25 / 04 / 2024

real madrid stad inşaatı

real madrid stad inşaatı

Real Madrid'in maçlarını oynadığı Santiago Bernabeu stadyumunun ismi değişiyor. Stadyumu yenilemek için düğmeye basan yönetimin, stadın ismini 'Emirates Santiago Bernabéu' olarak değiştirilmesine sıcak baktığı bildirildi...

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

İspanya kan ağlıyor, Real Madrid stat inşaatını durdurmuyor!

Corona virüs salgını sebebiyle bilançonun ağırlaştığı İspanya'da, Real Madrid'in stadı Santiago Bernabeu'daki yenileme çalışmaları ise aralıksız olarak devam ediyor.

Real Madrid yeni stat projesini açıkladı! Maliyeti 525 milyon avro olacak!

Santiago Bernabeu Stadı'ndaki yenileme çalışmaları, 2023 yılında sona erecek. Yenilemenin toplam maliyeti 525 milyon avro olacak...

Karim Benzema'ya hırsız şoku! Evi soyuldu!

Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema hırsız şoku yaşadı. Benzema'nın evi maç sırasında soyuldu.

İspanyol gazeteciden Cengiz Ünder'e ev sözü!

Ünlü İspanyol gazeteci Tomas Roncero, Real Madrid maçı öncesi oynadığı son 3 karşılaşmada Roma'da geceye damga vuran isim Cengiz Ünder'e ev alacağını söyledi.

Corinna Schumacher 30 milyon euroya villa aldı!

4.5 yıldır bitkisel hayatta yaşamaya devam eden Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher 30 milyon euroya Real Madrid Başkanı Perez'in villasını aldı...

İşte Cristiano Ronaldo'nun İtalya'daki evi!

Real Madrid'ten ayrılacağı konuşulan Cristiano Ronaldo'nun Juventus'la anlaşması planlanıyor. Ronaldo, İtalya'da oturacağı ev için rezervasyon yaptırdı. Bin metrekarelik malikanenin 8 yatak odası bulunuyor.

Atletico Madrid'in yeni stadında sona gelindi!

Atletico Madrid, 16 Eylül'den itibaren "Wanda Metropolitano" adlı 68 bin kapasiteli yeni stadında oynayacak.

Atletico Madrid'in yeni stadı tamamlanıyor!

Atletico Madrid'in yeni stadı tamamlanma aşamasına geldi. Wanda Metropolitano Stadında çatı montajı bittikten sonra koltuklar takılacak.

Atletico Madrid'e 220 milyon avroluk yeni stad!

Atletico Madrid bu sezon San Blas Canillejas mahallesinde 220 milyon avroluk bütçeyle inşa edilen yeni stadına geçecek.

Santiago Bernabeu Stadı yenileniyor!

Real Madrid Kulübü, futbol maçlarını oynadığı Santiago Bernabeu Stadı'nın restorasyon çalışmaları için Madrid Belediyesi ile anlaşma yaptı.

Mafya, Gareth Bale'in evini yaktı!

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Gareth Bale'in başı mafya ile belada! Bale'in nişanlısı Emma Rhys-Jones'ın manken kuzeni Epiphany Dring, 1.1 milyon lira değerindeki mücevherle ortadan kaybolan mafya, Galli futbolcunun peşine düştü.

Ankara’nın yeni stadı için Avrupa'daki 3 stat örnek alındı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Ankara’ya yapılacak yeni stadyum projesinde Real Madrid, Chelsea ve Arsenal gibi kulüplerin statlarından örnekler alındığını belirtti.

real madrid stad inşaatı Haberi

real madrid stad inşaatı


İspanyol Marca gazetesi Real Madrid'in maçlarını oynadığı tarihi stadyumun yenilenmesi için yaklaşık 400 milyon Euro'luk bir bütçe ayırdığını yazdı. 4 büyük firmanın girdiği ihaleyi Alman GMT Architekten şirketinin kazanmaya yakın olduğu belirtildi.


Stadın yenileme çalışmalarına sponsorluk yapması beklenen Dubai, BAE merkezli Emirates Havayolu şirketinin, stadın isminin başına eklenmesi gerektiğini yazan Marca gazetesi yöneticilerin de bu fikre sıcak baktığının altını...