24 / 04 / 2024

reıder emlak endeksleri

reıder emlak endeksleri

REIDIN ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Kasım ayı raporuna göre, Türkiye'de konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde1.15, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17.10 arttı.

Milli Emlak'tan KDV ve peşinat olmaksızın 2500 TL teminatla arsa!

Milli Emlak tarafından gerçekleştirilen arsa satışlarından rakamlar vatandaşların yüzlerini güldürüyor. Buna göre, Milli Emlak'tan KDV ve peşinat ödemeden arsa sahibi olunabilir. Bu imlan ilk defa arsa alacaklara tam bir yatırım fırsatı sunmakta.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 7 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satacak! 

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün ihale ilanları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Verilen bilgiye göre, Milli Emlak şimdi de 7 bin 500 TL'ye arazi satacak.

Milli Emlak o ilde 25 bin TL'ye arazi satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenler Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün ihale ilanlarını merak ediyor ve araştırılıyor. Paylaşılan detaylara göre, Milli Emlak şimdi de 25 bin TL'ye arazi satacak.

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Milli Emlak o ilde konut satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ocak ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son yayımlanan ilanlara göre Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Edremit'te konut satacağı belirtildi.

Kimler emlak vergisinden muaftır?

Emlak Vergisi Kanunu’na göre belirlenen emlak vergileri, belirli oranlarda ve gayrimenkullerin özelliklerine göre her yıl ödenen vergi çeşitleridir. Peki kimler emlak vergisinden muaftır?

Milli Emlak Küçükçekmece'de 800 bin TL'ye konut hissesi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eylül ayı ihale ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Küçükçekmece'de konut hissesi satıyor. 

Milli Emlak'tan 35 bin 420 TL'ye satılık konut imarlı arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ekim ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Çorlu'da da arsa satıyor.

Milli Emlak Kartepe'de konut imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, yatırımcıların merakla beklediği Ekim ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Kartepe'de de arsa satıyor.

Milli Emlak Safranbolu'da konut imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcılar tarafından merakla beklenen Ekim 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Karabük'te 407,96 metrekarelik arsa satıyor.

Milli Emlak'tan 31 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği Ekim 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Bayburt'ta da konut imarlı arsa satacak.

Milli Emlak'tan Küçükçekmece'de 850 bin TL'ye satılık konut hissesi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü bu ayki ihale ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak İstanbul Küçükçekmece'de konut hissesi satıyor. 

Milli Emlak Tekirdağ'da 200 bin TL'ye lojman hissesi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihalelerini  hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Tekirdağ'da lojman hissesi satıyor. 

reıder emlak endeksleri Haberi

reıder emlak endeksleri

İstanbul, yıllık yüzde 21.58 oranıyla en yüksek artışı yaşadı. Bursa'da yüzde 8.79 ile en düşük artış gerçekleşti. Yeni konut fiyatları ise bir önceki aya göre yüzde 0.59 azaldı, geçen yılın aynı dönemine göre ise yıllık bazda yüzde 5.63...