23 / 04 / 2024

Kur artışı Queen Park projesini etkilemedi!

Kur artışı Queen Park projesini etkilemedi!

Ülke gündeminin bir hayli yoğun olması elbette en fazla ekonomiyi, dolaylı olarak da ekonominin lokomotifi inşaat sektörünü etkiliyor. Yüzde 0,55’lik faiz kampanyasına imza atan Urankent ise ziyaretçi sayısını her geçen gün artırıyor.



 Firmalar yaz rehaveti ve piyasalardaki dalgalanmalar nedeniyle sıkıntı yaşarken, kaliteli konut projeleri yaşanan olumsuzluklardan etkilenmeden yolunda ilerliyor.


Hayata geçirdikleri projelerle Başkent Ankara’da kendi isimleriyle anılan bir semtin oluşmasını sağlayan Uransan AŞ’nin son projesi Queen Park da dalgalanmalardan etkilenmeyen o projelerden…

Firmanın Urankent’teki 6’ncı projesi Queen Park, yaza özel yüzde 0,55’lik faiz kampanyasıyla konut alıcısının dikkatini çekerken, Ağustos ayını da fazla mesai yaparak geçirdi.


Lansmana çıkmadan yüzde 60’ı satılan Queen Park projesinin gördüğü ilginin hız kesmeden devam ettiğini bildiren Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, “Gündem özellikle inşaat sektörünün durgunluk yaşamasına neden olurken, Urankent Satış Ofisi’nde hiç oturmadan günlerin hızlıca geçtiğini söyleyebilirim. İnşaat sektörünün gaza bastığı Kasım-Mayıs döneminde gelen ziyaretçiden daha fazlası Haziran’dan itibaren Urankent’e geldi. Üstelik büyük kısmı da alıcı olarak satış ofisimizi ziyaret etti” dedi.

Çelik, yaz dönemini önemli başarılara imza atarak geçirdiklerini ifade ederek, şunları söyledi:

“Birikiminin değerlenmesini isteyen konuta, Ankara’da da Queen Park’a yöneliyor. Doğru ve kaliteli projenin satış sorunu yaşamadığı, her durumda yatırımcısına kazandırdığı bu sayede yeniden öne çıktı.”


http://www.uranholding.com/urankent/index.asp?action=main


Geri Dön