24 / 04 / 2024

referans bakırköy ödeme planı

referans bakırköy ödeme planı

Satışların devam ettiği Referans Bakırköy'de teslim, tapu ve kazanç aynı anda. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Referans Bakırköy'de 287 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Referans Bakırköy Evleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda bir salon şeklinde tasarlandı. Referans Bakırköy konut fiyatları 287 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.

Referans Bakırköy'de 5 ay sonra yaşam başlıyor!

Uygun peşinat avantajları ile İstanbul Avrupa yakası Bakırköy'de inşa edilen Referans Bakırköy projesinde 5 ay sonra yaşam başlıyor. Projede daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+2 şeklinde tasarlandı...

Referans Bakırköy örnek daire!

Referans Bakırköy örnek daire görüntüleri ve proje hakkında detaylı bilgiler haberimizin içinde yer alıyor

Bakırköy Evleri Referans Biskon Yapı'da 270 bin liraya home ofis!

Teslim tarihinin 2014 yılının Haziran ayı olarak belirlendiği Bakırköy Evleri Referans Biskon Yapı'da yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Referans Bakırköy ödemeleri!

Satış sürecinin devam ettiği Referans Bakırköy ödemeleri bilgisine göre banka kredisi kullanarak daire sahibi olunabiliyor...

Referans Evleri Biskon Yapı'da 120 bin TL indirimle! Yüzde 1 KDV!

Referans Bakırköy kapsamında yer alan konutlar için uygulanan indirim kampanyası devam ediyor. Projede KDV oranı da yüzde 1 olarak belirlendi...

Referans Evleri Bakırköy'de 599 bin TL'ye! 60 ay 0 faiz!

Halk GYO ve Kiler Holding iştirakı Biskon Yapı Referans Bakırköy sınırlı sayıdaki daireler için 31 Aralık’a kadar geçerli yüzde 15’e varan peşin indirimi uyguluyor. Ayrıca peşinat miktarına paralel olarak 60 aya varan 0 faizli ödeme seçenekleri de devam e

Referans Bakırköy projesi 258 bin liradan başlayan fiyatlarla ön satışta!

Referans Bakırköy projesi Kiler GYO iştiraki Biskon Yapı tarafından 258 bin liradan başlayan fiyatlarla ön satışa sunuldu!

Halk GYO Referans Bakırköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan Referans Bakırköy projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO Referans Bakırköy 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyündeki "Referans Bakırköy'' projesindeki 2 bağımsız bölüm için 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Bakırköy City ödeme koşulları 2018!

Bakırköy City ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Tapuların hemen teslim edildiği projede satışlar son daireler için devam ediyor.

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme planı!

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. Tapuların hemen verildiği proje 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 

Bakırköy City ödeme bilgisi!

Bakırköy City ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Hemen tapu hemen teslim fırsatı sunulan Bakırköy City projesi Beyaz İnşaat imzasını taşıyor.

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme planları!

Teslime sayılı günler kalan Bakırköy City'de kişiye özel ödeme planları hazırlanıyor. Projede 24 ay vade farksız taksit imkanı ile ev sahibi olunabiliyor...

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme fırsatı!

İstanbul’un en eski semtlerinden ve kendine has kültüre sahip Bakırköy’de Beyaz İnşaat imzası ile yükselen Bakırköy City'de kişiye özel ödeme fırsatı sunuluyor..

Referans Bakırköy 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Bakırköy projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Bakırköy Ofis Karat ödeme şekli!

Ön talep döneminin başladığı Bakırköy Ofis Karat Projesi'nde fiyat listesi ve ödeme planı gibi detaylar henüz netleşmedi. İşte, Bakırköy Ofis Karat ödeme şekli..

Bakırköy City projesi ödeme planı!

Bakırköy City projesi ödeme planı kapsamında 36 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor. Bakırköy City'de yaşam bu yıl Haziran ayında başlıyor...

Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı.

Referans Bakırköy yüzde 300 kazandırdı!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Referans Bakırköy evlerinden alanlara yüzde 180 ile yüzde 300 arasında kazandırdıklarını söyledi. Şirket, Kartal'daki projelerini bölgedeki benzerlerine kıyasla yüzde 30 daha ucuza satacak.

referans bakırköy ödeme planı Haberi

referans bakırköy ödeme planı

Biskon Yapı imzası ile hayata geçirilen Referans Bakırköy projesinde 157 adet daire ve 87 adet home ofis yer alıyor. Projede satışlar devam ediyor. 


Teslimlerinin başladığı Referans Bakrıköy projesinde teslim, tapu ve kazanç aynı sunuluyor. 


13 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan Referans Bsakırköy Evleri'ndeki dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Referans Bakırköy projesinde yer alan sosyal donatı alanları arasında kafeterya, basketbol sahası, fitness center, Türk hamamı, sauna ve yüzme havuzu bulunuyor. 


Referans Bakırköy nerede?

Adres: Osmaniye Mahallesi Tez Sokak Bakırköy / İstanbul


Referans Bakırköy iletişim

Telefon: 444 5 111

Web adresi: www.referansbakirkoy.com

Esra Nur...