28 / 03 / 2024

quasar istanbul rezidans ödemeleri

quasar istanbul rezidans ödemeleri

Viatrans - Meydanbey ortaklığı girişim ile yükselen Quasar İstanbul Rezidans iletişim, adres ve ulaşım detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

İş Portföy, Quasar İstanbul'daki 196 gayrimenkulü satacak!

İş Portföy, İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul’da yer alan rezidans ve ofisleriyle kusursuz bir hayata davet ediyor.

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Quasar İstanbul, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Mecidiyeköy’ün çehresini değiştiren, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul’da, projenin tasarımına uygun stili ve verimi ile dikkat çeken Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanılıyor.

Torun Center ve Quasar İstanbul'a komşu davası!

Torunlar İnşaat ile Quasar isimli ofis-rezidans inşaatı devam eden Viatrans-Meydanbey Ortak Girişimi’nin başı komşuları ile dertte. Rezidansında asansör faciasının yaşandığı Torunlar İnşaat’tan komşuları da şikâyetçi oldu

Quasar İstanbul yaşam merkez olmayı hedefliyor!

Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar istanbul, İsviçre'nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türk misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor.

ÇEDBİK, Quasar İstanbul’da düzenlediği forumda yeni komitelerini tanıttı!

ÇEDBİK ( Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ), Viatrans A.Ş. – Meydanbey Ortak Girişimi ev sahipliğinde Quasar İstanbul’ da düzenlediği Forumda yeni komitelerini tanıttı.

Mecidiyeköy Quasar İstanbul resimleri!

İstanbul Mecidiyeköy'de hayata geçirilen Mecidiyeköy Quasar İstanbul resimleri öncesinde projenin diğer detaylarına değinelim. İstanbul Quasar projesi kapsamında yer alan dairelerin teslimlerinin Eylül 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor..

Çarlık Rusyası’ndan Selamlaşmalar konseri Quasar İstanbul'da gerçekleşti!

Ünlü orkestra şefi Cem Mansur, Avrupa ve Asya’nın en iyi kültür, sanat ve moda merkezi olacak Quasar İstanbul ana destekçiliğinde kurduğu Türkiye Gençlik Oda Orkestrası ile ikinci konserini verdi.

Quasar İstanbul Şişli'de metrekaresi 7 bin 300 dolara rezidans daire!

Şişli'de yükselen Quasar İstanbul projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan başlıyor... Projedeki dairelerin alanları ise 116 metrekareden başlıyor ve yükseliyor...

Quasar İstanbul'da metrekaresi 7 bin 300 dolardan başlayan fiyatlarla!

Quasar İstanbul Şişli projesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 300 dolardan başlangıç gösteriyor. Quasar İstanbul projesi konut teslimleri Eylül 2015 olarak planlanıyor.

Quasar İstanbul projesinde metrekaresi 7.300 dolardan başlayan rezidans daireler!

Quasar İstanbul projesinde yer alan rezidans dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutlar 5 farklı tema ile tasarlandı

Quasar İstanbul'da dairelerin metrekaresi 7 bin 300 dolara! Teslimler Eylül 2015'te!

Mecidiyeköy-Şişli'de inşa edilen Quasar İstanbul projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 300 dolardan başlangıç gösteriyor.Projenin teslim tarihi 2015 yılı Eylül ayı olarak belirlendi.

Quasar İstanbul Mecidiyeköy'de teslimler 2015 Eylül'de! Metrekaresi 7.300 dolara!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesi kapsamında teslimlerin 2015 senesi içinde Eylül ayında yapılması planlanıyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan başlıyor...

quasar istanbul rezidans ödemeleri Haberi

quasar istanbul rezidans ödemeleri


2 kule halinde tasarlanan Quasar İstanbul projesi Viatrans – Meydanbey ortaklığı imzası ile hayata geçirildi. Lokasyon olarak İstanbul'un en işlek semtlerinden Mecidiyeköy'de yer alan Quasar İstanbul 23 bin 700 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. İnşaat alanı 189 bin 620 metrekare olarak belirlenen Quasar İstanbul Rezidans iletişim ve ulaşım bilgileri şöyle: 



Quasar İstanbul Rezidans iletişim: 


Quasar İstanbul Rezidans iletişim telefonu: 0212 275 63 00


İnternet adresi: www.viatrans.com.tr



Eski Likör Fabrikası ve eski Ali Sami Yen Stadı arazisi üzerindeki arsa alanında yükselen Quasar İstanbul projesi Büyükdere Caddesi'nden Zincirlikuyu istikametine giderken sağ tarafta yer alıyor. 



Quasar İstanbul Rezidans konum krokisi: 



 





0212 275...