26 / 04 / 2024

pusula inşaat iftar

pusula inşaat iftar

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşaat projeleri hayata geçirilen Pusula İnşaat, her yıl Ramazan ayında olduğu gibi yine iftar yemeği düzenledi. Pusula İnşaat'ın iftar yemeği 26 Temmuz'da gerçekleşti...

Türkiye inşaat sektöründe önemli bir yere sahip!

Tacikistan'ın Ankara Büyükelçisi Mahmadali Rajabiyon, basın mensuplarıyla bir araya geldiği iftar programında, "Türkiye inşaat sektöründe de önemli bir yere sahip." dedi.

İnşaat sektörü temsilcileri AYİDER'in davetinde buluştu!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) tarafından Büyük Kulüp’te, yerel yönetimlerin, inşaat sektöründeki diğer kurum ve kuruluşların bir araya geldiği iftar daveti verildi.

Çanakkale Çarşamba Ticaret Odası proje ofisleri inşaatı başladı!

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz Doğa Restoran'da üyelerine iftar programı düzenledi. Yılmaz "Ticaret Borsamız tarafından odamıza tahsis edilen alanı proje ofisleri yapmak üzere inşaatına başladık ve bitirdik." dedi.

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat!

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Konut ve ticari alanların yer aldığı proje 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Bulvar Home Pusula İnşaat teslim tarihi!

Bulvar Home Pusula İnşaat projesinde daire fiyatları 245 bin liradan başlıyor. Esenyurt'ta yer alan Bulvar Home projesinde 292 daire, 32 dükkan bulunuyor...

Pusula İnşaat Beylikdüzü Projesi: Bulvar Home!

Pusula İnşaat'tan Beylikdüzü Bulvar Home projesi geliyor. Beylikdüzü Bulvar Home'da detaylar 20 Ocak'ta netleşecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dev projelerin inşaatını havadan inceledi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3. havalimanı inşaat sahasında işçilerle birlikte yaptığıı iftar öncesi, 3. köprü ve 3. havalimanı inşaatlarını havadan inceledi.

Erdoğan inşaat projelerini havadan izledi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3. havalimanı inşaat sahasında işçilerle birlikte yapacağı iftar öncesi, 3. köprü ve 3. havalimanı ve körfez köprüsü inşaatlarını havadan inceledi.

İnşaat sektörü, AYİD iftar yemeğinde buluştu!

Kısa adı AYİD olan Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği, geleneksel iftar yemeği tüm inşaat sektörünü, sektör temsilcilerini Büyük Kulüp'te düzenlenen Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği, geleneksel iftar yemeğinde buluşturdu.

AYİD inşaat sektörü temsilcileriyle biraraya geldi!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD) inşaat sektörünün bir araya geldiği bir iftar daveti verdi. Davet 08 Temmuz Çarşamba günü Büyük Kulüp’te gerçekleşti.

3. Havalimanı terminal binası inşaatı başladı!

DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Atatürk Havalimanı’nda görev yapan gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Yıldırım burada yaptığı açıklamada 3. havalimanı terminal binası inşaatına başlandığını bildirdi.

Rifat Yüzbaşıgil: Gelişen bir ülkede inşaat sektörü başroldedir!

İMO Konya Şubesi'nin geleneksel iftar etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. İMO Konya Şubesi Başkanı Rifat Yüzbaşıgil, "Gelişen bir ülkede inşaat sektörü başroldedir" dedi.

Pusula İnşaat Rüya Prestij Suit projesi!

Daire teslimleri hemen yapılan Pusula İnşaat Rüya Prestij Suit projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. Yüzde 75'i bir yeşil alandan oluşan proje 60 ay vade imkanı sunuyor.

pusula inşaat iftar Haberi

pusula inşaat iftar

Bölgenin prestijli inşaat  firması  pusula  inşaat  her yıl  ramazan ayında düzenlediği  iftar yemeğine 26 Temmuz 2013 tarihinde ‘Alá Nazik Restaurant’ ta  bir yenisini daha ekledi.


Mübarek ramazan ayını, birlikte iş yaptığı dostları,ailesi ve çalışanlarıyla birlikte  iftar yemeği ile kutlayarak  birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. Misafirleri ve çalışanlarıyla birlikte iftarını açan yönetim kurulu iftar sonrasında da davetlileri ile sohbet...