02 / 05 / 2024

Samsung Bulaşık Makinesi'nde indirim fırsatı! Bulaşık makinesi özellikleri neler? 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Samsung Bulaşık Makinesi'nde indirim fırsatı! Bulaşık makinesi özellikleri neler? 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfaktaki günlük temizlik ihtiyaçlarının giderilmesine yardımcı olan Samsung bulaşık makinesi, teknik özellikleri ve farklı yıkama programları ile dikkat çeker. Bulaşık makinesinde büyük LED ekran, ayarlanabilir yükseklik platformu ve yarım yük kapasitesi ile mevcuttur.



 Samsung Bulaşık Makinesi nde indirim fırsatı! Bulaşık makinesi özellikleri neler? 9 Şubat 2023 fiyat listesi
Mutfakların vazgeçilmez beyaz eşyalarından biride bulaşık makineleridir. Sağladığı bir çok yenilik ile bulaşık makineleri çizilmeyen hijyenik bulaşıklar ortaya koyar. Elde yıkama zahmetine son veren bulaşık makineleri teknik özellikleri ile enerjiden de tasarruf edilmesini sağlar.

BULAŞIK MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

A+ enerji sınıfına sahip olan Samsung bulaşık makinesi, günlük, aylık ve yıllık olmak üzere su tüketimini minimum seviyede tutar. 

Üründe yer alan yıkama performansı 1.130, kurutma performansı ise 1.070 seviyesinde bulunur. Kullanım sırasında her bir devir için su tüketimi 12 litre civarındadır. 

Samsung bulaşık makinesinde bulunan ECO program süresi 3 saat 15 dakikadır. Su tüketimin minimum seviyede tutan bulaşık makinesi, ön yüzeyinde büyük LED ekran bulundurur.Yıkama programları LED ekran panelinden kolayca kontrol edilir. Hassas, normal, yoğun ve eko modlarında çalışarak makine bulaşık yıkama faaliyetini gerçekleştirir. 

Güvenliği sağlama amacıyla bulaşık makinesinde çocuk kilidi fonksiyonu yer alır. Bu güvenlik ayarı, kullanıcı kontrolü doğrultusunda aktif hale getirilir. Böylelikle oluşabilecek herhangi bir kaza durumunun önüne geçilmiş olunur.

Peki Samsung buzdolabı kaç kişilik ve yük sepetleri ayarlanabilir mi? İşte soruların cevabı ve fiyat listesi..

 


Geri Dön