24 / 04 / 2024

real turizm şirketi

real turizm şirketi

Real Turizm Otelcilik ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Berivan Atik ve Mehmet Salih Özbek ortaklığıyla kuruldu...

Empire Real Estate Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Empire Real Estate Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile A.A.Alı Al-Yaseen, Nour Alsaleh ve Saud F S F S Alajmı ortaklığında kuruldu.

Bhive Real State Gayrimenkul Turizm E-Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bhive Real State Gayrimenkul Turizm E-Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah A.A. Abdelghafar tarafından kuruldu.

Location Real Estate Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Location Real Estate Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Location Real Estate Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı. 

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sevda ve Mohammaed Fakhrı Qader ortaklığında kuruldu.

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Gülen tarafından kuruldu.

Aster Real Estate Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aster Real Estate Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Gençsoy tarafından kuruldu.

Yy Yavuz Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Şirketi kuruldu!

Yy Yavuz Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Limited Şirketi  Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Yavuz , Bayram Yavuz tarafından kuruldu.

Jahan Real Estate Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Jahan Real Estate Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Farahnaz Shahmoradı ve Salih Yaşar tarafından kuruldu.

Mg Real Estate Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Mg Real Estate Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Abdalla M.A.H. tarafından kuruldu.

Horızun Busıness Real Estate Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Horızun Busıness Real Estate Turizm Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Musab Gör  tarafından kuruldu.

Ttc Real Estate Emlak Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ttc Real Estate Emlak Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyedalı Kahangı tarafından kuruldu.

Taşdelen Real Estate İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdelen Real Estate İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Dönmez tarafından kuruldu.

Juda Real Estate Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Juda Real Estate Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Moustafa Asayeh ve Sanaa Drıe ortaklığında kuruldu.

real turizm şirketi Haberi

real turizm şirketi

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek işletmeye vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Sirkeci Hobyar Mahallesi Mimar Kemalettin Caddesi NO:2 adresinde faaliyete geçirildi. 26 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Berivan Atik ve Mehmet Salih Özbek ortaklığıyla...