23 / 04 / 2024

Quasar İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

Quasar İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

Firma: Viatrans – Meydanbey

Proje: Quasar İstanbul

Quasar İstanbul Rezidans ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Mecidiyeköy'de yükselen Quasar İstanbul Rezidans projesinde konut, ofis, otel ve ticari alanlar bulunuyor...




500 milyon İsviçre Frangı yatırım bedeline sahip olan Quasar İstanbul Rezidans projesi Viatrans - Meydanbey Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor. Quasar İstanbul Rezidans ne zaman teslim sorusundan önce proje hakkında bilgi verelim.


Quasar İstanbul Rezidans projesi İstanbul Şişli ilçesine bağlı Mecidiyeköy'de Eski Likör Fabrikası arazisinde inşa ediliyor. Quasar İstanbul Rezidans projesinde rezidans, ofis, otel ve kültür moda merkezi yer alıyor.


Quasar İstanbul Rezidans Mecidiyeköy projesi 2 kule halinde yükseliyor. Quasar İstanbul Rezidans projesinde 257 adet rezidans daire, 52 adet ofis, 17 adet mağaza ve 4 adet cafe yer alıyor. 



Quasar İstanbul Rezidans ne zaman teslim?


Quasar İstanbul Rezidans ne zaman teslim sorusuna 2015 yılının son çeyreği cevabı veriliyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul Rezidans projesinde dairelerin büyüklükleri 116 metrekare ile 518 metrekare arasında değişiyor.


Quasar İstanbul Rezidans Mecidiyeköy projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, kapalı otopark, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Quasar İstanbul Rezidans nerede?

Quasar İstanbul Rezidans adres : Büyükdere Cad. No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli, İstanbul. 


Quasar İstanbul Rezidans iletişim

Telefon: 444 7 123

Web Adresi: www.quasaristanbul.com


projeye sor



Geri Dön