19 / 04 / 2024

Quasar Mecidiyeköy ne zaman teslim?

Quasar Mecidiyeköy ne zaman teslim?

Firma: Viatrans – Meydanbey

Proje: Quasar İstanbul

Quasar Mecidiyeköy ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul projesi Büyükdere Caddesi üzerinde eski Likör Fabrikası arazisinde inşa ediliyor...




Quasar İstanbul projesi 500 milyon İsviçre Frangı yatırım bedeliyle Viatrans - Meydanbey Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor. Quasar İstanbul projesi Mecidiyeköy'de Eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde yükseliyor.


Quasar Mecidiyeköy ne zaman teslim sorusundan önce proje detaylarına yer verelim. Quasar Mecidiyeköy projesi 2 kule olarak tasarlandı. Quasar Mecidiyeköy projesinde rezidans, otel, ofis ve kültür sanat moda merkezi bulunuyor.


Quasar Mecidiyeköy projesinde konutların büyüklükleri 116 metrekare ile 518 metrekare arasında farklılık gösteriyorum. Quasar Mecidiyeköy satış ofisi ile 444 7 123 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz.



Quasar Mecidiyeköy ne zaman teslim?


Quasar Mecidiyeköy ne zaman teslim sorusuna 2015 yılının sonu cevabı veriliyor. Quasar Mecidiyeköy projesinde 257 adet rezidans, 17 adet mağaza, 4 adet cafe, 52 adet ofis bulunuyor.


Quasar Mecidiyeköy projesinde yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.



Quasar Mecidiyeköy nerede?

Quasar Mecidiyeköy adres : Büyükdere Cad. No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli, İstanbul. 


Quasar İstanbul Rezidans iletişim

Telefon: 444 7 123

Web Adresi: www.quasaristanbul.com


projeye sor



Geri Dön