29 / 03 / 2024

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul fiyatlar

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul fiyatlar

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul fiyatları 741 bin 500 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul'da 0,83 faizle 240 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Piyalepaşa İstanbul Evleri Nisan 2016 fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Evleri Nisan 2016 fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. 2018 yılında yaşamın başlayacağı Piyalepaşa İstanbul projesinde banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Polat Holding'ten Macaristan'a 200 konutluk yeni proje geliyor!

Macaristan'daki yeni yatırımları için düğmeye bastıklarını söyleyen Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, ülkede 3. bir gayrimenkul projesi daha inşa edeceklerini dile getirdi.

Polat Holding'in Duna Pearl projesine Altın LEED Sertifikası!

Türkiye’de ve globalde, gayrimenkul ve enerji sektörlerinin öncü oyuncular arasında yer alan Polat Holding'in 65 seneyi aşkın tecrübesi ile Budapeşte’de inşa ettiği Duna Pearl projesi, ABD Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından Altın LEED sertifikasına layık görüldü.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Polat İnşaat tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son iki blok satışa çıktı. Peki projede fiyatlar ne kadardan başlıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi...

Polat Holding ilk yurt dışı projesini Macaristan'da yapıyor!

Polat Holding, ilk yurt dışı projesi Duna Pearl'ü Macaristan'da hayata geçiriyor. Proje 60 milyon euro yatırım bedeli ile inşa edilecek...

Polat Holding'ten Macaristan'a 60 milyon Euro'luk Duna Pearl projesi!

Polat Holding Avrupa’nın en gelişmiş ülkelerinden Macaristan’da yatırıma başlıyor. Konut, otel ve mağazalardan meydana gelen karma bir proje olan Duna Pearl projesi 60 milyon Euro’luk yatırımla yükseliyor.

Polat Holding'ten Macaristan'a gayrimenkul yatırımı!

Önce Balkan ülkelerine açılan Türk müteahhitler şimdi de rotayı Orta Avrupa ülkelerine çevirdiler. İçlerinde bina alıp yenileyen ve satan da var, sıfırdan proje geliştiren de. Son olarak Polat Holding, Macaristan’da proje geliştireceğini açıkladı. 

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı!

Polat markasının 60 yıllık geçmişi ve deneyimiyle inşa ettiği Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı. Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen karma konseptiyle Piyalepaşa İstanbul, ilk etap teslimleriyle birlikte ilk sakinlerini ağırlıyor.

Piyalepaşa'da basın toplantısının günü değişti!

Polat Holding imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul'da basın toplantısının günü değişti. 25 Ekim 2018 günü olarak belirtilen lansman tarihi 24 Ekim 2018 gününe çekildi. 

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0 faiz fırsatı!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor. Piyalepaşa İstanbul'da aynı zamanda firma bünyesinde 48 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor. Projede yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri sunuluyor..

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul fiyatlar Haberi

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul fiyatlar


Polat Holding iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi, Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor.


Piyalepaşa İstanbul'da 31 Mart'a kadar sıfır faizle 60 ay, 0,83 faizle 240 ay taksitli ödeme fırsatı sunuluyor. Polat Holding Piyalepaşa İstanbul fiyatları 741 bin 500 TL'den başlıyor.


Piyalepaşa İstanbul projesinde teslimler Aralık 2018 yılında yapılıyor. 82 bin metrekare alanda yükselen Piyalepaşa İstanbul'un ilk etabında 760 daire, 190 rezidans, ofis ve dükkanlar bulunuyor.


Piyalepaşa İstanbul projesinde fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, cafe, restoran gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Polat Holding Piyalepaşa İstanbul fiyatlar 2017!


Konut bloğu;

Tek kalan 1+1 daireler 1 milyon 268 bin 600 TL.

2+1 daireler 1 milyon 389 bin 200 TL ile 1 milyon 525 bin 500 TL,

3+1 daireler 1 milyon...