20 / 04 / 2024

Pusula İnşaat Bulvar Home satılık daire

Pusula İnşaat Bulvar Home satılık daire

Esenyurt Bulvar Home satış ofisi telefon numarası 0212 854 11 04 olarak belirtiliyor. Dairelerin 139 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldığı proje 292 konut ve 32 mağazadan oluşuyor.

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Bulvar Loft, Ankara Film Festivali’nde anısına film seçkisinin sponsoru oldu!

Sanatı desteklemeye devam eden Akfen İnşaat,Bulvar Loft projesi ile Ankara Uluslararası Film Festivali’nde aramızdan ayrılan ünlü oyuncu ve yönetmenlerin anılarının yaşatılacağı ‘anısına’ film seçkisinin sponsoru oldu...

Ordu Şehit Polis Yalçın Yamaner Bulvarı açıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın talimatıyla yapım çalışmalarına başlanan ve çevre yolu ile Karadeniz sahil yolu arasındaki bağlantıyı sağlayan Şehit Polis Yalçın Yamaner Bulvarı, hem trafiği rahatlattı hem de modern görünümüyle vatandaşlardan tam not aldı.

Akfen İnşaat Bulvar Loft projesinin tanıtımını yaptı!

Akfen İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilecek 822 konutluk Bulvar Loft Projesi'nin tanıtımı yapıldı.

Bulvar Home Esenyurt iletişim!

Bulvar Home Esenyurt iletişim için satış ofisiyle 0212 854 11 04 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Pusula İnşaat imzası taşıyan proje 292 konut ve 32 mağazadan oluşuyor.

Bulvar Home Evleri fiyatları!

Bulvar Home Evleri fiyatları 139 bin liradan başlayarak değişiyor. Pusula İnşaat imzasını taşıyan Bulvar Home Evleri projesi Mart 2018 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat!

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Konut ve ticari alanların yer aldığı proje 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Bulvar Home Beylikdüzü fiyatları!

Bulvar Home Beylikdüzü fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Pusula İnşaat imzası ile yükselen projede 292 tane daire ve 32 tane dükkan bulunuyor.

Bulvar Home Residence ödeme planı!

Bulvar Home Residence ödeme planı kapsamında 48 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Pusula İnşaat projesi Bulvar Home Esenyurt'ta fiyatlar 139 bin liradan başlıyor...

Bulvar Home Beylikdüzü kampanyası!

Bulvar Home Beylikdüzü kampanyası kapsamında lansman öncesi fırsatlar sunuluyor. Pusula İnşaat imzası ile hayata geçirilen projenin arsa alanı 5 bin metrekareden oluşuyor.

Bulvar Home Pusula İnşaat teslim tarihi!

Bulvar Home Pusula İnşaat projesinde daire fiyatları 245 bin liradan başlıyor. Esenyurt'ta yer alan Bulvar Home projesinde 292 daire, 32 dükkan bulunuyor...

Esenyurt Bulvar Home ev fiyatları!

Esenyurt Bulvar Home ev fiyatları 245 bin liradan, dükkan fiyatları 750 bin liradan başlıyor. Pusula İnşaat projesi Bulvar Home, Mart 2018'de teslim ediliyor...

Pusula İnşaat Bulvar Home satılık daire Haberi

Pusula İnşaat Bulvar Home satılık daire

Konutların 1 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı Bulvar Home Esenyurt Evleri 5 bin metrekare arsa alanına sahip. Proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü ile Esenyurt arasında hayata geçiriliyor. 


Esenyurt Bulvar Home satış ofisi irtibat numarası 0212 854 11 04 olarak belirlendi. Projede 48 ay 0 faiz fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor. 


Dairelerin büyüklükleri 66 metrekare ve 77 metrekare şeklinde tasarlanan Bulvar Home Residence'de teslimlerin Mart 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor. Projede 292 adet daire ve 32 adet dükkan bulunuyor. 


Pusula İnşaat imzası ile inşa edilen Bulvar Home Rezidans'ta lansman öncesi 69 metrekarelik 20 daire 139 bin TL'den satışa sunuluyor. Projede dükkanların alanları 45 ile 250 metrekare arasında değişiyor. 


Bulvar Home Konutları'nın sosyal yaşam alanları içerisinde; yürüyüş yolu, hamam, yüzme havuzu, 7/24 güvenlik hizmeti, fitness, basketbol sahası,...