23 / 04 / 2024

Polat Enerji projeleri

Polat Enerji projeleri

Enerji alanında yatırımlarına hız veren Polat Enerji, Göbeklitepe'de hayata geçireceği RES projesine yaklaşık 140 milyon dolar yatırım yapmayı planlıyor.

Polat Holding'in Duna Pearl projesine Altın LEED Sertifikası!

Türkiye’de ve globalde, gayrimenkul ve enerji sektörlerinin öncü oyuncular arasında yer alan Polat Holding'in 65 seneyi aşkın tecrübesi ile Budapeşte’de inşa ettiği Duna Pearl projesi, ABD Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından Altın LEED sertifikasına layık görüldü.

Polat Holding'ten 'Macaristan' çıkartması: Yüzde 50 hissesi olan şirketi alarak tek sahibi oldu!

Polat Holding, Macaristan’da Gayrimenkul Geliştirme projeleri hayata geçirmek için kurduğu PD Real Estate Kft. şirketinin yüzde 50 hissesini de ortaklarından satın alarak şirketin yüzde 100 sahibi oldu.

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Onx Yapı Turizm Enerji Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onx Yapı Turizm Enerji Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Bekir Polat tarafından kuruldu.

Green Oil Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Green Oil Enerji Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Polat tarafından kuruldu.

Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi'ne sattı!

Eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın şirketi Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi tarafından işletilen Temiz Enerji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na sattı.

İki il için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ve Bolu'da hayata geçirilecek enerji projeleri için bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı kararları, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Polat Holding'ten Göbeklitepe'ye enerji yatırımı!

Enerji alanında yatırımlarına hız veren Polat Enerji, Göbeklitepe'de hayata geçireceği RES projesine yaklaşık 140 milyon dolar yatırım yapmayı planlıyor.

İbrahim Polat Holding ofis katlarını 20 bin TL’ye kiraya çıkardı!

Müteahhitlik, enerji, seramik ve turizm alanlarında faaliyetleri bulunan İbrahim Polat Holding'in Mecidiyeköy merkez binasındaki katlar 20 bin TL'den kiraya çıkarıldı...

Adnan Polat’tan Macaristan’a 1 milyar Euro’luk yatırım!

Adnan Polat, Macaristan'da 1 milyar Euro'yu aşkın gayrimenkul ve enerji yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Ayrıca aklında bölgedeki başka ülkeler ve yepyeni iş alanları var.

Nivo’nun çevre dostu binaları yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyor!

Nivo projeleri çevre dostu projeleriyle yatırımcılarına kazandırıyor. İstanbul'un merkezi konumlarında yükselen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projeleri yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyor.  

Hükümet mega projelerden vazgeçmiyor!

Hükümet tasarruf politikalarını uygularken mega projelere de devam ediyor. Bu kapsamda ulaşım ve enerji projeleri tamamlanacak...

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emad Al Alıawı tarafından kuruldu. 

Polat Enerji projeleri Haberi

Polat Enerji projeleri

Polat Enerji’nin Yalova’da kurduğu rüzgar santralinin 3,5 MW’lık ilk türbininin kurulumu tamamlandı. Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Göktepe’de ilk etap enerji üretimini yılsonuna tamamlayıp devreye alacaklarını söyledi. Polat, “110 MW kapasiteli bu santralimiz, yılda 344 GWh enerji üretecek. 2022 yılının ikinci yarısında tam kapasiteyle çalışmasını hedefliyoruz” dedi. Gayrimenkul, madencilik, turizm ve enerji sektörlerinde birçok projeler üreten Polat Holding, enerji alanında yatırımlarına hız verdi.

Göktepe RES projesine yaklaşık 140 milyon dolar yatırım gerçekleştirdiklerini belirten Adnan Polat, “Hayata geçireceğimiz 110 MW kapasiteli bu rüzgar santralimiz, yıllık 344 GWh enerji üretecek. 2022 yılının ikinci yarısına kadar da yatırımı tamamlayarak tam kapasite çalışmasını hedefliyoruz” ifadelerini kullandu. Polat, “Odak noktamız rüzgar ve güneş enerjisi. Bu alanda Polat Enerji ve...