29 / 03 / 2024

antalya piyasası

antalya piyasası

Ülke ekonomisinin olduğu gibi Antalya içinde yüzlerce iş kolunun canlanmasını ve büyümesini sağlayan inşaat sektörü, son yıllarda inanılmaz bir çıkış yaşıyor. Bu günde inşaat sektörü Türkiye ekonomisinin bel kemiği olmayı sürdürüyor.

Tatil bölgelerindeki konut piyasası ivme kazanmaya devam ediyor! O illerde yaşayanlara talih kuşu kondu!

Tatil bölgelerindeki konut piyasası, 2023 Temmuz ayı itibarı ile ivme kazanmaya devam ediyor. Özellikle Muğla, Antalya ve Balıkesir İlçelerinde konut fiyatları ve yatırım getirileri rekor seviyelere ulaştı.

Antalya'da kira bedelleri 3 kat arttı! Yabancıların yeni gözdesi!

En gözde tatil beldesi Antalya'da emlak piyasası hareketlendi. Rus ve Ukraynalı vatandaşların en çok tercih ettiği tatil beldesinde konut satışları arttı. Şubat ayında Antalya'da satılan evlerin dörtte birini Ruslar ve Ukraynalılar aldı. İşte detaylar...

Martı GYO Antalya Kemer Çamyuva arsası revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Antalya Havalimanı ihalesi neden iptal edildi? Cahit Turhan açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan: "Antalya Havalimanı'na ilişkin ihale, finans piyasasının stabil hale gelmesi talebi nedeniyle iptal edildi." dedi...

Antalya'da emlak piyasasının öncelikleri değişti!

İstanbul’da meydana gelen 5.8 şiddetinde oluşan deprem Antalya'da emlak piyasasının önceliklerini değiştirdi. Sektör profesyonelleri, ucuz konut değil, sağlam konut algısının daha etkin hale geldiğini söylüyor.

2019'un ilk yarısında emlak piyasası nasıl geçti? 

Hürriyet Emlak, Emlak Endeksi verileri Anadolu'nun emlak piyasasının yükselen değeri olmaya devam ettiğini ortaya koydu. Antalya, Kırşehir ve Uşak’ta geçtiğimiz 6 ayda satılık konut fiyatlarındaki yukarı yönlü hareket dikkat çekti. 

Antalya Döşemealtı yatırımcıların yeni gözdesi!

Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. büyükşehirlerin gayrimenkul piyasasının nabzını tutmaya devam ediyor. Harmoni Antalya Şube Müdürü Çiğdem Yılmaz Özkaya Antalya ve ilçelerinde gayrimenkul piyasasını değerlendirdi...

Önder Baş: Antalya'da konut satışı arttı!

ÖSSE Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Önder Baş, Antalya'da gayrimenkul piyasasını değerlendirdi. Baş, Antalya'da inşaat sektörüne dair yatırımların hiçbir zaman durmadığını belirtti.

Antalya'da emlak piyasası canlandı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Antalya'da gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. Karataş, ''Geçtiğimiz yılda turizm ve tarım sektörlerinde yaşanan sıkıntılardan sonra elimizde kalan son kale inşaat sektörüdür'' diye konuştu.

Antalya Gazipaşa'da konut fiyatları arttı!

Son yıllarda gayrimenkul piyasasının gözdesi haline gelen Antalya Gazipaşa'da, ev ve dükkan kiraları astronomik rakamlara ulaştı. Artan arsa maliyetleri ve yeni projelerle birlikte konut fiyatları da uçuşa geçti.

Konut yatırımcısının yeni gözdesi Antalya!

Rusya ile yaşanan kriz sonrası gözlerin çevrildiği Antalya emlak piyasasında rakamlar Türk yatırımcıların krizi fırsata çevirdiğini gösteriyor.

Mimari değeri yüksek projeler Antalya'ya değer katıyor!

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, müteahhitlerin yaşadıkları kente değer katan projeler üreterek, hem yaşadıkları kenti güzelleştirmesi, hem de emlak piyasasına değer katması gerektiğini belirtti.

Antalya Korkuteli'nde emlak piyasası durgun!

Korkuteli'de yaz aylarında yaşanan emlak piyasasındaki hızlılık seçim sonrası hükümetteki belirsizliğin emlak piyasasını olumsuz etkiledigi belirtilirken son 10 yılın en durgun dönemlerinden birinin yaşandığı ifade edildi.

antalya piyasası Haberi

antalya piyasası

Ülke ekonomisinin olduğu gibi Antalya içinde yüzlerce iş kolunun canlanmasını ve büyümesini sağlayan inşaat sektörü, son yıllarda inanılmaz bir çıkış yaşıyor. 


Geçmişte olduğu gibi bu günde inşaat sektörü Türkiye ekonomisinin bel kemiği olmayı sürdürüyor. Sektör, özellikle yaz aylarında çok büyük bir istihdam oluşturması ile dikkat çekiyor. Türkiye'nin bu alanda dev firmaları arasına adını yazdıran birçok Antalya şirketi de başarılı projeleri övgüyü hak ediyor. 


Konutlar, okul ve hastane inşaatları, eğlence merkezleri, rezidanslar, turizm tesisleri ve daha onlarca dev projeyi gerçekleştiren Antalya bu Antalya firmaları sadece yaptığı eserler ile değil, bunların müşterilere pazarlanması ve satışı konusunda da dünyadan talep görüyor. Dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen yerli ve yabancı müşterilere konut satan Antalyalı iş adamları, başarılarını aldıkları ödüller ile de perçinliyorlar. 



Antalya...