29 / 03 / 2024

Prof.Dr.Selçuk Coşkun inşaat

Prof.Dr.Selçuk Coşkun inşaat

Türkiye Gazetesi'nin Bayburt Üniversite rektörü Prof.Dr.Selçuk Çoşkun ile gerçekeştirdiği röportajda rektör Çoşkun rektörlerin inşaatla uğraşmaması gerektiğini söyledi..

Prof. Dr. Osman Bektaş açıkladı! Bursa için uyardı, tehlike devam ediyor!

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Bursa için 7'den büyük deprem ile ilgili olarak uyarı yaptı. Buna göre, deprem tehlikesinin yükseldiğine dikkat çeken Sayın Bektaş, "İstanbul- Bursa deprem çifti modeline göre sırada Bursa var" ifadelerini kullandı.

Dolar tahminleriyle dikkat çeken Selçuk Geçer'den şimdi de altın tahmini geldi! 

Dolar kuru ile ilgili olarak yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer'den şimdi de flaş bir altın tahmini geldi. Peki Selçuk Geçer altın fiyatlarıyla ilgili neler söyledi? İşte Selçuk Geçer'in o açıklamaları...

Ekonomist Selçuk Geçer'den uyarı! Ev alıp satacaklar dikkat etsin!

Ekonomist Selçuk Geçer, genel yaşam maliyetlerindeki artışların ve konut fiyatlarında yaşanan aşırı yükselişlere değinerek piyasadaki verilerin yeterince net olmadığını söyledi. İşte Selçuk Geçer'in o açıklamalar...

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ne iş yapmaktadır?

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in kim olduğu ve Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Merkez Bankası faiz kararından sonra Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması: Dolar 29 TL hayırlı olsun!

Merkez Bankası faiz kararı açıklanır açıklanmaz gözler dolar kuruna çevrildi. Milyonlarca kişi dolar kurunun yükselip yükselmediğini araştırırken, Ekonomist Selçuk Geçer'den bomba gibi '' Dolar 29 TL hayırlı olsun'' yorumu geldi. İşte son dakika Selçuk Geçer'in o açıklaması...

Doların kahini Selçuk Geçer'den çarpıcı açıklama: Doları geleceği gün yüzüne çıktı! Aman sakın bunu yapmayın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in kahin gibi çıkardığı öngörüler, dolar yatırımcıları arasında büyük bir merak uyandırdı. Ekim, Kasım ve Aralık aylarının önemini vurgulayan Geçer, dolar sahiplerine "Dolarınızı sakın satmayın!" uyarısında bulunuyor.

Doları olanlar bu 3 aya aman dikkat! Selçuk Geçer resmen peş peşe uyardı, bunu sakın yapmayın!

Doları olanlar bu 3 aya aman dikkat... Selçuk Geçer resmen peş peşe uyardı, bunu sakın yapmayın... İşte Selçuk Geçer'in o uyarıları...

Dolar rekor seviyeye ulaşıyor! Selçuk Geçer'den çarpıcı tahmin: 1 dolar 40 lira olacak!

Türkiye'de dolar kuru hızlı bir yükseliş trendine girerek tarihi zirvelere doğru ilerliyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in yeni açıklamaları, yatırımcıları tedirgin ediyor. Geçer'in tahminlerine göre dolar kurunun 38 ile 40 TL arasına ulaşabileceği belirtiliyor.

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Coşkun tarafından kuruldu.

Dolar tahminleri ile yürek hoplatan Selçuk Geçer'den flaş açıklama! Hemen bakın, sonra çok pişman olursunuz!

Dolar yorumları ile gündemden düşmeyen Selçuk Geçer, 2023'te en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. Selçuk Geçer'in açıklamasını duyan kulaklarına inanamadı. İşte ayrıntılar...

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Coşkun tarafından kuruldu.

Selçuk Geçer'den yürek hoplatan dolar ve altın yorumu! Zengin olmak isteyenler hemen koşsun!

Ekonomist Selçuk Geçer'in son tahmini, dikkatleri üzerine çekiyor ve döviz bürolarında hareketlilik yaratması bekleniyor. Geçer'in dolar hakkındaki yorumları, piyasalarda merakla takip ediliyor.

Prof. Dr. Naci Görür'den deprem bölgesinde inşaat Uyarısı! Acilen bakmanız gerek!

Kahramanmaraş'daki son depremlerin ardından, Prof. Dr. Naci Görür deprem bölgesindeki inşaat çalışmaları hakkında uyarılarda bulundu. 

Prof.Dr.Selçuk Coşkun inşaat Haberi

Prof.Dr.Selçuk Coşkun inşaat

Bayburt, tarihi geçmişi, camisi, şelalesi, mağarası ve insan yapısının farklılığıyla meşhur şirin bir ilimiz. Bayburt Üniversitesi Bayburt'a ayrı bir güzellik ve özellik katıyor. Üniversite rektörü Prof.Dr.Selçuk Coşkun genç, dinamik, enerjik, sempatik ve iletişim becerisi kuvvetli bir profil çiziyor. Profesör Coşkun iyi bir ekip oluşturmuş. Ekibinin başında yer alan eğitim felsefesi alanında duayen hocamız Prof.Dr.Necmettin Tozlu (Rektör Başdanışmanı) ve rektör yardımcısı Prof.Dr.Sezgin Akbulut Bayburt Üniversitesinin gelişmesi için var güçleriyle çalışıyorlar. Üniversite Bayburt'a sosyal, ekonomik ve kültürel yönden ciddi manada katkı sağlıyor. Rektör Prof.Dr.Selçuk Coşkun ilahiyatçı kimliğinin yanında sosyal yönü de ağır basıyor. Kendisiyle Bayburt Üniversitesi kampüsünde yaptığım söyleşi ile baş başa bırakırken fotoğraf konusunda katkıda bulunan Peyami Safa Karabacak'a da teşekkür ediyorum. 


Sayın hocam,  rektör olarak üniversiteyi nereden nereye getirdiniz?

Bu göreve...