23 / 04 / 2024

Antalya Queen Park Türkiz Otel 45 milyon TL'ye satılıyor!

Antalya Queen Park Türkiz Otel 45 milyon TL'ye satılıyor!

Şekerbank T.A.Ş. Genel Müdürlüğü, Antalya Kemer'de yer alan Queen Park Türkiz Otel'i açık artırma usulüyle satacak. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 45 milyon TL olarak belirlendi.



ŞEKERBANK T.A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SATILIK OTEL HAKKINDA DUYURU


Bankamız mülkiyetinde bulunan ve aşağıda adres ve tapu kayıtları belirtilen ihtiyaç fazlası gayrimenkul, teklif alınarak açık artırma ya da pazarlık yöntemiyle satılacaktır.


1-) İsteklilerin alım bedelini ihtiva eden tekliflerini, ŞEKERBANK TAŞ. Genel Müdürlük Emniyet Evleri Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No: 1A Kağıthane/İSTANBUL adresine 08.02.2016 tarihi, saat 17.00'ye kadar bizzat müracaat ederek ya da posta yolu ile göndermeleri gereklidir. (Postadaki gecikmelerden bankamız sorumlu olmayacaktır.)


2-) Teklifler kapalı zarf içerisinde olacak şekilde, teklif edilen alış bedeli rakam ve yazı ile ayrı ayrı belirtilecektir. Gayrimenkul için alınacak olan 250.000.-TL'lik geçici teminat bedeli, bankamız Merkez Şubesi nezdindeki, TR 2700 0590 2470 5780 2475 2732 IBAN numaralı hesaba havale yapılacaktır. Geçici teminat bedeli belirtilen hesaba havale yapılmadığı takdirde teklif dikkate alınmayacaktır.


3-) Banka satışı onayladıktan sonra alıcının vazgeçmesi halinde geçici teminat bankamıza irat kaydedilecektir.


4-) Gayrimenkullerin satışı bankamızca onaylandıktan sonra alıcı, satış bedelini bankanın belirlediği sürede ödeyecektir.


5-) Üzerinde ihale kalmayan isteklilerin teminatları teklif sahibine iade edilecektir.


6-) Teklif sahibi söz konusu gayrimenkulleri mevcut durumu ile kiracı, işgal, hasar, hisse, alan, metrekare, iskân, sit, vefa hakkı, şufa


hakkı, bilumum şerhler, proje, imar durumu vb. durumları ilgili resmi kurumlardan incelediğini, gayrimenkulü bizzat yerinde gördüğünü, tetkik ettiğini ve mevcut haliyle satın almayı kabul ettiğini taahhüt eder.


7-) Bankamızın satışa sunduğu gayrimenkuller herhangi bir taahhüt veya garanti olmaksızın "oldukları koşulda" satılmaktadır. Gayrimenkuller ile ilgili olarak yayınlanan bilgiler bankamız açısından herhangi bir taahhüt içermediğinden, gerekli araştırmaların gayrimenkulün alıcısı tarafından yapılması önerilmektedir.


8-) Bankamız 2886 ve 4734 Sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine tabi olmayıp, yeniden teklif istemekte, açık artırma yapıp yapmamakta, iptal etmekte veya dilediğine satmakta serbesttir.


9-) Teklif dilekçesi ve şartname aşağıda belirtilen adresten veya www.sekerbank.com.tr Web sayfasından temin edilebilir.


SATILACAK GAYRİMENKUL


GAYRİMENKULÜN NİTELİĞİ VE ADRESİ

Antalya İli, Kemer İlçesi, Kemer Mahallesi, Yalı Caddesi, QUEEN'S PARK TÜRKİZ OTEL


İL

Antalya


İLÇE

Kemer


MAHALLE

Kemer


ADA NO.

17


PARSEL NO

1


KULLANIM ŞEKLİ

OTEL



MUHAMMEN BEDEL: 45.000.000 TL


Geri Dön