28 / 03 / 2024

pursaklar Saray Şehir Meydanı

pursaklar Saray Şehir Meydanı

Çok sayıda proje ile hem Pursaklar'm hem de Saray'ın çehresini değiştiren Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Pursaklar'ı Tebessüm Şehri yaptık. İlçemizde yeni bir şehircilik kültürü oluşturduk" dedi

Belediyeden büyük fırsat: Başkent Ankara'da 21 arsa ve dükkan satacak, 1 büfeyi de kiraya verecek!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar, Saray ve Sirkeli'de yer alan arsa ve dükkanları satışa çıkardı. Pursaklar Belediyesi Saray Mahallesi'nde yer alan 1 adet büfeyi ise kiraya verecek.

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ankara Pursaklar'da satılık 5 arsa! Arsa alacaklar dikkat!

Ankara ili Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Pursaklar ilçesi, Pursaklar ve Saray mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Pursaklar Belediyesi başkentte 5 arsa ve 1 dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 5 arsa ve 1 dükkanı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ankara Pursaklar Belediyesi'nden 38 milyon 73 bin TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Pursaklar Belediyesi, Pursaklar ve Saray Mahallesi'nde yer alan 8 arsayı satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedeli 38 milyon 73 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Pursaklar'da satılık ve kiralık 9 adet gayrimenkul!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar ve Saray'da yer alan gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor.

Ankara Pursaklar'da 7 milyon TL'ye icradan satılık 6 arsa!

Ankara İli, Pursaklar İlçesi, Saray Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 6,987.031 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Ankara Pursaklar 1/1000 ölçeklli uygulama imar plan değişikliği askıda!

Pursaklar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü; Pursaklar, Saray konut yerleşme alanlarında yol boyu ticaret kullanım alanlarının belirlenmesine yönelik 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği'ni askıya çıkardı. 

Pursaklar Belediyesi'nden 21.8 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Pursaklar Belediyesi, Saray Fatih ve Ayyıldız Mahallesi'nde yer alan 12 arsayı ihale ile satıyor. İhale 8 Kasım'da yapılacak...

Ankara Pursaklar imar planı değişikliği askıda!

Ankara Pursaklar Saray 98195 Nolu Adanın Kuzeyinde Bulunan Park Alanında Dağıtım Merkezi Yerinin Ayrılmasına Yönelik 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Pursaklar Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı 2018'de tamamlanacak!

Pursaklar Belediyesi'nin Saray Mahallesinde inşa ettiği Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı hızla yükseliyor.

Ankara Pursaklar'a 2 dönümlük engelsiz park yapıldı!

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Saray Mahallesi'ndeki 2 dönümlük alanda Engelsiz Park yaptı. Engelli vatandaşların rahatlıkla gezip dinlenebileceği, çocukların oyun alanlarda keyifli vakit geçireceği yeni bir park Saray'da inşa edildi.

Ankara Pursaklar Belediye binasında sona gelindi!

Ankara Pursaklar Belediyesi tarafından Saray Cumhuriyet Mahallesi’ne yapılan yeni muhtarlık hizmet binası inşaatında sona geldi. Yetkililer binanın en kısa zamanda açılacağını belirtti.

pursaklar Saray Şehir Meydanı Haberi

pursaklar Saray Şehir Meydanı


Saray Kültür Merkezi, Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezi ve Saray Dede Torun Evi'nin bulunduğu saat kulesi ile yeni bir görünüm kazanan Saray Şehir Meydanı, yeni silueti ile göz dolduruyor. 

Bölgenin önemli ihtiyaçlarına cevap veren yeni mimari yapılar, mahalle sakinlerinin de takdirini kazandı. 1000 Kişilik Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezi'nin hayata geçmesiyle büyük ölçüde tamamlanan Saray Meydanı'nda Selçuklu ve Türk mimarisi hayat buldu. Çok sayıda proje ile hem Pursaklar'm hem de Saray'ın çehresini değiştiren Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Pursaklar'ı Tebessüm Şehri yaptık. İlçemizde yeni bir şehircilik kültürü oluşturduk. Pursaklar, Saray, Altınova ve Sirkeli'den oluşan geniş bir coğrafyada özgün projeler ve kültürel faaliyetlerle önemli bir değişimi gerçekleştirdik. Çünkü hemşerilerimiz hizmetin en iyisine layıktır" dedi. 

Geleneksel mimariyle buluşan Saray'daki iki ayrı kültür merkezinde...