19 / 04 / 2024

proje arama sitesi

proje arama sitesi

Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun üç arkadaş; Serhat Karahan, Halil Akın ve Arda Bayındır’ın kurduğu, Türkiye'deki en kolay emlak alma, satma ve kiralama deneyimini sunan Metrekare.com yayın hayatına başladı...

Pasifik GYO, Etiler Akademiler Sitesi'ni dönüştürecek! Resmen düğmeye basıldı!

Pasifik GYO, İstanbul Beşiktaş'ta, Levent/Etiler girişinde bulunan Akademiler Sitesi'nin dönüşümü ve proje geliştirilmesi için görüşmelere başladı. 

Osmaniye'de 52 kişiye mezar olan o apartmanın raporu hayrete düşürdü! Proje eksik, malzeme ve yapı denetimi yetersiz!

Osmaniye'de 6 Şubat 2023'teki depremde 9 katlı Yonca Sitesi B Blok Apartmanı ile ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda tüm gerçekler ortaya çıktı. Proje eksik, malzeme ve yapı denetimi yetersiz...

Deprem projelerinde işbirliği! Türk ve Çinli akademisyenler 8 proje için bir araya geliyor

Türk ve Çinli akademisyenler, arama kurtarma İHA'larından temel kablosuz iletişim teknolojilerinden, yıkım atıklarının geri dönüştürülmesinden deprem sonrası stratejilerin geliştirilmesine kadar çeşitli konularda 8 proje yürütecek.

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!

Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi'ni de dönüştürecek. Söz konusu proje için yüzde 61 uzlaşı oranına ulaşılırken, sözleşmeler de imzalanmaya başladı.

KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinde son dakika! Kartal'a tam 584 konutluk yeni proje geliyor! 

İBB iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi'nin dönüşümü için düğmeye bastı. KİPTAŞ Kaper Sitesi projesiyle Yakacık'a 584 yeni konut inşa edilecek.

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Violet Diamond projesi için düğmeye basıldı. 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak proje Beylikdüzü Gürpınar'daki Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Bulvar Sitesi satışta! Teslimler Haziran 2024'te!

Garaj Teknik Yapı tarafından Bursa Nilüfer'de inşa edilen Bulvar Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Proje Haziran 2024'te teslim edilecek. 

Köşem Sitesi yüzde 30 peşinat 72 vade farksız ödeme fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı tarafından Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi yüzde 30 peşinat 72 vade farksız ödeme fırsatıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Küçükyalı Sahil Kent 4 Sitesi'nde 5 milyon 550 bin TL'ye 2+1!  Yeni proje!

Anadolu yakası sahil hattında hayata geçirilen Sahil Kent 4 Sitesi'nde fiyatlar 5 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Sahil Kent 4 Sitesi'nde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Oyak Maslak projesi resmen başlıyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanı başına tam 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında inşa edilecek olan projede 413 konut ve 12 ticari üniteye yer verilecek.

KİPTAŞ Kaper Sitesi için düğmeye bastı! Kartal'a 584 konutluk yeni proje geliyor! 

İBB iştiraki KİPTAŞ Kaper Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projeyle Kartal Yakacık'a 584 konutluk yeni proje geliyor. 

Oyak Maslak projesi geliyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanına 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat, Maslak'ta inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında yükselecek projede 413 konut ve 12 ticari ünite yer alacak.

Eşbah Yapı'dan Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'ne yeni proje! 

Eşbah Yapı tarafından Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'nde yeni proje hayata geçiriliyor. Yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri olarak hayata geçirilen projenin detayları merak ediliyor...

proje arama sitesi Haberi

proje arama sitesi

Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun üç arkadaş; Serhat Karahan, Halil Akın ve Arda Bayındır’ın kurduğu, Türkiye'deki en kolay emlak alma, satma ve kiralama deneyimini sunan Metrekare.com, Earlybird Venture Capital ve Aslanoba Capital gibi güçlü girişim sermayelerinin inancını kazanarak, yatırım desteği aldı. Türkiye’de ilk ve tek olan Metrekare.com, yatırımcılardan aldığı büyük destekler ile emlak sektöründe devrim yaratmaya hazırlanıyor.


Türkiye’de emlak sektöründe devrim yaratmak üzere yola çıkan Metrekare.com, emlak ile ilgili her türlü bilgiyi tek çatı altında toplamak üzere hayata geçirilmiş, yeni nesil seri ilan sitesi. Emlak sektöründeki karmaşıklığa son veren, teknoloji ve bilgi odaklı çözümler sunan Metrekare.com, büyük yatırımcıların desteğini ardına alarak hizmet vermeye başladı.


Earlybird Venture Capital ve Aslanoba Capital gibi dünyaca ünlü yatırım şirketlerinin güvenini kazanmayı başaran Metrekare.com, Trendyol, Peak Games ve...