26 / 04 / 2024

Podium AVM son durum

Podium AVM son durum

Mevcut alışveriş merkezi (AVM) zincirine bir halka daha eklendi. 450 milyon TL yatırımla Yenimahalle'de hayata geçirilen Podium AVM, kapılarını Başkent halkının hizmetine açtı.

Podium Ankara AVM kapılarını açtı!

SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi A.Ş. tarafından 450 milyon TL düzeyinde yatırımla hayata geçirilen Podium Ankara Alışveriş Merkezi, Ankaralı ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Podium AVM kapılarını ziyaretçilere açtı!

SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi A.Ş. tarafından 450 milyon liralık yatırımla Yenimahalle'de hayata geçirilen Podium Alışveriş Merkezi, kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM'den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

2023'e girmeden tabletini yenilemek isteyen kullanıcılar için PTT AVM'den yılın son kampanyası. 31 Aralık'a kadar sürecek kampanyayı kaçırmayın.  Samsung Galaxy Tab A7 Tablet fiyatı ne kadar?

AVM'lerin kira gelirlerinde son durum ne?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM’lerdeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Next Level AVM Kar Spor’u bünyesine kattı!

Next Level AVM son olarak Türkiye’nin kayak, snowboard, outdoor, kamp ve spor malzemeleri markası Kar Spor’u bünyesine kattı.

Deniz GYO Göksu AVM davasında son durum!

Deniz Gyarimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı yazılı açıklamasında Ankara Etimesgut'taki Göksu AVM için açılan davanın son durum bildirisini yayınladı. 

MarkAntalya AVM için son başvuru tarihi 4 Haziran!

1 milyar 278 milyon 900 bin TL muhammen bedelle TMSF tarafından satışa çıkarılan MarkAntalya AVM için son başvuru tarihi 4 Haziran...

Atakule AVM davasında son durum!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO Atakule AVM davasında son durum bildirisini yayınladı.

Podium AVM yılbaşında açık mı?

Podium AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Podium AVM yılbaşında açık mı? Podium AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Podium AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Podium AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Podium AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Podium AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Podium AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Podium AVM bayramda açık mı?

Podium AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Podium AVM bayramda açık mı? Podium AVM bayramda kaça kadar açık?Podium AVM bayramda kaçta açılacak?

Bolu Highway Outlet AVM'de pazarlık son aşamada!

Boludağı A.Ş. tarafından hayata geçirilen Highway Outlet AVM satılıyor. 4 firmanın talip olduğu AVM'nin satışında pazarlıklar son aşamaya geldi.

AVM'ler işletme ruhsatını büyükşehir belediyesinden alacak!

Alışveriş merkezleri (AVM) hakkında hazırlanan son yönetmelik taslağı, AVM’lerin işletme ruhsatını büyükşehir belediyelerinden alması yönünde düzenleme yapınca, sektörden itiraz geldi.

Samsun Çiftlik Cadde AVM projesinde son durum ne?

Samsun Büyükşehir Belediyesi "Çiftlik Cadde AVM" projesi kapsamında İstiklal(Çiftlik) Caddesi üzerinde bulunan binalara dış cephe kaplama çalışmaları ve giriş katlarında bulunan ışıklandırma ve elektronik sistemleri yapmaya devam ediyor.

Podium AVM son durum Haberi

Podium AVM son durum

Mevcut alışveriş merkezi (AVM) zincirine bir halka daha eklendi. 450 milyon TL yatırımla Yenimahalle'de hayata geçirilen Podium AVM, kapılarını Başkent halkının hizmetine açtı. Böylece kentin çeşitli semtlerinde boy gösteren devasa alışveriş merkezlerinin sayısı 38'e ulaşmış oldu. Açılan her işyeri, aynı zamanda aş kapısıdır. Yetkililer, söz konusu AVM'de 2 bin kişiye istihdam olanağı sağlanacağını söylüyor. Bu rakamın Ankara'da yaşayan işsiz sayısının azalmasında önemli bir paya sahip olacağı kuşkusuz.. Ama şimdilik... Zira, madalyonun bir de öteki yüzünü görmek gerek. Dev bütçelerle açılan AVM'ler. hizmete girdikleri andan itibaren mobilyadan beyaz eşyaya, tekstilden gıdaya, giyimden, kozmetiğe, kuyumculuğa kadar uzanan müthiş bir rekabet ortamına sahne oluyor. Sonuçta birbirinden renkli, birbirinden cazip vitrinleri, kafeleri, eğlence mekanları, sinema salonları, çocuklar için ayrılan oyun yerleri ve düzenlenen...