25 / 04 / 2024

Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi nerede

Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi nerede

İstanbul'da hayata geçriilen Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle hizmete açıldı.

İş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısı! Prof. Dr. Murat Batı: İş yeri kiracıları kurtarılmalı!

İş yeri kiralarından alınan yüzde 20'lik stopaj gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Murat Batı, kiracıları bu yükten kurtarmak için iş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar..

Prof. Dr. Haluk Özener: Marmara'da sismik boşluk var, yarın deprem olacakmış gibi hazırlanılmalı!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum ve Prof. Dr. Haluk Özener, İstanbul'un dönüşümü ve beklenen büyük depremle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Prof. Dr. Naci Görür: "Deprem bir milli güvenlik sorunudur"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum projelerini toplantıda açıkladı. Murat Kurum'un seçim vaatlerini duyurduğu programa Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür de katıldı.

Prof. Dr. Ahmet Ercan deprem bölgesini işaret etti: 2-3 yıl sürecek!

Prof. Dr. Ahmet Ercan deprem bölgesini işaret ederek, önemli açıklamalar yaptı. Prof. Dr. Ahmet Ercan açıklamasında, "Küçük depremler 2-3 yıl sürecek!" dedi.

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika açıklaması: Depremler doğudan batıya göç ediyor! 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Muğla'da meydana gelen depremlerle ilgili konuştu. Görür, depremlerin doğudan batıya doğru göç ettiğine vurgu yaptı. 

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika İstanbul açıklaması! Nedenleriyle peş peşe duyurdu! Sakıncalı... 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "İstanbul'da artık imara müsaade etmemek lazım" diyerek, dönüşüm ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan korkutan dolar yorumu: Dolar şu an bırakılsa 24-25 TL seviyelerine gelecek

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, dolara ilişkin dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Demirtaş, "Dolar şu an 19 lira seviyesinde yapay bir şekilde tutulmaya çalışılıyor. Halbuki şu an bırakılsa 24-25 TL’li seviyelere gelecek" şeklinde konuştu.

Beklenen Marmara depremiyle ilgili ürküten açıklama! Prof. Dr. Bektaş, tek tek anlattı! 7'den büyük deprem olur mu?

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Bektaş, 99 İzmit depreminin Marmara'dan tetiklendiğine dikkat çekerek, son dakika bir açıklamada bulundu. 

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika İstanbul depremi açıklaması! Büyük depremde neler olacak? 

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika İstanbul depremi açıklaması geldi. Görür, Marmara depreminde ekonominin çarklarının duracağına, Türkiye'nin siyasi bağımsızlığının kalmayacağına dikkat çekti. 

Prof. Dr. Naci Görür’den depreme karşı dikkat çeken paylaşım!

Prof. Dr. Naci Görür’den depreme karşı dikkat çeken bir paylaşım geldi. İşte detaylar!

Marmara büyük depreme hazır değil! Prof. Dr. Okan Tüysüz, tek tek açıkladı! Büyük deprem ne zaman olacak? 

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara depremi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara depreme nasıl hazırlanmalı? Büyük deprem ne zaman olacak?

Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz'den flaş uyarı! Hemen bakın, çok önemli!

Sosyal medya hesabından kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Jeoloji yüksek mühendisi Prof. Dr. Okan Tüysüz, "yıkıcı deprem üretebilir" diyerek o bölgeleri uyardı. İşte Prof. Dr. Tüysüz'ün son dakika açıklamaları...

Prof. Dr. Naci Görür, tek tek açıkladı! Bu bölgelerde deprem bekleniyor! İstanbul’da özellikle Avrupa Yakası'na dikkat! 

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul için yeni bir deprem uyarısını dile getirdi. Görür, deprem beklediği bölgeleri ve illeri de tek tek sıralayarak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi nerede Haberi

Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi nerede

İstanbul'da hayata geçirilen Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle hizmete açıldı.

Toplam 125 bin metrekare alanda yükselen Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesinin 75 bin metrekare kapalı alanı ve 432'si yoğun bakım olmak üzere gerektiğinde yoğun bakıma dönüştürülebilecek 1008 yatağı mevcut. 16 ameliyathane ile hizmet verecek olan hastanede ileri teknoloji tıbbi donanım bulunuyor.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeşilköy'de hayata geçirilen Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, oluşturdukları ilave kapasiteye ihtiyaç kalmadan salgının yayılma hızını kırdıklarını belirtti.

Şayet ihtiyaç olsaydı bu hastanelerin, on binlerce, yüz binlerce canın kurtarılmasına hizmet edeceğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, gerektiğinde tamamı yoğun bakım için de kullanılabilecek 1008 yatağı ile bu...