19 / 04 / 2024

piyasa haberleri

piyasa haberleri

Ülke ekonomisinin olduğu gibi Antalya içinde yüzlerce iş kolunun canlanmasını ve büyümesini sağlayan inşaat sektörü, son yıllarda inanılmaz bir çıkış yaşıyor. Bu günde inşaat sektörü Türkiye ekonomisinin bel kemiği olmayı sürdürüyor.

François Gagnon: Türkiye'de fiyatlar şehir merkezlerinden daha düşük seviyelerde!

ERA Türkçe, Gayrimenkul Akademisi ve Uygulama Ofisi'ni açtı. Şirketin Avrupa Başkanı François Gagnon "Türkiye'de fiyatlar, şehir merkezlerinden daha düşük seviyelerde seyretmekte.Türkiye'de görülmesi gereken birinci farkı olarak düşünüyorum" dedi.

FED faizi indirirse bu piyasa için iyi mi olur kötü mü olur?

FED'in faiz kararı merakla beklenirken, Ekonomist Tunç Şatıroğlu da resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve "Fed faizi indirirse bu piyasa için iyi mi olur kötü mü olur?" diyerek bu sorunun yanıtını verdi. İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

TCMB Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı: Piyasanın yıl sonu dolar beklentisi 40 TL oldu!

Merkez Bankası tarafından yayımlanan 'Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre; sene sonu enflasyon beklentisi Ocak'ta yüzde 42,04 seviyesinde gerçekleşti. Sene sonu doları/TL beklentisi ise, 40 TL oldu.

Son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketler!

BIST 100 endeksi, haftanın son işlem gününe yüzde 0,53 düşüşle başladı. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketleri açıkladı.

Borsa İstanbul’da piyasa değeri en yüksek 10 şirket!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 2,12 kazançla 7.628,73 puandan tamamladı. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Borsa İstanbul’da piyasa değeri en yüksek 10 şirketi açıkladı.

Piyasa Kurdu sordu, vatandaşlar yanıtladı: 1 milyon TL paranız olsa neye yatırırsınız? 

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Piyasa Kurdu "1 milyon TL paranız olsa neye yatırırsınız?" diye sordu. İşte söz konusu paylaşım ve o paylaşıma gelen yanıtlar...

Emlak sektöründe serbest piyasa dönemi bitti!

Emlakçılar yetki belgesi zorunluluğu düzenlemesindem memnun oldukları belirtiyor. Yeni düzenleme ile emlak sektöründe serbest piyasa dönemi bitti.

Serbest piyasa fındık fiyat listesi! Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu?

Serbest piyasa fındık fiyat listesi merak ediliyor. Genel olarak artış gösteren fındık fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları kaç lira? 4 Ekim 2023 fındık fiyat listesi.

Bakanlık harekete geçti! Piyasa bozucu faaliyetler konusunda şok denetim!  

Piyasa bozucu faaliyetleri yakından izleyen Ticaret Bakanlığı, 2023 başından bu yana 37 bin 307 adet firma nezdinde 1 milyon 29 bin 928 adet ürüne ilişkin fiyat etiketi denetimi yapılarak mevzuata aykırı olduğu belirlenen 23 bin 648 adet ürüne yönelik işlem yaptı. 

Gram altın bu tarihte 1.800 lira olacak! Piyasa uzmanı bir bir sıraladı: Altın yatırımcıları hemen bakın! 

'Altın fiyatları yükselecek mi?, Gram altın ne olacak?' sorularının yanıtları sık sık araştırılıyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altının ne kadar olacağını açıkladı. İşte altın fiyatları için beklentiler...

Altına kota uygulaması resmen başlıyor... Piyasa karışacak

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından altına kota geliyor. Piyasa karışacak. İşte detaylar...

TMO'ya piyasa fiyatlarını yükseltme çağrısı! TZOB Başkanı açıkladı: Buğday ve arpa fiyatları piyasada düşük!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, TMO'nun acilen etkili alım politikasını güçlendirerek piyasada hakimiyeti sağlaması gerektiğine dikkat çekti ve "TMO hızlı alım ve erken ödeme yaparak piyasa fiyatlarını yükseltmelidir" açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Ne zaman altın alalım? sorusuna net yanıt Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan geldi! Bu rakamı gören kaçırmasın

Son günlerde ani iniş çıkış sergileyen altın fiyatlarında sular durulmuyor. Yatırımcılar ise ne zaman altın alalım? sorusunu araştırıyor.  Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan altın alımı için rakam açıklaması geldi. Bu rakamı gören kaçırmasın...

Apple'ın piyasa değeri yeniden yükselişte! 3 trilyon dolar bandını aştı!

ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın piyasa değeri yeniden yükselmeye başladı. Şirketin değeri 2022 Ocak ayından beri ilk defa 3 trilyon dolar eşiğini aştı.

piyasa haberleri Haberi

piyasa haberleri

Ülke ekonomisinin olduğu gibi Antalya içinde yüzlerce iş kolunun canlanmasını ve büyümesini sağlayan inşaat sektörü, son yıllarda inanılmaz bir çıkış yaşıyor. 


Geçmişte olduğu gibi bu günde inşaat sektörü Türkiye ekonomisinin bel kemiği olmayı sürdürüyor. Sektör, özellikle yaz aylarında çok büyük bir istihdam oluşturması ile dikkat çekiyor. Türkiye'nin bu alanda dev firmaları arasına adını yazdıran birçok Antalya şirketi de başarılı projeleri övgüyü hak ediyor. 


Konutlar, okul ve hastane inşaatları, eğlence merkezleri, rezidanslar, turizm tesisleri ve daha onlarca dev projeyi gerçekleştiren Antalya bu Antalya firmaları sadece yaptığı eserler ile değil, bunların müşterilere pazarlanması ve satışı konusunda da dünyadan talep görüyor. Dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen yerli ve yabancı müşterilere konut satan Antalyalı iş adamları, başarılarını aldıkları ödüller ile de perçinliyorlar. 



Antalya...