25 / 04 / 2024

Polatlıda GES Projesine onay

Polatlıda GES Projesine onay

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Polatlı ilçesinde Güneş Enerji Santrali (GES) projesine imar yönünden onay verdi. Güneş Santrali ile ilgili imar plan değişikliği komisyonda "tadilen" onaylandı.

Ankara Polatlı'da 687 bin 500 TL'ye satılık arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü başkentte yer alan arsayı 687 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 3 Ocak tarihinde yapılacak.

Ankara Polatlı'da 745 bin TL'den başlayan fiyatlarla 1+1 ev sahibi olma müjdesi!

Ankara Polatlı Belediyesi, Ankara ili, Polatlı ilçesinde yer alan 21 adet 1+1 konutu 745 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan başkentte 96 bin TL'ye satılık arazi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Ankara Polatlı'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazinin satış bedeli 96 bin TL olarak açıklandı.

Başkentte 21 adet 2+1 daire satılıyor! Ev alacaklara müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi, Ankara Polatlı'da yer alan 21 adet 2+1 daireyi satıyor. Peki Ankara Polatlı'daki konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Ankara Polatlı'da 21 arsa satılıyor! Başkentte 84 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı! 

Ankara ili Polatlı Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Polatlı ilçesi, Gazi, M. Akif ve Zafer mahallelerinde yer alan 21 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

11 soruda TOKİ Ankara Polatlı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Polatlı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Polatlı'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Polatlı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Polatlı 2022 ucuz konut projesi...

Milli Emlak Ankara Polatlı'da 44 bin 500 TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı ilçesi, Müslüm Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 8 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Polatlı'da 53 bin 500 TL'ye imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı ilçesi, Sabanca Köyü'ndeki arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Ankara Polatlı'da 51 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Polatlı ilçesi Sabanca Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Tanzanya'da 2 milyar dolarlık demiryolu projesine imza atıldı!

Tanzanya'da 2 milyar dolarlık demir yolu projesine imza atıldı. Törene Ulaştırma Bakanı ve birçok bakan katılım sağladı.

Huma Yapı'dan Çengelköy'e 100 milyon TL'lik yatırım!

2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve şimdiye kadar Avcılar, Halkalı, Tuzla, Güneşli, Çekmeköy, Sancaktepe ve Çengelköy’de pek çok sayıda konut projesine imza atan Huma Yapı, Çengelköy’deki yeni projesi için 100 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Levent Gök'ten Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne ilişkin açıklama!

Ankara Polatlı’da bulunan Duatepe Devlet Hastanesi, kaderine terk edildi. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, “Hastane, uzun yıllar hizmet verdikten sonra yeni hastanenin yapılmasıyla 2017 yılında taşındı ve atıl durumda bırakıldı. Şimdi her yeri yıkılmış, sökülmüş metruk bir halde” dedi.

Maritza İnşaat'tan Beykoz'a yeni proje!

Binin üzerinde konut inşa eden Maritza İnşaat, Beykoz'da yeni projesine başlıyor. Maritza İnşaat Emir Sarıgül Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emir Sarıgül, ''Metrekare fiyatları ortalama 12 bin TL ile 15 bin TL arasında olacak" diyor.

Polatlıda GES Projesine onay Haberi

Polatlıda GES Projesine onay


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Polatlı'da Güneş Enerji Santrali (GES) projesine imar yönünden onay verdi. 


2'nci Başkanvekili Nail Çimen yönetiminde toplanarak İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporlarının görüşüldüğü Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gündem konuları karara bağlandı. 


Polatlı Belediyesi Meclisi 'nce uygun görülerek Büyükşehir Belediye Meclisi'nce karara bağlanmak üzere İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'na sunulan ve Büyükşehir Belediye Meclisi'nce İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na havale edilen Güneş Santrali ile ilgili imar plan değişikliği İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nda "tadilen" onaylandı. 


Polatlı ilçesi Yıldızlı Mahallesi'nde kurulacak olan Güneş Enerji Santrali (GLıS) projesi ile ilgili imar planı değişikliğini, Büyükşehir Belediye Meclisi, Düzenleme Ortaklık Payı (DOP) oranı artırılarak ve plan notu ilavesiyle "tadilen onayı"nı teklif eden İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu'nu "oy birliği" ile karara bağladı.


Ankara...