19 / 04 / 2024

Piyalepaşa projesi satışları ne durumda

Piyalepaşa projesi satışları ne durumda

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, “Yenilenebilir enerjiye 2 milyar dolar yatıracağız. İş artık para kazanmaktan çıktı, biraz ‘ideal’ ve ‘kalbi’ kısmı ağır basan bir iş oldu” diyor.

Konut satışları artarsa fiyatlar ne olur? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) konut satışları dün açıklandı. Satışlar 2024 yılının Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 17,8 azalarak 80 bin 308 oldu. Konut satışlarını düşmesine rağmen fiyatlar değişmedi. Peki konut satışları artarsa fiyatlar ne olur? 

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi satışta! Yarısı peşin ödemelerde sıfır faiz 12 vade fırsatı!

TRinvest tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Proje 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Tamer Özyurt: Konutta kredi muslukları açılmazsa satışlar durma noktasına gelir!

Yeni bir konut sahibi olmanın ancak banka kredisiyle mümkün hale geldiğini kaydeden Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, kredi musluklarının açılması gerektiğini belirtti. Tamer Özyurt açıklamasında aksi halde üretimin ve satışların durma noktasına geleceğinisöyledi.

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Büyükyalı'da satışlar 2022'de tamamlanacak!

Özak GYO, düzenli nakit akışına sahip olan bir şirket. Şirketin toplam aktiflerinin yüzde 21'ini süren projeler oluşturuyor. Emre Akyol, Büyükyalı Projesi satışlarının 2021'de yüzde 80'e ulaşabileceğini ve 2020'de de tamamlanabileceğini tahmin ediyor...

Konut satışları geçtiğimiz yıla göre yüzde 65 arttı!

Konut satış rakamları geride bıraktığımız ay yüzde 18’e yakın düşüş gösterirken, Ocak-temmuz arasında 24 bini aşan satışlar geçtiğimiz yıla göre yüzde 65’e artış gösterdi.

Piyalepaşa İstanbul deniz tutkunlarını buluşturuyor!

Lansmanı Boat Show Eurasia Fuarı’nda yapılan ve büyük ilgi gören Beneteau Antares 6 0B, Glastron GT 225, Pirelli 880 ve Pirelli S280 model tekneler Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi’nde deniz tutkunlarıyla buluşacak..

Piyalepaşa İstanbul satış fiyat listesi 2017! 

Piyalepaşa İstanbul satış fiyat listesi 2017 detayları haberimizde bulunuyor. 2018 yılının Aralık ayında tamamlanacak proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Beyoğlu'nda yükseliyor. 

Beyoğlu Piyalepaşa projesi konut fiyatları!

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Beyoğlu Piyalepaşa projesinde yüzde 35 peşin ödendiğinde, kalan kısım banka kredisi ile ödenebiliyor. Beyoğlu Piyalepaşa projesi konut fiyatları 793 bin TL'den başlıyor.

Konut sektöründe satışlar hız kesmedi!

Ekim ayında hükümetin KDV ve harç oranındaki düzenlemesinin son bulacak olması konut satışlarının artmasına neden oldu. Ağustosta satışlar Kurban Bayramı’na rağmen yüzde 4.7 artış gösterdi.

ABD'de konut satışları Mayıs'ta yüzde 2,9 arttı!

ABD Ticaret Bakanlığı'nın 1. el konut satışı verileri açıklandı. Satışlar, mayısta yüzde 2,9 artarak 610 bin oldu.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları listesi!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları listesi 741 bin 500 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde vade farksız 36 ay taksit seçeneği sunuluyor...

Piyalepaşa projesi satışları ne durumda Haberi

Piyalepaşa projesi satışları ne durumda

Dev holdinglerin kârsızlık şikâyetiyle yaka silktiği enerji sektöründen heveslerinin kaçmadığını anlatan Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, “Yenilenebilir enerjiye 2 milyar dolar yatıracağız. İş artık para kazanmaktan çıktı, biraz ‘ideal’ ve ‘kalbi’ kısmı ağır basan bir iş oldu” diyor


Adnan Polat, yenilenebilir enerjinin Türkiye’deki öncü isimlerinden. Son dönemde dev holdingler enerji yatırımlarında kârsızlıktan yaka silkerken, Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, “Evet, para kazanmıyoruz. Ama havlu da atmadık” diyor. 10 yıldan önce geri dönüşü olmadığı halde ‘kalbi’ nedenlerle yatırımlara devam edeceğini söyleyen Polat’ın son dönem mesaisinin azımsanmayacak bir kısmını da kentsel dönüşüm işgal ediyor. Yaklaşık 2 hafta önce Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden Piyalepaşa İstanbul’un lansmanını yapan Polat ile buluştuk, yatırımlarını ve tabii ki Galatasaray’ı konuştuk:


-Enerji yatırımlarında...