19 / 04 / 2024

real madridin stadı yenileniyor

real madridin stadı yenileniyor

Real Madrid'in maçlarını oynadığı Santiago Bernabeu stadyumunun ismi değişiyor. Stadyumu yenilemek için düğmeye basan yönetimin, stadın ismini 'Emirates Santiago Bernabéu' olarak değiştirilmesine sıcak baktığı bildirildi...

İspanya kan ağlıyor, Real Madrid stat inşaatını durdurmuyor!

Corona virüs salgını sebebiyle bilançonun ağırlaştığı İspanya'da, Real Madrid'in stadı Santiago Bernabeu'daki yenileme çalışmaları ise aralıksız olarak devam ediyor.

Santiago Bernabeu Stadı yenileniyor!

Real Madrid Kulübü, futbol maçlarını oynadığı Santiago Bernabeu Stadı'nın restorasyon çalışmaları için Madrid Belediyesi ile anlaşma yaptı.

Santiago Bernabeu Stadı genişletme projesi iptal mi oldu?

Madrid Belediyesi'nin tavrı ve mahkemeden çıkan durdurma kararlarından dolayı Real Madrid Kulübü'nün 400 milyon avroluk Santiago Bernabeu Stadı'nı genişletme projesi iptal aşamasına geldi.

Santiago Bernabeu Stadı’nı genişletme projesine veto!

Santiago Bernabeu Stadı'nı yenilemek isteyen Real Madrid yönetimi, belediye başkanının vetosuyla karşılaştı. Madrid Belediyesi, Real Madrid kulübünün Santiago Bernabeu Stadı’nı genişletme projesini veto etti.

Real Merter Rezidans ödeme seçenekleri!

248 adet daire ve 157 adet ticari üniteden oluşan proje Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında yükselecek. Real Merter Rezidans ödeme seçenekleri kapsamında 120 aya varan vadelendirme sağlanıyor.

Real Merter Rezidans fiyat!

Teslimlerinin 2017 yılının ilk çeyreği olarak belirlenen proje Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında yükselecek. Real Merter Rezidans fiyat listesi kapsamında metrekare bazında 4 bin 677 TL'den başlıyor.

Real Merter satış ofisi!

Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında yükselecek olan projede daire alanları 66 metrekareden başlıyor. Real Merter satış ofisi telefon numarası 0212 416 90 40 olarak belirlendi.

Güngören Real Merter iletişim!

Güngören Real Merter iletişim için 444 48 51 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Mimar Yahya Baş Stadı'nın yanında yükselen proje konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Real Merter Güngören adres!

Güngören Real Merter adres olarak mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında hayata geçirilecek Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile inşa edilecek. Proje satılık konut ve dükkanlardan oluşuyor.

Güngören Real Merter satılık!

Güngören Real Merter satılık konut ve dükkanlardan oluşuyor. Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında hayata geçirilecek proje Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile inşa edilecek.

Güngören Real Merter satış ofisi!

Güngören Real Merter satış ofisi iletişim numarası 0212 416 90 40 olarak belirlendi. Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanı başında inşa edilecek proje konut ve dükkanlardan oluşuyor.

Real Merter Güngören projesine ön talep toplanıyor!

Oliv Yapı ve Vizyon Yapı, Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında çalışmalarına başladıkları Real Merter projesi için ön talep topluyor. Henüz satışa çıkmayan projede konut ve dükkanlar olacak.

Real Madrid'in stadının adı değişiyor!

Real Madrid'in efsanevi stadı Santiago Bernabeu Stadı'nın ismi değişiyor. Eflatun-beyazlı yönetimin, Arap ortaklarıyla yaptığı sponsorluk anlaşmasına göre, stadın adı bundan böyle Abu Dabi Bernabeu olacak.

real madridin stadı yenileniyor Haberi

real madridin stadı yenileniyor


İspanyol Marca gazetesi Real Madrid'in maçlarını oynadığı tarihi stadyumun yenilenmesi için yaklaşık 400 milyon Euro'luk bir bütçe ayırdığını yazdı. 4 büyük firmanın girdiği ihaleyi Alman GMT Architekten şirketinin kazanmaya yakın olduğu belirtildi.


Stadın yenileme çalışmalarına sponsorluk yapması beklenen Dubai, BAE merkezli Emirates Havayolu şirketinin, stadın isminin başına eklenmesi gerektiğini yazan Marca gazetesi yöneticilerin de bu fikre sıcak baktığının altını...