26 / 04 / 2024

Portatif SPA küvetler

Portatif SPA küvetler

RocaKale portatif SPA'lar ev, bahçe ya da havuz başına kurulabiliyor. Portatif SPA küvetler, Catalina, Marina ve Victoria, aynı anda 3 veya 4 kişi tarafından kullanılabiliyor.

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

TULİP projesi kapsamında portatif ağıllar ve ahırlar hibe ediliyor! İşte proje detayları!

TULIP Projesi hayvancılık yetiştiriciliği yapan kimseleri ilgilendiren bir haberle öne çıktı. Söz konusu olan proje kapsamında düzenlenecek olan Küçükbaş Portatif Çadır Ağıl Projesi hakkında bilgilendirme toplantıları gerçekleştirilecek.

Arena Deluxe Hotel Spa Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arena Deluxe Hotel Spa Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Akın Sevgi, Anıl Sevgi ve Sinan İstek ortaklığında kuruldu.

Aps Spa Mekanik Elektrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aps Spa Mekanik Elektrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Tatar tarafından kuruldu.

Külhanbeyi İnşaat Elektrik Petrol Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Külhanbeyi İnşaat Elektrik Petrol Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İrfan İspa tarafından kuruldu.

Seyithan Palace Spa Otel Davet Limited Şirketi kuruldu!

Seyithan Palace Spa Otel Davet Limited Şirketi Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taliha Kara tarafından kuruldu.

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Ahmet tarafından kuruldu.

İspa Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İspa Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin ve Mustafa Şahin ortaklığında kuruldu.

Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme icradan 21.3 milyon TL'ye satılıyor!

T.C. Ortaca İcra Dairesi, Muğla ili, Ortaca ilçesi, Serıgerme Mahalle/Köy, 238 ada 3 parselde yer alan Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme otelini 21 milyon 332 bin 250 TL'ye satıyor...

Mersin BN Hotel Thermal & Spa 350 milyon TL’ye inşa ediliyor!

Turizm sektörünün en büyük yatırımlarından biri olacak 646 yatak kapasiteli BN Hotel Thermal & Spa, Mersin'de 350 milyon TL’ye inşa ediliyor.

Çanakkale Çan'da 12.7 milyon TL'ye satılık termal otel!

Çanakkale İli/Çan Belediyesi 4 yıldızlı Termal Otel&SPA İşyeri mevcut olan bütün ekipmanlarını arsası ile birlikte satıyor. İhale 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Çeşme'ye Medicusspa Sağlık Merkezi geliyor!

Selim Kuzu, Türkiye'de ilk kez içinde SPA merkezinde akupuntur tedavisine kadar birçok sağlık hizmetinin verileceği konutları Çeşme Ayasaranda koyunda hayata geçiriyor.

Portatif SPA küvetler Haberi

Portatif SPA küvetler

SPA'ların iç yüzeyinde yer alan sabit ve hareketli jetler, suyu farklı biçimlerde vücuda püskürterek masaj ve terapi yapıyor. Elektronik kontrol paneli ile masaj fonksiyonları, su sıcaklığı ve süre ayarlanabiliyor. Portatif SPA küvetler, bünyelerindeki ozon sistemi sayesinde içlerindeki suyu temizleyerek hijyen ve uzun süreli kullanım sağlıyor. Bu sistem sayesinde tekrar tekrar kullanım sağlanıyor. Ürün ile verilen özel sıvı ile suyun içindeki oksijen miktarı artırılabiliyor....