26 / 04 / 2024

Post Stüdyo iletişim

Post Stüdyo iletişim

Post Stüdyo Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mert Deniz Koparan Yunus ve Emre Açıkgöz tarafından kuruldu.

Post Stüdyo Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Post Stüdyo Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mert Deniz Koparan Yunus ve Emre Açıkgöz tarafından kuruldu.

Premium Esenyurt Babacan Yapı iletişim!

Premium Esenyurt Babacan Yapı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İki etaptan oluşan Babacan Premium Esenyurt projesinde stüdyo dairelerin satış fiyatları 176 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim!

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü'nde dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo daire olarak 2 tip devremülk daire bulunuyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim bilgileri 0272 273 72 71 olarak belirlendi.

İst Garden Esenyurt iletişim!

İst Garden Esenyurt iletişim için 0212 854 04 41 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Detayları henüz netlik kazanmayan proje Atatürk Bulvarı üzerinde bulunacak.

Green İst Güneşli iletişim!

Green İst Güneşli iletişim için 0212 503 07 75 veya 0212 503 07 76 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin hemen yapıldığı projede daire fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

DAP Adam Kule Rezidans iletişim!

Daire tiplerinin stüdyo ve 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Adam Kule Rezidans Evleri'nde satış süreci devam ediyor. DAP Adam Kule Rezidans iletişim için 444 93 27 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Tuzla Evora İstanbul Evleri iletişim!

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Tuzla Evora İstanbul Evleri'nde stüdyo daireden 4 oda 1 salona kadar daire seçenekleri bulunuyor. Tuzla Evora İstanbul Evleri iletişim telefon numarası 0216 392 41 00 olarak belirlendi.

Yaşam Kule Ankara iletişim!

Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Yaşa Kule'nin ruhsatının bu hafta içinde alınması bekleniyor. Yaşam Kule Ankara iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kadıköy Concord İstanbul satış ofisi iletişim!

Kadıköy Concord İstanbul satış ofisi iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen projede 2. etap satışları devam ediyor.

Relux Heights 173 iletişim!

İstanbul Finans Merkezi'nin hemen yanında Ümraniye Tepeüstü'nde hayata geçen Relux Heights 173 Evleri proje çalışmaları devam ediyor. Relux Heights 173 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor...

Concord İstanbul Fikirtepe iletişim bilgileri!

Concord İstanbul Fikirtepe iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Concord İstanbul E-5 karayolunun yanında yükseliyor.

Nef Merter satış ofisi iletişim bilgileri!

Nef Merter Konutları, Timur Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de inşa ediliyor. Projede stüdyo ve 1+1 daire tipleri bulunuyor. Nef Merter satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Sur Yapı Corridor Güneşli iletişim!

Stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerinden meydana gelen Corridor Evleri'nde son 17 daire kaldı. Sur Yapı Corridor Güneşli iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Post Stüdyo iletişim Haberi

Post Stüdyo iletişim

Post Stüdyo Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mert Deniz Koparan Yunus ve Emre Açıkgöz tarafından kuruldu.

Post Stüdyo Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
1- Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotoğrametri...