26 / 04 / 2024

Rafet Doğanay kim

Rafet Doğanay kim

Adana’da 42 milyon Euro yatırımla kurduğu yüksek teknolojiyle üretim yapan Doğanay Gıda ürettiği şalgam ve meyve sularını dünyaya satmaya hazırlanıyor. 2020 yılında 1 milyar lira ihracat hedefleyen şirket, Uzakdoğu’da da bir fabrika kuracak.

Ld Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ld Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Doğanay tarafından kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz faturalarını kim öder?

Kapıcı dairesi, bazı giderleri ile hizmet verir. Dairenin bakım ve onarım giderleri haricinde farklı giderler de söz konusudur. Elektrik, su ve doğalgaz bu giderlerin başında gelir. Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz masrafları kim tarafından karşılanır? İşte konuyla ilgili ayrıntılar...

Doğal gaz zamları ve yeni tarife uygulaması tüketimi azalttı

PALMET Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Doğanay Samuray, Türkiye'nin en önemli sanayi merkezlerinden olan Gebze ve Kocaeli'de doğal gaz zamları sonrasında tüketimin azaldığını bildirdi.

Rusya o ülkenin de doğal gaz vanasını kapatma kararı aldı! Ruble krizinde son halka

Rusya'nın 1 Nisan'dan itibaren doğal gaz ödemelerini rubleyle alacağını açıklamasının ardından süreç başladı. Ülkeye rubleyle ödeme yapmayan Avrupalıların doğal gaz vanaları teker teker kapanmaya başladı. Son halka ise bakın kim oldu?

Bebek Avenue Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bebek Avenue Turizm Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 75 milyon TL sermaye bedeli ile Meral Fatma Doğanay tarafından kuruldu.

Hendese Tesisat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hendese Tesisat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Doğanay tarafından kuruldu.

Linamaks Yapı Ve Endüstriyel Sanayi Ekipmanları İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Linamaks Yapı Ve Endüstriyel Sanayi Ekipmanları İmalat Pazarlama Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Furkan Doğanay tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul su kaynaklarına geri dönüşü olmayan zararlar verebilir!

Kanal İstanbul planını değerlendiren Prof. Dr. Doğanay Tolunay, projenin İstanbul’un su kaynaklarına geri dönüşü olmayan zararlar vereceğini, “İstanbul’un geleceği söz konusu. Bilimin ışığında ilerleyin” dedi...

Doğanay Tolunay'dan Kanal İstanbul yorumu!

Kanal İstanbul için yıllık 8 milyar dolar gelir getireceği haberlerini değerlendiren Prof. Dr. Doğanay Tolunay: “2006-2019 arasındaki gemi geçiş sayıları incelendiğinde mümkün değil.” yorumunda bulundu..

Türkiye Fırat’ın doğusuna sahra hastaneleri kurdu!

Türkiye, Suriye’de Fırat’ın doğusunda terör örgütü PYD/YPG’nin hâkim olduğu sınır hattında sahra hastaneleri kurmaya başladı.

Öz Doğanay Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Öz Doğanay Yapı İnşaat Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sevilay Doğanay tarafından kuruldu. 

Dgny Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dgny Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Zafer Doğanay ve Alı J M A Alduaj ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rafet Doğanay kim Haberi

Rafet Doğanay kim

Rafet Doğanay... Market raflarında şalgam suyu deyince ilk akla gelen marka Doğanay’ın patronu... Dünyada sadece Çukurova bölgesine yetişen mor havuçları 42 milyon euro yatırımla hayata geçirdiği yüksek teknoloji fabrikasında sağlıklı bir içeceğe çevirerek yine dünyaya satıyor. Dünyada bile daha tanınmayan bir Alman teknolojisini Adana’ya taşıyan ve nano teknoloji ürünü ‘campet’i üreten Doğanay, yatırıma ek olarak Türk mühendislerinin geliştirdiği bir üretim bandıyla, meyve sularındaki tazeliği 6 ay korumayı başardıklarını anlattı. Doğanay “Portakal, nar, üzüm, havuç ve nar suyunu en uzak noktalara ihraç etmeye hazırlanıyoruz. Meyve sularını Uzakdoğu ve Afrika dahil tüm dünyaya satacağız. 2020 ihracat hedefimiz 1 milyar lira” dedi. Rafet Doğanay’la hikayesini, faaliyetlerini ve hedeflerini konuştuk.


- Şalgam suyu denince akla gelen ilk markanın sahibisiniz. Hikayenizi anlatır mısınız?


Babamın kurduğu ve...