24 / 04 / 2024

pronet cep görüntüsü

pronet cep görüntüsü

Güvenlik şirketi Pronet'in geliştirdiği Servision sistemi sayesinde güvenlik kamerası görüntüleri cep telefonu, PDA ya da bilgisayar aracılığıyla kolaylıkla izlenebiliyor.

İşte İstanbul Boğaziçi'nin 1980'deki görüntüsü: 'Keşke böyle kalsaydı' diyen de oldu, 'Kokuyordu' diyen de!

İstanbul Boğaziçi'nin 1980 yılına ait bir görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. 62,6 bin takipçili Tarih Enstitüsü hesabından yapılan paylaşıma yorum yağdı. İşte o yorumlar...

Google Pixel 7a'nın tanıtımına günler kala görüntüleri sızdı!

Google'ın uygun fiyatlı yeni telefonu Pixel 7a'nın resmi tanıtımı yaklaşıyor ve cihaz hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak, Pixel 7a'nın kutu açılış görüntüleri internete sızdırıldı.

Hyundai'nin yeni makyajlı Elantra modeli ortaya çıktı! İşte ilk görüntüleri...

Hyundai Elantra'nın yeni makyajlı görüntüsü ortaya çıktı. İşte Güney Kore'de sessiz sedasız bir şekilde tanıtılan yeni 2023 Elantra'dan ilk görüntüler...

WhatsApp'tan bomba özellik geliyor! Yüksek kaliteli görüntüler paylaşılabilecek

WhatsApp'ın en son özelliği, kullanıcıların uygulamanın görüntü sıkıştırmasından kaynaklanan kalite kaybı konusunda endişelenmelerine gerek kalmadan görüntüleri yüksek çözünürlükte hızlı bir şekilde paylaşmasına olanak tanıyacak bir geliştirme üzerinde çalışıyor.

iPhone 15 modeli sızdırıldı! İşte yeni iPhone 15’ten ilk görüntü..

Apple şirketi yeni iPhone 15 hakkında henüz herhangi bir bilgi paylaşmasa da görüntüsü sızdırılan modelin yeni iPhone 15 olacağı söyleniyor. Apple ise şimdilik sessiz..

Huawei Mate 50 serisinin görüntüleri şirket içinden sızdırıldı!

Eylül ayında tanıtılması planlanan  Huawei Mate 50 serisinin görüntüleri şirket yetkilisi tarafından sızdırıldı. İşte detaylar...

Faruk Fatih Özer'in son görüntüsü ortaya çıktı! 

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan kripto para borsası Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in son görüntüsü ortaya çıktı. 

Sayıştay: İmar barışında uydu görüntüsü doğru sonuç vermez!

10 milyon 79 bin vatandaşın yararlandığı imar barışı ile ilgili Sayıştay tarafından yayınlanan raporda, imar barışında uydu görüntüleri için ortofoto ya da Google Earth gibi programların kullanıldığını ve bu programların doğru sonuç vermediği belirlendi.  

Las Vegas'taki 18 milyon dolarlık sığınak görüntülendi!

YouTube'da What's Inside kanalı ile fenomen baba oğul sıra dışı bir sığınağı görüntüledi. Buldukları her nesnenin içini göstererek milyonlarca takipçi edinen fenomenler, bu kez 18 milyon dolarlık sığınağın içini dolaştı. 

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali havadan görüntülendi!

İstanbul Boğazı'nın en özel yalısı olan Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali havadan görüntülendi. Yalının bir kısmının onarıldığı ve çalışmaların yavaş ilerlediği görüldü...

1915 Çanakkale Köprüsü’nün son hali görüntülendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen yıl 18 Mart'ta temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nin inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor. Projedeki son durum havadan görüntülendi.

Ali Ağaoğlu, Rolls Royce marka aracıyla görüntülendi!

Geçtiğimiz günlerde oğlu Ali Ege'ye sünnet düğünü yapan iş adamı Ali Ağaoğlu, önceki akşam yeni Rolls Royce marka aracı aracıyla Bebek'te seyir halindeyken görüntülendi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son durum havadan görüntülendi!

Türkiye'nin gurur projelerinden biri olan 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki yapılan çalışmaların bulunduğu bölgenin son hali drone ile havadan görüntülendi.

pronet cep görüntüsü Haberi

pronet cep görüntüsü


En son teknolojiye sahip bu sistem, ev ve işyerlerinin cep telefonu üzerinden izlenebilmesini mümkün kılarak maksimum güvenlik sağlıyor. Pronet tarafından geliştirilen sistem, güvenlik kamerasının takip ettiği alanda bir hareket olduğu zaman istenildiği takdirde kullanıcılara otomatik olarak uyarı mesajı gönderebiliyor. Servision sistemi, gerek ev kullanıcılarının gerekse farklı sektörlerden kurumsal kullanıcıların değişen güvenlik ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı bir çözüm oluşturuyor. Güvenlik kamerası görüntülerinin kablosuz sistemler aracılığıyla anında izlenmesini sağlayan Servision, pek çok farklı avantajı da beraberinde getiriyor. GPRS üzerinden çalışan, yüksek görüntü kalitesine sahip bir kapalı devre kamera sistemi olarak da tanımlanabilen Servision sayesinde önceden kaydedilmiş video görüntüleri de izlenebiliyor.