19 / 04 / 2024

Su kaydırağı üreticisi Polin 2 binden fazla projeye imza attı!

Su kaydırağı üreticisi Polin 2 binden fazla projeye imza attı!

Su kaydırağı ve parkında, toplamda 82 ayrı ülkede 2 binden fazla proje gerçekleştiren firma, dünyanın pek çok ülkesinde ödül kazanırken, alanında rekorlara da imza atıyor. Firma, kullandığı üretim tekniği RTM ile de iddialı...



Su kaydırağı ve parkında, toplamda 82 ayrı ülkede 2 binden fazla proje gerçekleştiren firma, dünyanın pek çok ülkesinde ödül kazanırken, alanında rekorlara da imza atıyor. Firma, kullandığı üretim tekniği RTM ile de iddialı.



Polin, su kaydırakları ve su parklarının tasarımı, üretimi ve montajında 82 ülkede 2 binden fazla projeye imza atmış durumda. 1976 yılında fiberglas-kompozit inşaat malzemeleri üretmek amacıyla istanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parkları tasarım, üretim ve montajı alanında hizmet veriyor. 


Türkiye'nin ilk su kaydırağı projesini de hayata geçiren Polin, Six Flags, Carnival, Aspro Grup gibi, dünyanın önemli zincirleriyle birlikte çalışıyor. Bugün birçok ülkenin büyük ve ödüllü su parklarında, sektöründe birçok ilke imza atan Polin'in imzası bulunuyor. 


Bunlardan en önemlileri arasında, Avrupa'nın en büyük aquaparkı Aquarena (Macaristan); Afrika'nın en büyük aquaparkları Titanic, Hurghada ve Aqua Park City, Sharm El Sheik (Mısır); Ortadoğu'nun en büyük aquaparkı WaterWaves Land (iran), Avrupa'nın en büyük kapalı indoor su parkı projesi Aquaworld(Macaristan) yer alıyor. 


Bunun dışında Rusya. Ukrayna, Türkiye, Yunanistan, Vietnam, iran, Suriye, Çek Cumhuriyeti, italya gibi sayısız ülkenin en büyük ve ödüllü su parklarında, yine Polin imzası yer alıyor, italya'daki Odissea Waterpark'ta kurduğu 300 metrelik kaydırakla Avrupa'nın en uzun kaydırağı rekorunu; Çek Cumhuriyetinde kurduğu kaydırakla, Avrupa'nın en uzun kulvarlı kaydırağı rekorlarını elinde bulunduruyor. 


2010 yılında lanse ettiği King Cobra kaydırağı ile geçtiğimiz yıl Alman Kirmes & Park Revue magazine tarafından düzenlenen "Avrupa'nın En İyileri" ödül gecesinde, Avrupa'nın en iyi su kaydırağı ödülüne layık görülen Polin, bu yıl da aynı başarıyı tekrarlayarak, büyük bir başarıya imza attı. 2013 yılı sonuna dek dünyanın en iyi 20 su parkında daha kurulacak olan King Cobra su kaydırağı, şimdiden Türkiye 

Rusya, Fransa ve Amerika'da kuruldu. Türkiye'de Maxx Royal Glof and Spa (Belek, Antalya), Rusya'da Djubga Su Parkı (Djubga), Fransa'da Aqualand Su Parkı (Frejus) ve Amerika Birleşik Devletlerinde Six Flags Creat Adventure (New Jersey), ürüne ev sahipliği yapıyor. 


Polin  2006 yılından bu yana kaydıraklarını, iki tarafı parlak yüzeyli, pürüzsüz ve hafif olma avantajları bulunan RTM (Resin Transfer Molding) kapalı kalıp teknolojisiyle üretiyor. Firma, bu üretim tekniğini kullanarak binden fazla imza attı.



POLİN YÖNETİM KURULU BAŞKANI BARIŞ PAKİŞ: İNOVASYON VE TEKNOLOJİ LİDERLİĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ 


Sektörde global bir oyuncu olarak inovasyon ve teknoloji liderliği konumumuzu sürdürmek için, çalışmalarımızı bu yönde konumlandırıyoruz. 37 yıllık sektör tarihçesi, 82 ayrı ülkede 2 binden fazla proje gerçekleştirmemiz, bize benzersiz bir işletme teknolojik uzmanlık kazandırdı. Tüm bu süreçte değişmeyen tek şeyse. Polin'in müşteri ihtiyaçlarını karşılamaya verdiği öncelik oldu. Dolayısıyla ileriye dönük planlarımızı, bu önceliği göz ardı etmeden ele aldık. Bugün ve gelecek öngörülerimiz ve müşterilerimizin görüşleri, sektörümüzde iki önemli küresel gelişmeyi işaret ediyor: A'dan Z'ye kadar tüm ihtiyaçlara tek elden ve entegre edilmiş çözümler üretmek ve sektöre yeni, adrenalini yüksek ürünler sunmak. Her iki konuda da liderliğimizi ve öncülüğümüzü önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi amaçlıyoruz. 


Dünya Bölge


Geri Dön