25 / 04 / 2024

Queen Park son duru

Queen Park son duru

Başkent Ankara’da şehir merkezinden uzaklaşmadan konforlu yaşam sunan Uransan, yeni projesi Queen Park’ın tanıtımını “ 14 Şubat Sevgililer Günü ”ne özel kokteyl ile yapacak.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattının ihalesi bugün!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattının ihalesi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. Toplam 11 istasyonun yer aldığı Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattı projesinin ilk durağı Göztepe 60.Yıl Parkı son durağı ise Kazım Karabekir istasyonu olacak.

Urankent Queen Park projesinde son dört daire!

Saray konforunda yaşam sunan Queen Park, teslim edileceği güne yaklaşıyor. Başkent Ankara’nın en hızlı satılan projelerinden olan Queen Park’ta son 4 konut, kalite ve lüksle tanışmak isteyen sahiplerini bekliyor…

Ankara Queen Park teslim tarihi ne zaman?

Ankara Queen Park Evleri projesinde 3+1 dairelerin fiyatları 450 bin liradan başlıyor. 213 konutluk Queen Park Evleri Ankara projesinde teslimler bu yıl başlıyor...

Antalya Queen Park Türkiz Otel 45 milyon TL'ye satılıyor!

Şekerbank T.A.Ş. Genel Müdürlüğü, Antalya Kemer'de yer alan Queen Park Türkiz Otel'i açık artırma usulüyle satacak. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 45 milyon TL olarak belirlendi.

Olimpa Park: Son daireler için avantajlı teklifler!

Bütçeye ve ödeme şekline göre özel avantajlar sunan Olimpa Park Plus, %30 Peşin 36 Ay 0 Faiz ve 120 Aya Kadar Vade fırsatıyla sizleri Başakşehir’in merkezinde yaşamaya davet ediyor.

Uransan Queen Park projesine yoğun ilgi!

Uransan’ın Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Eylül ayında ülke genelinde konut satış rakamlarının düşmesine rağmen Uransan’ın satışını katlayarak devam ettirdiğini Eylül 2014’te başlayan satışlarda yüzde 75 oranına ulaştıklarını belirtti.

Bomonti Queen Park satış fiyatları!

Bomonti Queen Park satış fiyatları 894 bin 755 TL'den başlayarak değişiyor. 900 konutluk Sinpaş Queen Central Park projesinde daire teslimleri Mayıs 2018 yılında yapılıyor...

Urankent Queen Park'ta söz çocukların!

Son yıllarda ataerkil yapıyı geride bırakarak karar verme mekanizması haline gelen kadınlar artık bu görevi çocuklarına devrediyor. Çelik, "Satış ofisimize gelen ailelerin konut alırken çocuklarının yaşam alanlarına dikkat ettiklerine şahit oluyoruz" dedi

Uralkent Queen Park projesinin yüzde 60'ı satıldı!

Firmanın Urankent'teki 6'ncı projesi Queen Park, yaza özel yüzde 0.55'lik faiz kampanyasıyla konut alıcısının dikkatini çekerken, ağustos ayını da fazla mesai yaparak geçirdi.

Kur artışı Queen Park projesini etkilemedi!

Ülke gündeminin bir hayli yoğun olması elbette en fazla ekonomiyi, dolaylı olarak da ekonominin lokomotifi inşaat sektörünü etkiliyor. Yüzde 0,55’lik faiz kampanyasına imza atan Urankent ise ziyaretçi sayısını her geçen gün artırıyor.

Urankent Queen Park'ta faizler 0,55'e düştü!

Başkentte kendi İsimleriyle anılan bir semt oluşmasını sağlayan Uransan A.Ş., yeni projeleri Oueen Park'ta, konut almak isteyenlere sunduğu ödeme kolaylıklarıyla da öne çıkıyor.

Queen Park'ta kampanya!

Queen Park'tan ağustos boyunca konut alanlar, yüzde 0.55 faiz oranı kampanyasıyla saray konforunda eve daha kolay sahip olacak.

Queen Park'tan Ağustos ayı kampanyası!

Queen Park'tan ağustos boyunca konut alanlar, yüzde 0.55 faiz oranı kampanyasıyla saray konforunda eve daha kolay sahip olacak...

Queen Park son duru Haberi

Queen Park son duru

“Aşk” konseptiyle düzenlenecek gecede 2 çift ise 14 Şubat’ı Sezen Aksu konserinde kutlama şansı yakalayacak.  Başkent Ankara’da şehir merkezinden uzaklaşmadan konforlu yaşam sunan Uransan, yeni projesi Queen Park’ın tanıtımını “14 Şubat Sevgililer Günü”ne özel kokteyl ile yapmaya hazırlanıyor. Kokteylde yapılacak çekilişle belirlenecek şanslı 2 çift ise Sevgililer Günü’nü Sezen Aksu’nun aşk kokan şarkılarıyla kutlayacak.


Ülke genelinde başarılı projelere imza atan ve Ankara’da da kendi ismiyle anılan bir semtte inşa ettikleri konut projeleriyle dikkati çeken Uran Holding’e bağlı Uransan, yeni projesi Queen Park’ın merakla beklenen lansmanını sürprizlerle dolu bir geceyle yapıyor.


Prestij, Elit ve Mirage Bahçe Konutları’nın ardından hayata geçirdikleri Royal Plus’la da Ankara’nın en çok tercih edilen konut projelerinden birini inşa eden Uransan, Urankent’teki beşinci projeleri Queen Park’la bölgeyi taçlandırmayı hedefliyor.


Uransan...