26 / 04 / 2024

İnşaat sektörü Antalya'nın büyümesini sağladı!

İnşaat sektörü Antalya'nın büyümesini sağladı!

Ülke ekonomisinin olduğu gibi Antalya içinde yüzlerce iş kolunun canlanmasını ve büyümesini sağlayan inşaat sektörü, son yıllarda inanılmaz bir çıkış yaşıyor. Bu günde inşaat sektörü Türkiye ekonomisinin bel kemiği olmayı sürdürüyor.



Ülke ekonomisinin olduğu gibi Antalya içinde yüzlerce iş kolunun canlanmasını ve büyümesini sağlayan inşaat sektörü, son yıllarda inanılmaz bir çıkış yaşıyor. 


Geçmişte olduğu gibi bu günde inşaat sektörü Türkiye ekonomisinin bel kemiği olmayı sürdürüyor. Sektör, özellikle yaz aylarında çok büyük bir istihdam oluşturması ile dikkat çekiyor. Türkiye'nin bu alanda dev firmaları arasına adını yazdıran birçok Antalya şirketi de başarılı projeleri övgüyü hak ediyor. 


Konutlar, okul ve hastane inşaatları, eğlence merkezleri, rezidanslar, turizm tesisleri ve daha onlarca dev projeyi gerçekleştiren Antalya bu Antalya firmaları sadece yaptığı eserler ile değil, bunların müşterilere pazarlanması ve satışı konusunda da dünyadan talep görüyor. Dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen yerli ve yabancı müşterilere konut satan Antalyalı iş adamları, başarılarını aldıkları ödüller ile de perçinliyorlar. 



Antalya Hilal 


Geri Dön