28 / 03 / 2024

profile dayanıklı ev aletleri

profile dayanıklı ev aletleri

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin ilk çıktığı günden bu yana tüketicisini kusursuz temizliği ile kendisine hayran bırakan VC9PT2202 CrossFlow Elektrikli Süpürgesi Aqua mavi rengiyle yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Depreme dayanıklı çelik ev fiyatları 517 bin 500 TL'den başlıyor! İşte 1+1, 2+1, 3+1 çelik ev fiyat listesi...

Depreme dayanıklılığı ile bilinen çelik ev fiyatları 517 bin 500 TL'den başlıyor. Peki, 1+1, 2+1, 3+1 çelik ev fiyatları ne kadar? İşte güncel fiyat listesi...

Prefabrik ev dayanıklı mı? Prefabrik evler güvenli mi?

Son zamanlarda yaygın olarak tercih edilen prefabrik evlerin güvenli ve dayanıklı olup olmadığı merak ediliyor. Dayanıklı ve özel malzemelerden imal edildiği bilinen bu evler, depreme de dayanıklı olarak biliniyor. Peki prefabrik ev ne kadar dayanıklı ve ne kadar güvenli?

Depreme dayanıklı konut almak için nelere dikkat edilmeli? Tek tek sıralandı! 

Ev alacakların son zamanlarda en çok dikkat ettiği konular arasında depreme dayanıklı olup olmaması yer alıyor. Peki depreme dayanıklı konut almak için nelere dikkat edilmeli?

Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

Betonarme konut fiyatlarının zamlanmasından sonra gündeme gelen çelik ev fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki, Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

Prefabrik ev depreme dayanıklı mı? 70 metrekare 2+1 prefabrik evlerin fiyatları ne kadar?

Prefabrik ev depreme dayanıklı mı değil mi? sorusu prefabrik yapılarla ilgilenen kişiler tarafından sıkça sorulmaktadır. Prefabrik konutlar, depreme karşı güvenilir yapılardır.

Depreme dayanıklı çelik ev fiyatları ne kadar? 2023 çelik ev fiyat listesi...

Türkiye'de yaşanan deprem felaketinden sonra rekor talep alan çelik ev fiyatları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Depreme dayanıklı çelik ev fiyatları ne kadar? 2023 çelik ev fiyat listesi...

Çelik ev ne kadar? Çelik evler depreme dayanıklı mı?

Türkiye'de yaşanan deprem felaketinden sonra vatandaşlar depreme dayanıklı çelik evlerin fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, çelik evler ne kadar, çelik ev kaç günde teslim edilir? İşte detaylar...

İstanbul'da depreme dayanıklı konut talebi katlandı! Ev alacaklar ilk önce deprem güvenliğini soruyor! 

Depremin ardından, İstanbul'un içindeki konut sahiplerinin, yatay mimarili ve deprem güvenlikli konutlara yöneldiği belirtildi. İstanbul'da konut satışlarında ilk sorunun, 'Depreme dayanıklı mı?' olduğu ifade ediliyor.

Prefabrik ev duvarları sağlam mı? Prefabrik ev depreme dayanıklı mı?

Prefabrik evlerin ne kadar sağlam olduğu, özellikle depreme karşı dayanıklı olup olmadığı son yaşanan deprem felaketinden sonra merakla sorulmaktadır.

En ucuz çelik evler ne kadar? Çelik evler depreme dayanıklı mı? Çelik ev 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çelik ev fiyatları ile ilgili bir araştırma yapan vatandaşlarımız için, ucuz çelik ev imalatı yapan firmaları araştırdık. Depreme dayanıklı, 40 ila 50 yıl arası değişen kullanım ömrüyle çelik yapılar herkes tarafından merak ediliyor. İşte, Prefabrik çelik yapılar 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Prefabrik ev nedir? Prefabrik ev depreme dayanıklı mı?

Prefabrik evler hakkında pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan biri de Prefabrik ev depreme dayanıklı mı? İşte sorunun cevabı!

Oturduğunuz ev depreme dayanıklı mı?

Türkiye, fay hatları üzerinde yer alan bir ülke. Deprem bölgesinde bulunan ülkelerde yapının dayanıklı ve sağlam olması, meydana gelebilecek riski düşüren faktörlerden. Peki binanın depreme dayanıklı olup olmadığı nasıl anlaşılır? İşte ayrıntılar...

Depreme dayanıklı ve sıfır evlere talep arttı!

TÜİK Kasım ayı verilerini değerlendiren Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, ''Ev sahibi olmak isteyenler depreme dayanıklı ve yeni yapılara yöneliyor'' dedi.

profile dayanıklı ev aletleri Haberi

profile dayanıklı ev aletleri

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin ilk çıktığı günden bu yana tüketicisini kusursuz temizliği ile kendisine hayran bırakan VC9PT2202 CrossFlow Elektrikli Süpürgesi Aqua mavi rengiyle yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Özel toz ayırma sistemi CrossFlow™ teknolojisi, ProFiltre HEPA filtreleme sistemi ve güçlü motoru ile Profilo CrossFlow VC9PT2202 elektrikli süpürge şimdi kırmızının yanında deniz mavisi rengiyle evlere yaz ferahlığı getiriyor.

Tüketiciler kırmızı rengiyle çok sevilen CrossFlow Teknolojili süpürgenin  deniz mavisi “Aqua” rengine kayıtsız kalamayacak.

Profilo VC9PT2202 Elektrikli süpürge de evlerde yüzde 100 temizliği garantileyen özel toz ayırma sistemi  CrossFlow teknolojisine sahip. Çarpıcı “Aqua Mavisi”  rengiyle görenleri kendisine çeken süpürge hijyeni garantileyen ProFiltre HEPA filtreleme sistemi ve güçlü motoruyla da tozları içine hapsediyor.

Pratik toz konteynerı sayesinde toz haznesi kolayca boşaltılıyor

Profilo VC9PT2202 elektrikli süpürgede havadan ayrıştırılan tozlar, kolayca...