25 / 04 / 2024

Qent İstinye irtibat

Qent İstinye irtibat

TOYA Yapı ve Dilek Gayrimenkul ortak girişimi ile İstanbul’un en güzel semtlerinden İstinye’de inşa edilen Qent İstinye, Türkiye ve Dünya’nın ilk Leed for Homes International sertifikalı projeleri arasında yer alacak.

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kara ve Gürcan Ayaz ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Toya Qent Mecidiyeköy fiyat bilgisi!

Qent Mecidiyeköy projesinde 1+0'dan 2+1 dublekse kadar konut seçenekleri sunuluyor. Toya Yapı imzası taşıyan proje konut ve ticari alanlardan oluşuyor...

TOYA Qent Mecidiyeköy nerede?

Toya Yapı imzasıyla hayata geçirilen Qent Mecidiyeköy projesi 35 adet konut, 6 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki TOYA Qent Mecidiyeköy nerede?

Qent Mecidiyeköy ev fiyatları!

Toplam 35 adet konut, 6 adet ticari üniteden meydana gelen Qent Mecidiyeköy ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 500 dolardan başlıyor.

Toya Qent Mecidiyeköy'de metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Toya Yapı imzasıyla hayata geçirilen Qent Mecidiyeköy projesi 6 katlı tek blok şeklinde dizayn edildi. Kent Mecidiyeköy projesi toplam 35 adet konut, 6 adet ticari üniteden meydana geliyor.

Qent İstinye, Cityscape 2015'te En İyi Konut Projesi seçildi!

TOYA Yapı ve Dilek Gayrimenkul'ün geliştirdiği; Tabanlıoğlu Mimarlık imzasını taşıyan Qent İstinye, Cityscape 2015 Mimarlık Ödüllerine damgasını vurdu. n Qent İstinye'de bahçe dubleks, düz daire ve çatı dubleks seçenekleriyle 8 konutun satışı devam ediy

Tabanlıoğlu Mimarlık Qent İstinye ile ödül kazandı!

Türkiye'nin küresel mimarlık ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Global'de Qent İstinye projesi ile ödüle uzandı. Qent İstinye, Cityscape Awards 2015'te "En iyi Konut Projesi" seçildi.

Qent İstinye Cityscape 2015'in En İyi Konut Projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut Projesi” seçildi.

Qent İstinye, Cityscape Global’de en iyi konut projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut” projesi seçildi.

Qent İstinye irtibat Haberi

Qent İstinye irtibat

Çevreye ve insana saygılı projeler geliştiren Toya, Qent İstinye projesi ile dünyada bilinirliği ve kabul edilirliği en yüksek yeşil bina değerlendirme sistemi olan LEED’in konutlar için geliştirilmiş, Türkiye’de ve Dünyada alabilecek projenin çok az olduğu LEED for Homes International versiyonu altında sertifika almaya aday gösterildi. Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı, küresel ısınma, çevre kirliliği, su ve  doğal kaynakların hızla tüketilmesi karşısında doğaya saygılı, ekolojik, konforlu, enerji tüketimini azaltan ayrıcalıklı ve çağdaş yaşam alanlarına yatırım yapıyor. 

Yeşil binalara yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Toya Yapı, dünyada belli standartlar getirilerek sertifikalandırılan projeler arasına Qent İstinye ile girerek çevreye saygılı, doğa ile uyumlu çağdaş yaşam modeli sunuyor. 

Geleceğin Akıllı Yaşam Modeli: Qent İstinye

Kullanıcı konforundan ödün vermeden gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmayı amaçlayan Toya...