18 / 04 / 2024

proje geliştirme direktörü

proje geliştirme direktörü

Geçtiğimiz günlerde TSKB Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri A.Ş.'de yaklaşık 2 yıldır sürdürdüğü görevinden ayrılan Batuhan Tarkan, Anadolu Grubu'nun iştiraki AEH Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'de Proje Geliştirme Direktörü oldu

Azra Gayrimenkul Yatırımları Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Azra Gayrimenkul Yatırımları Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Sezen Ön tarafından kuruldu.

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürel Aydın tarafından kuruldu.

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Öztürk ve Cem Ergüven ortaklığında kuruldu.

Logiport Lojistik Proje Geliştirme Anonim Şirketi Kuruldu!

Logiport Lojistik Proje Geliştirme Anonim Şirketi Üsküdar’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Burhan Yıldırım ile Kadir Erdem ortaklığıyla kuruldu.

Huve Gayrimenkul Proje Geliştirme Mücevherat Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huve Gayrimenkul Proje Geliştirme Mücevherat Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Yıldırım tarafından kuruldu.

Kainat Arsa Proje Geliştirme Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kainat Arsa Proje Geliştirme Yatırımları Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 365 bin 600 TL sermaye bedeli ile Kainat Group Enerji Santralleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından kuruldu.

Rast Proje Geliştirme Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rast Proje Geliştirme Yatırım Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Şefik Bülent Acar tarafından kuruldu.

Yavuz Öztürk, vekaleten Halk GYO Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığı yetki ve görevlerini yerine getirmek üzere, Proje Uygulama Müdürü Yavuz Öztürk'ün Genel Müdür Yardımcılığı makamına vekaleten atanmasına karar verildi. 

Kapital Ayazağa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Kapital Ayazağa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi Sarıyer'de Moris Sadioğlu, Vedat Sadioğlu ve Roza Sadioğlu ortaklığında kuruldu.

Roof Proje Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Roof Proje Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Ekrem Ramazanoğlu tarafından kuruldu.

Timur Planlama Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Planlama Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi Şişli'de Erden Timur, Cihan Barış Soydan, Bülent Öztürk ve Murat Döker ortaklığında kuruldu.

Zet Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zet Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin tL sermaye bedeli ile Zeynep Müştekin tarafından kuruldu.

Artwise Gayrimenkul Pazarlama Ve Proje Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Artwise Gayrimenkul Pazarlama Ve Proje Geliştirme Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Özdel tarafından kuruldu.

proje geliştirme direktörü Haberi

proje geliştirme direktörü
Batuhan Tarkan, TSKB Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri A.Ş.'de yaklaşık 2 yıldır süren görevinden ayrıldıktan sonra, Anadolu Grubu'nun iştiraki AEH Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'de Proje Geliştirme Direktörü olarak göreve başladı. Batuhan Tarkan, İTÜ Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama bölümünden 2004'de mezun oldu. Aynı yıl yine İTÜ de Gayrimenkul Geliştirme Yüksek Lisans programına başladı ve 2007'de yüksek lisans diplomasını aldı. Çalışma hayatına 2004'de Kuzeybatı Gayrimenkul'de başlayan Tarkan, sırasıyla danışmanlık, yatırım ve aracılık departmanlarının yöneticiliği görevlerini üstlendi. 2010 yılında yeni kurulan TSKB Gayrimenkul Aracılık şirketinin başına geçti ve 2 yıla yakın bir süre TSKB bünyesinde gayrimenkul aracılık faaliyetlerini yürüttü. Bu dönem içerisinde hem danışman hem broker olarak birçok yerli ve yabancı ortaklı projenin içerisinde yeraldı. 2011 sonu itibariyle de Anadolu Holding bünyesinde kurulan AEH Gayrimenkul Yatırımları...