20 / 04 / 2024

poco x4 özellikleri

poco x4 özellikleri

Poco X4 Pro'nun Türkiye fiyatları belirlendi! Peki, Poco X4 Pro'nun Türkiye fiyatları ne kadar? İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Poco X4 Pro fiyatları belli oldu! Gördüklerinize inanamayacaksınız! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Xiaomi'nin çok sevilen serisi Poco'ya yeni bir üye daha eklendi ve fiyatları belli oldu. Duyunca aklınızı kaçıracaksınız! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

POCO X4 GT için MIUI 14 müjdesi!

POCO X4 GT kullanıcıları için, Xiaomi şirketi MIUI 14 arayüzü güncellemesini yayınlamaya başladı. İşte güncelleme hakkında detaylar!

POCO yaptı yapacağını! Bu kadar ucuza telefon kalmadı sanıyorduk! POCO C51 sahneye çıktı! 

Bugün, Hindistan'da gerçekleştirilen bir lansmanda Poco, yeni modeli olan Poco C51'i tanıttı. Poco C51'in özellikleri ve fiyatı ise şöyle...

Bütçe dostu POCO F5 5G’nin özellikleri ortaya çıktı! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

POCO F5, FCC veri tabanında 23049PCD8G model numarasıyla göründü. Böylece telefonun temel özellikleri ortaya çıkmış oluyor.

Xıaomı Poco C40 cep telefonu uygun fiyatıyla A101'de! 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Xıaomı Poco C40 cep telefonu 9 Mart'ta A101'de! Xıaomı Poco C40 cep telefonu 9 Mart'ta A101'de kaç TL? Xıaomı Poco C40 cep telefonu özellikleri neler?

Poco X5 Pro Türkiye’de satışa çıktı! 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Xiaomi, herkese açık birşekilde düzenlediği etkinlikte merakla beklenen Poco X5 Pro modelini tanıttı. İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Tamamen elektrikli yeni BMW İ4’ün fiyatı ne kadar? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Tamamen elektrikli yeni BMW İ4’ün şubat ayı fiyatları belli oldu. Peki, BMW İX4’ün özellikleri neler? BMW İ4 kaç TL? İşte 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Beş çekmeceli Uğur Derin Dondurucu kaç TL? Özellikleri neler?  10 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Geniş iç hacmiyle tüm kışlık  konserveleri, meyve, sebze ve et ürünlerini depolayabilen Uğur marka derin dondurucu, tüm yıl boyunca taze gıdalar tüketme olanağı veriyor. Peki beş çekmeceli Uğur derin dondurucu kaç TL? Başka hangi özellikleri var?

Samsung Galaxy S22 indirime girdi! Samsung Galaxy S22 özellikleri neler? 10 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Gece çekimlerini de hareketli çekimleri de mükemmel yapan Samsung Galaxy S22, AMOLED ekranıyla parlak gün ışığında da net görüntü sağlıyor. Peki Samsung Galaxy S22’nin başka hangi özellikleri var? Fiyatı kaç TL? Samsung Galaxy S22 indirime girdi mi? İşte detaylar…

Samsung Bulaşık Makinesi'nde indirim fırsatı! Bulaşık makinesi özellikleri neler? 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfaktaki günlük temizlik ihtiyaçlarının giderilmesine yardımcı olan Samsung bulaşık makinesi, teknik özellikleri ve farklı yıkama programları ile dikkat çeker. Bulaşık makinesinde büyük LED ekran, ayarlanabilir yükseklik platformu ve yarım yük kapasitesi ile mevcuttur.

BMW'nin M modelleri ve Türkiye'de olmayan canavarı XMîn özellikleri nedir? İşte 2023 08 Şubat fiyat listesi

Henüz Türkiye'de satışta olmayan BMW'nin XM modeli için aracın özellikleri merak ediliyor. BMW'nin M serisinin 2023 fiyat listesini bu haberde okuyacaksınız. Peki BMW M serisinin 2023 fiyat listesi nedir?

Çayseverler için Arzum Çay Makinesi 1.099 TL! Özellikleri neler ? En ucuza nerden alınır? 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Bu haber çay makinesi arayanları yakından ilgilendiriyor. Arzum çay makinesi paslanmaz çelik tasarımı, emniyet sistemi ve enerji tasarrufu sağlayan özellikleri ile ön plana çıkıyor. Peki bu çay makinesine en ucuza nerden sahip olabilirsiniz? işte haberin detayları..

Bosch Bulaşık Makinesi Inox Kaç TL! Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşıklarım daha hijyenik olsun diyenler için Bosch , Akıllı su yönetim sistemi ,uzaktan takip özelliği ve ekstra hijyen fonksiyonuna sahip teknolojik yenilikleri ile karşımıza çıkıyor. İşte 5 programlı 13 kişilik bulaşık makinesinin özellikleri ve fiyat listesi.

Hız delisi BMW i7'nin özellikleri ve fiyatı nedir? İşte amiral gemisi BMW İ7 2023 07 Şubat fiyat listesi 

4,1 saniyede 60 mil hıza ulaşacağınız adeta hızı iliklerinizde hissedeceğiniz BMW İ7 hızı kadar konforu ile de ön plana çıkıyor. Bir sedan için harika yol tutuşa sahip BMW i7 modeli ile elektrikli araç piyasasında el ile gösteriliyor. peki  BMW i7'nin özellikleri ve fiyatı nedir? İşte 2023 Şubat ayı

poco x4 özellikleri Haberi

poco x4 özellikleri

Xiaomi'nin alt markası olan Poco X4 tanıtılmış fakat Türkiye fiyatları belirlenmemişti. Mart ayı bitmeden ise Poco X4'den güzel haber geldi.

Poco X4 Pro, 6.67 inç büyüklüğünde AMOLED panele sahip akıllı cihaz, kullanıcılarına Full HD ekran çözünürlüğü standardı sunuyor. Gücünü Snapdragon 695'den alan Poco X4 Pro'ün 8 GB  ve 6  GB olmak üzere toplamda iki bellek seçeneği bulunuyor.

Poco X4 Pro fiyatları belli oldu! Gördüklerinize inanamayacaksınız! İşte 2022 Mart fiyat listesi...
5000 mAh batarya kapasitesi olan cihazın 67 Watt hızlı şarj gücü bulunuyor. Diğer android telefonlar gibi Poco X4 Pro'da USB Type-C şarj kullanıyor.

Ekran Özellikleri

Çizilmeye Dirençli Cam DCI-P3 Renk Uzayı Multi Touch Çerçevesiz Tasarım Sürekli Açık Ekran (Always-on...