26 / 04 / 2024

portakal çiçeği evleri

portakal çiçeği evleri

Portakal Çiçeği Gayrimenkul tarafından Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Portakal Çiçeği Residence projesinde teslimler 1 Ekim 2012 tarihinde yapılacak...

Portakal Çiçeği Residence sanat galerisiyle çekim merkezi oldu!

İşadamı Ahmet Şahin'in sanat aşkı inşa ettiği Ankara'nın en yüksek binası olan Portakal Çiçeği Residence'a da yansıdı. Proje özel mimarisi ve büyüleyici sanat galerisiyle koleksiyonerlerin çekim merkezi oldu

Ankara Portakal Çiçeği Residence'ta 312 bin dolara!

Önümüzdeki ay konut teslimleri başlayacak olan Ankara Portakal Çiçeği Residence'ta satışlar ve kiralamalar devam ediyor

Portakal Çiçeği Residence'ta 312 bin dolara! 1 Eylül'de teslim!

Ankara'da yükselen Portakal Çiçeği Residence'ta konutlar 1 Eylül'de teslim edilecek. 1+1'lerin fiyatları 312 bin dolardan başlıyor

TOKİ Sancaktepe Gurbetçi Evleri'nde son durum ne?

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın gurbetçi projesinde son durum ne? İşte TOKİ Gurbetçi Evleri'nde son durum ne...

TOKİ gurbetçi konutları, evleri başvuru şartları nedir? TOKİ gurbetçi evleri nereden başvuru yapılır?

TOKİ gurbetçi evleri nedir, TOKİ gurbetçi evlerine nasıl başvuru yapılır? merak edilen sorular arasında yer alıyor. İşte o soruların yanıtları!

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin temeli atıldı!

İstanbul Başakşehir’de “herkes için konut, herkes için mutlu bir yuva” sloganıyla inşa edilen sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evleri’nde, ilk harç törenle döküldü.

Palmiye Boğaziçi Evleri'nde 11.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde bulunan Palmiye Boğaziçi Evleri'ndeki villa icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu villa için 11 milyon 500 bin TL bedel isteniyor.

Mercan Köşk Çiçeği Evleri Şile'de yükseliyor! Yeni proje!

Orge iştiraklerinden AND İnşaat, Mercan Köşk Çiçeği Evleri projesini satışa sundu. 6 lüks villadan meydana gelen projede villaların satış bedeli toplam 3 milyon dolar. 

Zekeriyaköy Köyiçi Evleri'nin imar planı komisyon gündeminde!

İstanbul Sarıyer'e bağlı Uskumruköy'de yer alan Köyiçi Evleri'nin koruma amaçlı imar planı değişikliği, Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu gündeminde...

Areon Boğaziçi Evleri'nde fiyatlar 165 bin TL'den başlıyor!

Areon Yapı imzasıyla Bodrum'da hayata geçirilen Areon Boğaziçi Evleri'nde dairelerin fiyatları 165 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Strada Bahçeşehir Evleri daire fiyatları 2017!

Strada Bahçeşehir Evleri daire fiyatları 264 bin TL'den başlayarak değişiyor. Strada Bahçeşehir'de daireler Aralık 2018'de teslim ediliyor...

Areon Boğaziçi Evleri’nde yılbaşına özel kampanya!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri için hazırladığı bol alternatifli kampanyasıyla yeni yıla Bodrum’da yazlık sahibi olarak girmek isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nin yüzde 26'sı satıldı!

Areon Yapı’nın Bodrum’daki 16. projesi olan ve Eylül ayında inşaatına başlanan Areon Boğaziçi Evleri’nin yüzde 26’sı satıldı.

Vaditepe Bahçeşehir Evleri güncel fiyat!

Vaditepe Bahçeşehir Evleri güncel fiyat listesi 391 bin 174 TL'den başlayarak değişiyor. Vaditepe Bahçeşehir'de daireler oturuma hazır...

Areon Boğaziçi Evleri'nde yedi seçenekli kampanya!

Yedi farklı ödeme seçeneğinden oluşan yeni kampanya kapsamında, Areon Boğaziçi Evleri'nde peşin alımlara özel fiyatların yanı sıra, 120 ay ve 30 ay vade için sunulan üç farklı ödeme seçeneği yatırımcıların ve yazlık sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nde peşinatsız 120 ay taksit imkanı!

Bugüne kadar 1.800 konutla Bodrum’a imzasını atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri’ndeki avantajlı fiyat ve ödeme kampanyasını Kurban Bayramı’nda da devam ettiriyor.

portakal çiçeği evleri Haberi

portakal çiçeği evleri

Portakal Çiçeği Gayrimenkul teşebbüsüyle 3 bin 500 metrekaresi inşaat alanı olmak üzere toplam 5 bin 913 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Portakal Çiçeği Residence projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut alternatifleri yer alıyor.



Teslimlerinin 1 Ekim 2012 tarihinde yapılması beklenen Portakal Çiçeği Evleri projesi, Ankara Çankaya'da inşa ediliyor. 37 katlı tek kulede yükselen Portakal Çiçeği Rezidans'ta yer alan konutların büyüklükleri 63 metrekare ilâ 241 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.



40 bin 380 metrekarelik kapalı alana sahip olan Ankara Portakal Çiçeği Rezidans projesinde her bloğun 5 katı bodrum olarak tasarlanmış durumda. Projede banka kredisi kullanılabiliyor.


Mobilyalı ve mobilyasız ev tiplerinin yer aldığı Portakal Çiçeği Evleri'nde yer alan...