28 / 03 / 2024

PricewaterhouseCoopers (PwC) ve İsviçre UBS bankası milyarderler raporu

PricewaterhouseCoopers (PwC) ve İsviçre UBS bankası milyarderler raporu

PricewaterhouseCoopers (PwC) ve İsviçre merkezli UBS bankasının hazırladığı “Milyarderler Raporu 2019” yayınlandı. Dünyadaki milyarderlerin mal varlıkları, 2018'de 388 milyar dolar düşüş göstererek 8,5 trilyon dolara kadar indi...

Yatırımcılar ortodoks politikalara dönüş sinyalinden memnun

PricewaterhouseCoopers (PwC) Türkiye Kıdemli Ortağı Cenk Ulu, yeni hükümetin Ortodoks politikalara dönüş sinyalinin yatırımcılar tarafından pozitif karşılandığını ifade etti. Ulu, “Türkiye bir süredir yatırımcıların radarında. Bu ilginin devam etmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Gayrimenkul sektöründe kurallar yeniden yazılıyor!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2022 yılına ilişkin sonuçları değerlendirildi. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu ve ULI Türkiye Başkanı Zafer Baysal, raporla ilgili konuştu.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2022 etkinliği 13 Aralık'ta!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporu 13 Aralık 2021 tarihinde açıklanacak.

Akmerkez GYO, PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Akmerkez GYO'nun PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin bağımsız denetçisi olarak seçilmesine ilişkin Genel Kurul Kararının 18 Mayıs 2021 tarihinde tescil edildi.

İntema İnşaat 2021 yılı için PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İntema İnşaat'ın 2021 yılı için "PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi"nin seçilmesine ilişkin kararı tescil edildi. 

Yapı Kredi Koray GYO, PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Yapı Kredi Koray GYO, faaliyetlerini yürütmek üzere seçilen, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin onaylanmasına karar verdi. 

Gayrimenkulde Gelişen Trendler: Avrupa 2021 raporu!

PwC ve Urban Land Institute (ULI)’ın gayrimenkul sektörünü farklı boyutları ile ele alan araştırması Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2021 raporunun lansmanı 24 Kasım 2020'de PwC Deneyim Merkezinde kamuoyu ile paylaşıldı.

COVID-19'la AVM ve ofisler gözden düştü!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2021 yılına ilişkin sonuçları konuşuldu.

Gayrimenkul sektöründe beklenmedik etki!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2021 yılına ilişkin sonuçları masaya yatırıldı.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2021 etkinliği 24 Kasım'da!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe® (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2021 yılına ilişkin sonuçları 24 Kasım'da gerçekleştirilecek etkinlikle değerlendirilecek.

Vakıf GYO 2020 yılı için PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Vakıf GYO'nun 2020 yılı bağımsız denetim hizmetleri için, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı. 

Özak GYO 2020 için PWC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için PWC  Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı.

Vakıf GYO, PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

PricewaterhouseCoopers (PwC) ve İsviçre UBS bankası milyarderler raporu Haberi

PricewaterhouseCoopers (PwC) ve İsviçre UBS bankası milyarderler raporu

İsviçre merkezli UBS bankası ve PricewaterhouseCoopers (PwC) tarafından hazırlanan “Milyarderler Raporu 2019” kamuoyu ile paylaşıldı. Dünyadaki milyarderlerin varlıkları, beş yıllık büyümenin ardından geçen yıl 388 milyar dolar düşerek 8,5 trilyon dolara kadar düşüş yaşadı.

Dünyadaki milyarderlerin varlıklarının, 2013 ila 2018 yıllar arasında yüzde 34,5 büyüme göstererek 8,5 trilyona ulaştığı bilgisinin iletildiği raporda,  “2013'e kıyasla milyarder sayısı da geçen yıl yüzde 38,9 artarak 2 bin 101’e ulaştı.” bilgileri yer aldı.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre, 2013 ila 2018 yılları arasındaki büyümenin ardından dünyadaki milyarderlerin varlıklarının geçen yıl ilk defa gerilediğini gösteren raporda, “Güçlü dolar ve dalgalı sermaye piyasaları nedeniyle, milyarderlerin varlıkları 2018’de 388 milyar dolar düşerek 8,5 trilyon dolara geriledi.” denildi.

2018'de doğal bir düzeltme yaşandı

Raporda UBS Küresel Varlık Yönetimi’nden Ultra Yüksek...