26 / 04 / 2024

piyasalarda dalgalanması iş bankası

piyasalarda dalgalanması iş bankası

Piyasalardaki dalgalanma faiz oranlarındaki yükseliş kredilere de yansımaya başladı. İş Bankası, konut kredisi faiz oranlarını yükseltti.

Gram altın için 2 kritik gün açıklandı! Elinde altını olanlara buz kestirecek rakam uzman isimden geldi! Hemen bakın!

Gram altın serbest piyasalarda dün 2 bin 434-2 bin 436 TL seviyelerinde seyretti. Peki gram altın ne olacak? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın için hem rakam hem tarih verdi. İşte ayrıntılar...

Brent petrolün varil fiyatı 89,31 dolardan işlem görüyor

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 89,31 dolardan işlem görüyor. Brent petrol bugün nasıl seyredecek işte ayrıntılar...

Fed endişeleri artırdı, küresel piyasalarda negatif seyir hakim!

Küresel piyasalarda, ABD'de açıklanan verilerin iş gücü piyasasına dair güçlü duruşun sürdüğüne işaret etmesinin ABD Merkez Bankası'nın (Fed) sıkı para politikasına uzun bir süre daha devam edeceğine ilişkin endişeleri artırdı.

Kripto piyasasında heyecan yaratan araştırma! Bitcoin 42 bin doları aşabilir!

Kripto araştırma şirketi K33 Research, olası bir Spot Bitcoin ETF onayının piyasalarda yaratabileceği etkilere ilişkin bir rapor yayımladı ve “Bu durumda Bitcoin 100 gün sonra 42.000 dolar fiyat seviyelerini aşabilir” ifadesini kullandı.

Küresel piyasalarda neler oluyor? ABD’de açık iş sayısında tarihi düşüş yaşanıyor! Hemen bakın!

ABD'de JOLTS Açık İş Sayısı, Temmuz ayında 8 milyon 827 bin ile Mart 2021'den bu yana en düşük seviyesini kaydetti. Asya borsaları Çin’in faiz indirimine gideceği beklentisiyle yükselişe geçti.

Elinizdeki altınları sakın bozdurmayın! Altın Kahini İslam Memiş gram altın için rekor rakamı açıkladı!

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında piyasalarda hareketlilik başladı. gram altın 1645 TL'ye kadar geriledi. Altın fiyatlarındaki düşüş yatırımcıları endişelendirirken Altın Kahini İslam Memiş'ten ''elinizdeki alınları sakın bozdurmayın'' diyerek gram altın için rekor rakamı açıkladı.

Merkez bankası faiz kararı sonrası piyasalarda neler oldu? İşte altın, dolar ve borsadan ilk tepki!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararının açıklanmasının ardından piyasalarda yaşanan gelişmeler merak ediliyor. Peki, altın, dolar ve borsada neler oldu? İşte detaylar...

ABD enflasyon verisi küresel altın piyasasını sarsabilir!

ABD enflasyon verisinin yarın açıklanmasıyla birlikte altın fiyatlarında sürpriz hareketler yaşanabilir. Uzmanlar, beklenmedik sonuçların küresel piyasalarda risk iştahını etkileyebileceğine dikkat çekiyor.

Brent petrolün varili 75 dolardan işlem görüyor!

Açıklanan resmi rakamlara göre, brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 75 dolardan işlem görüyor.

Brent petrolün varil fiyatı 76,08 dolardan işlem görüyor!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 76,08 dolardan işlem görüyor. Ayrıca  aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 71,38 dolardan alıcı buldu.

Küresel piyasalarda Fed'in kararı bekleniyor! Altın, dolar, Borsa ve endekslerde son durum ne?

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın Kongre'de gerçekleştireceği sunum öncesi risk iştahı düşük ilerliyor. Peki altın, dolar, Borsa ve endekslerde son durum ne?

Küresel piyasalarda pozitif seyir: Altın, dolar, borsa ve endekslerde son durum ne? 

Küresel piyasalarda, merkez bankalarının "şahin" politikaları yakında terk edebileceği öngörüsünün güç kazanması risk iştahına destek oluyor. İşte piyasalardaki son durum...

Küresel piyasalarda risk iştahı düşük seyrediyor!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, küresel piyasalarda, merkez bankalarının para politikalarına ilişkin belirsizliklerle risk iştahı düşük seyrediyor.

piyasalarda dalgalanması iş bankası Haberi

piyasalarda dalgalanması iş bankası

İş Bankası 61-120 ay arası vadede konut kredilerini yüzde 1.38 seviyesine yükseltti. Bu oran daha önce yüzde 1.34 seviyesindeydi. 49-60 ay arası vadedeki konut kredi faizi de yüzde 1.25'ten yüzde 1.36'ya çıktı.