24 / 04 / 2024

referans bakırköy teslim tarihi

referans bakırköy teslim tarihi

"Referans Bakırköy'de son fırsatlar" sloganıyla tanıtılan Referans Bakırköy Rezidans'ta 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Proje Biskon Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Referans Bakırköy örnek daire!

Referans Bakırköy örnek daire görüntüleri ve proje hakkında detaylı bilgiler haberimizin içinde yer alıyor

Referans Evleri Bakırköy'de 440 bin TL'ye 2+1! 24 ay 0 faiz!

Biskon Referans Bakırköy'de fiyatlar 258 bin TL'den başlıyor. Ödemelerinde banka kredisi kullanılan Referans Bakırköy Evleri'nde teslimler 2014'te yapılıyor...

Halk GYO Referans Bakırköy projesinde teslimler ne zaman?

Halk GYO’nun Referans Bakırköy projesinde evler 24 ay içinde teslim edilecek!

Halk GYO Referans Bakırköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan Referans Bakırköy projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO Referans Bakırköy 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyündeki "Referans Bakırköy'' projesindeki 2 bağımsız bölüm için 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Bakırköy City'de hemen tapu hemen teslim fırsatı!

Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Bakırköy City'de hemen tapu hemen teslim fırsatı sunuluyor. Projedeki son dairelere 24 ay 0 faizle sahip olunabiliyor..

Referans Bakırköy 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Bakırköy projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Özaksu Bakırköy Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Bakırköy'e bağlı Osmaniye Mahallesin'de inşa edilen Özaksu Bakırköy Evleri'nde 1+0, 1+1, 2+1 ve daha büyük daire tipleri sunuluyor. Peki Özaksu Bakırköy Evleri ne zaman teslim?

Özaksu Bakırköy teslim tarihi!

Özaksu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Özaksu Bakırköy projesi 590 konut ve 35 dükkan-ofis olmak üzere 625 bağımsız birimden meydana geliyor. İşte Özaksu Bakırköy teslim tarihi...

Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı.

Referans Bakırköy yüzde 300 kazandırdı!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Referans Bakırköy evlerinden alanlara yüzde 180 ile yüzde 300 arasında kazandırdıklarını söyledi. Şirket, Kartal'daki projelerini bölgedeki benzerlerine kıyasla yüzde 30 daha ucuza satacak.

Veliefendi Bakırköy City ne zaman teslim?

Bakırköy City Kartaltepe'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje 9 bin 933 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek. Peki Veliefendi Bakırköy City ne zaman teslim edilecek?

Bakırköy City Konutları ne zaman teslim?

Bakırköy City Kartaltepe'de fiyatlar 1 milyon 187 bin TL'den başlıyor. Proje 9 bin 933 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Bakırköy City Konutları ne zaman teslim edilecek?

Koşuyolu Bakırköy City ne zaman teslim?

Bakırköy City Residence 200 milyon TL yatırımla inşa ediliyor. Projede 163 daire ve 33 dükkan yer alıyor. Peki Koşuyolu Bakırköy City ne zaman teslim edilecek?

Bakırköy City Evleri teslim tarihi!

Bakırköy City Evleri teslim tarihi 2017 yılının ikinci çeyreği olarak belirtiliyor. Beyaz İnşaat imzası ile yükselen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

referans bakırköy teslim tarihi Haberi

referans bakırköy teslim tarihi

Toplamda 157 adet daire ve 87 adet home ofisten oluşan Referans Bakırköy'de satışları devam eden 15 adet daire ve 15 adet dükkan bulunuyor. Proje 4 bloktan meydana geliyor. 


"Referans Bakırköy'de son fırsatlar" sloganıyla yükselen Referans Bakırköy Konutları için 48 ay vade farksız taksit fırsatı sağlanıyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Referans Bakırköy Evleri lokasyon olarak; Bakırköy Metro Durağı'na 1 kilometre,  İncirli Metrobüs Durağı'na 1,5 kilometre, Zeytinburnu Tramvay Durağı'na 1,9 kilometre, Yeni Mahalle Banliyö Durağı 1,4 kilometre, Deniz Otobüsü İskelesi'ne 2,7 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 8,9 kilometre, Bakırköy Özgürlük Meydanı'na 1,2 kilometre, Bakırköy Adliye Sarayı'na 500 metre yakınlıkta bulunuyor. 


Daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Referans Bakırköy Konutları 13 bin metrekare inşaat alanına...