18 / 04 / 2024

polin Su kaydırağı projeleri

polin Su kaydırağı projeleri

Su kaydırağı ve parkında, toplamda 82 ayrı ülkede 2 binden fazla proje gerçekleştiren firma, dünyanın pek çok ülkesinde ödül kazanırken, alanında rekorlara da imza atıyor. Firma, kullandığı üretim tekniği RTM ile de iddialı...

Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! ÇKS kaydı bulunan çiftçiye ödeme yapılacak...

Tarımla uğraşan binlerce çiftçiyi sevindiren açıklama Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Buna göre, ÇKS sisteminde kaydı olan üreticilere 1000 Türk Lirası miktarında ödeme yapılacağı belirtildi.  İşte haberin detayları...

Sulu eğlence; Fiyatı günlük 500 TL ila 2 bin TL arası

Hava sıcaklığı öğle saatlerinde 40 dereceye kadar yükselen Antalya'da, bayramda tatilciler su parklarına akın ederek serinlemeye çalışıyor. Tatilciler, dalga havuzu ve su kaydıraklarında hem serinliyor hem de eğleniyor. Bu parkların ücretleri ise günlük 500 TL ila 2 bin TL arası değişiyor.

Dünya Bankası’ndan kırmızı alarm! Böyle giderse bir bardak suya muhtaç olacağız! Su kıtlığı kapıda!

Dünya Bankası, gelecek dönemde insanoğlunu bekleyen tehlikelere karşı uyardı. Dünya nüfusunun son 50 yılda ikiye katlanmasına rağmen doğal su depolama hacmi ise giderek azalıyor.

DSİ 1273 personel alımı başvuruları başladı mı? Devlet ve Su İşleri iş başvuru şartları neler?

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde görevlendirilmek üzere 1273 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Peki, DSİ 1273 personel alımı başvuruları başladı mı? İşte detaylar...

DSİ'den gençlere müjde! Devlet Su İşleri 18-40 yaş arası personel alımı yapıyor! Hemen başvurun! İşte başvuru şartları

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nün (DSİ) 'taşra teşkilatında' çalışacak olan '50 bekçi' alımı yapacağını ilan etti. Adayların, en fazla 40 yaşında ve en az lise ve dengi okul mezuniyet belgesine sahip olmaları gerekiyor. İşte başvuru detayları...

35 katlı rezidans inşaatı iptal kararına rağmen devam ediyor! 

TMMOB Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Ankara Şubesi’nden Su Kent Kooperatifine ait 35 katlı rezidans inşaatı iptal kararına rağmen devam ettiği belirtilerek, "Ankara Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, yerel yönetimleri görevlerini yapmaya çağırıyoruz" denildi...

Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı için suç duyurusu!

Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı'nı işleten Avrasya Terminal İşletmeleri, sözleşmesi bitmesine rağmen hala işletmeye devam ediyor. Otogar Esnafları Derneği Başkanı Şahap Önal, savcılığa suç duyurusunda bulundu...

Suıte 12 Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suıte 12 Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Özeke tarafından kuruldu. 

Düzce Melen Su Park Projesi'ne çelik köprü!

Melen Su Park Projesi kapsamında Melen Çayı üzerinde yapılması planlanan Çelik köprü için hafriyat çalışmalarının yanı sıra diğer çevre ve yol bağlantılarında da çalışmalar başladı.

Suğra İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suğra İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Sait Kocabay imzasıyla 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ali İhsan Su: Şırnak'ı yeniden inşa edeceğiz!

Şırnak Valisi Su, "Şırnak'ı yeniden inşa edeceğiz. Yapacağımız 6 bin konutun yanı sıra konutların yapıldığı alanlarda taziye evleri, alışveriş merkezi, gençlik merkezleri, park ve bahçeler olacak." dedi.

Afyonkarahisar'da 10 milyon liralık yatırım engeline suç duyurusu!

Afyonkarahisar'da işadamı Mesut Birler, yaklaşık 10 milyon liralık yatırımı yapmasını engelledikleri iddiasıyla FETÖ operasyonunda tutuklanan 9 hakim ve savcının yanı sıra Afyonkarahisar Defterdarlığı'nda görevli 3 memur hakkında Afyonkarahisar Adliyesi'nde suç duyurusunda bulundu.

Su yalıtımı bina ömrü ve güvenliği için şart!

Yapıların güvenliği için etkin bir su yalıtımının önemine değinen Baumit Türkiye Ürün Müdürü Hasan İnan Yeter," Yapıların güvenliği için mimari, teknik alt yapı, vb. yanı sıra malzeme seçimi ve uygulama da son derece önemli." dedi.

polin Su kaydırağı projeleri Haberi

polin Su kaydırağı projeleri

Su kaydırağı ve parkında, toplamda 82 ayrı ülkede 2 binden fazla proje gerçekleştiren firma, dünyanın pek çok ülkesinde ödül kazanırken, alanında rekorlara da imza atıyor. Firma, kullandığı üretim tekniği RTM ile de iddialı.



Polin, su kaydırakları ve su parklarının tasarımı, üretimi ve montajında 82 ülkede 2 binden fazla projeye imza atmış durumda. 1976 yılında fiberglas-kompozit inşaat malzemeleri üretmek amacıyla istanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parkları tasarım, üretim ve montajı alanında hizmet veriyor. 


Türkiye'nin ilk su kaydırağı projesini de hayata geçiren Polin, Six Flags, Carnival, Aspro Grup gibi, dünyanın önemli zincirleriyle birlikte çalışıyor. Bugün birçok ülkenin büyük ve ödüllü su parklarında, sektöründe birçok ilke imza atan Polin'in imzası bulunuyor. 


Bunlardan en önemlileri arasında, Avrupa'nın en büyük aquaparkı Aquarena (Macaristan); Afrika'nın...