19 / 04 / 2024

Quasar İstanbul Rezidans ne zaman teslim

Quasar İstanbul Rezidans ne zaman teslim

Quasar İstanbul Rezidans ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Mecidiyeköy'de yükselen Quasar İstanbul Rezidans projesinde konut, ofis, otel ve ticari alanlar bulunuyor...

Quasar İstanbul Rezidans satılık!

Quasar İstanbul Rezidans satılık konut fiyatları haberimizde detaylı bir şekilde yer alıyor...

İş Portföy, Quasar İstanbul'daki 196 gayrimenkulü satacak!

İş Portföy, İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul’da yer alan rezidans ve ofisleriyle kusursuz bir hayata davet ediyor.

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Quasar İstanbul, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Mecidiyeköy’ün çehresini değiştiren, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul’da, projenin tasarımına uygun stili ve verimi ile dikkat çeken Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanılıyor.

Quasar İstanbul Şişli'de metrekaresi 7 bin 300 dolara rezidans daire!

Şişli'de yükselen Quasar İstanbul projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan başlıyor... Projedeki dairelerin alanları ise 116 metrekareden başlıyor ve yükseliyor...

Quasar İstanbul projesinde metrekaresi 7.300 dolardan başlayan rezidans daireler!

Quasar İstanbul projesinde yer alan rezidans dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutlar 5 farklı tema ile tasarlandı

Ünlü isimler Quasar Golf Cup 2014'te yarıştı!

Türkiye’deki en değerli İsviçreli gayrimenkul yatırımı olan ve “Dünyanın En İyi Rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul, geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği Quasar Golf Cup’ın ardından golf tutkunlarını bu yıl da kıyasıya bir mücadelede buluşturdu.

Ünlü isimler Quasar Golf Cup 2014'te yarışacak!

“Dünyanın En İyi Rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul, geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği Quasar Golf Cup’ın ardından golf tutkunu işadamlarını bu yıl da kıyasıya bir mücadeleye davet ediyor.

Quasar İstanbul Özlem Süer defilesine ev sahipliği yapıyor!

Özlem Süer defilesi Mercedes-Benz Fashion Week çerçevesinde, dünyanın lider lojistik şirketi DHL'in ve Avrupa ve Asya'nın en iyi kültür, sanat ve moda merkezi olacak QUASAR İSTANBUL'un katkılarıyla düzenlenecek...

Özlem Süer defilesi Quasar İstanbul'da düzenlenecek!

Özlem Süer kariyerindeki 25. yılını özel bir performansla 20 Mart 2014 tarihinde Quasar İstanbul ' da kutlayacak. Özlem Süer defilesi saat 19:30' da başlayacak...

Quasar İstanbul, Marcel Wanders imzalı Quasar Head ile dünyayı büyüledi!

Marcel Wanders’ın Quasar İstanbul için özel olarak tasarladığı ve ilk kez dünyanın en prestijli müzelerinden biri olan Stedelijk’ta sergilenen ‘Quasar Head’ isimli heykel; uluslararası sanat, mimari ve tasarım çevrelerinde büyük ilgi gördü.

Quasar İstanbul Mecidiyeköy!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesinin 2015 yılının sonunda teslim edilmesi hedefleniyor. Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesinde 257 adet konut, 17 adet mağaza, 4 cafe ve 52 adet ofis yer alıyor...

Quasar'ın teması! İkiyüzlü kadın!

Mecidiyeköy'de devam eden Quasar İstanbul için, biri Asyalı diğeri Avrupalı kadını temsil eden ikiyüzlü kadın heykeli tema olarak belirlendi. Ünlü mimar VVanders'ın tasarımı 5 metrelik heykel lobide yer alacak 360 derece dönecek.

Quasar İstanbul'dan MIPIM'e caz konseri!

Türkiye’deki en değerli İsviçreli gayrimenkul yatırımı olan ve “Dünyanın En İyi Rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul; Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Gayrimenkul Fuarı’na ünlü caz sanatçısı Karsu Dönmez’in konseriyle renk kattı.

Quasar İstanbul Rezidans ne zaman teslim Haberi

Quasar İstanbul Rezidans ne zaman teslim


500 milyon İsviçre Frangı yatırım bedeline sahip olan Quasar İstanbul Rezidans projesi Viatrans - Meydanbey Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor. Quasar İstanbul Rezidans ne zaman teslim sorusundan önce proje hakkında bilgi verelim.


Quasar İstanbul Rezidans projesi İstanbul Şişli ilçesine bağlı Mecidiyeköy'de Eski Likör Fabrikası arazisinde inşa ediliyor. Quasar İstanbul Rezidans projesinde rezidans, ofis, otel ve kültür moda merkezi yer alıyor.


Quasar İstanbul Rezidans Mecidiyeköy projesi 2 kule halinde yükseliyor. Quasar İstanbul Rezidans projesinde 257 adet rezidans daire, 52 adet ofis, 17 adet mağaza ve 4 adet cafe yer alıyor. 



Quasar İstanbul Rezidans ne zaman teslim?


Quasar İstanbul Rezidans ne zaman teslim sorusuna 2015 yılının son çeyreği cevabı veriliyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul Rezidans projesinde dairelerin büyüklükleri 116 metrekare ile 518 metrekare arasında değişiyor.


Quasar İstanbul...