19 / 04 / 2024

Relux Gayrimenkul konsept

Relux Gayrimenkul konsept

Altunbüken Holding, 25 yıldır sürdürdüğü gayrimenkul geliştirme işinde yoluna yeni markası Relux Gayrimenkul ile devam edecek. Şehrin merkezlerinde butik projeler geliştirecek Relux'ün hedefinde ise şehirli beyaz yakalı çalışanlar ve yatırımcılar var

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 27 Ekim'de işlem görmeye başlayacak

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) payları 27 Eki 2023 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. VRGYO işlem koduyla başlacak olan arz hakkında merak edilenler.

Vera Konsept Gayrimenkul'nun halka arz büyüklüğü 868 milyon Türk Lirası

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ halka arz büyüklüğü 867,9 milyon Türk Lirası olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

Vera Konsept GYO halka arz oluyor: Vera Konsept GYO halka arz hisse fiyatı ne kadar? VRGYO hangi bankalarda var?

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzı duyuruldu. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Vera Konsept GYO'nun halka arzına izin verdi. Peki,  Vera Konsept GYO halka arz hisse fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Vera Konsept Gayrimenkul ve TAB Gıda Sanayi halka arz oluyor

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), TAB Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ ile Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin halka arzına onay verdi. İşte haberin ayrıntıları...

Gayrimenkul sektöründe yatırım dinamikleri değişiyor!

Gayrimenkulde uzun senelerdir sahip olduğu tecrübesi ile konsept geliştirmeden satış sonrası hizmetlere A’dan Z’ye danışmanlık hizmeti sunan Aremas Gayrimenkul, doğal yaşama dönüş trendi ve küçük kentlerin yakaladığı gelişim ivmesiyle beraberortaya çıkan yeni dinamikleri masaya yatırdı.

Mak Konsept Gayrimenkul İnşaat Otomobil Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mak Konsept Gayrimenkul İnşaat Otomobil Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maletepe’de Mehmet Akarsu tarafından kuruldu.

Sp Konsept Gayrimenkul Tasarım Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Sp Konsept Gayrimenkul Tasarım Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Coşkun ve Arif Sabri Özdemir ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektörü konsept değiştiriyor!

Pandemi ile birlikte konut tercihlerinin değiştiğini söyleyen Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, gayrimenkul sektörünün 30 yıl önceki konsepte dönüş yaptığını söyledi. 

Konsept Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Konsept Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkal Binici tarafından kuruldu.

GRED yeni konsept ofisi'ni Bebek'te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Londra merkezli Türk Girişimi GRED (Global Real Estate Development), İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini hizmete açtı.

Londra merkezli Türk Girişimi GRED Yeni Konsept Ofisi'ni Bebek’te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti sunan Londra merkezli Türk Girişimi GRED, İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini yatırımcıların hizmete açtı. 

Skyland İstanbul ile konsept bir alışveriş merkezi geliyor!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Seyrantepe'de geliştirilen 'Skyland İstanbul' projesi kapsamında 'konsept' bir alışveriş merkezi hayata geçiyor.

Gayrimenkul sektöründe yeni trend karma projeler!

Gayrimenkul sektöründe son yıllarda yaşanan büyüme konut, ofis, AVM ve otel yatırımcılarını içine alan karma proje sayısının da artmasını sağladı. Tüm işlevleri bir arasa sunan bu konsept tüketiciler tarafından çok tercih ediliyor.

Relux Gayrimenkul konsept Haberi

Relux Gayrimenkul konsept

Altunbüken Holding, 25 yıldır sürdürdüğü gayrimenkul geliştirme işinde yoluna yeni markası Relux Gayrimenkul ile devam edecek. Şehrin merkezlerinde butik projeler geliştirecek Relux'ün hedefinde ise şehirli beyaz yakalı çalışanlar ve yatırımcılar var

Gayrimenkul sektöründe daha hızlı büyümeyi hedeflediklerini belirten Altunbüken Holding ve Relux Yönetim Kurulu Başkanı Cem Altunbüken, 400 milyon liralık cirolarını 3 yıl içinde 1 milyar liraya ulaştırmayı amaçladıklarını vurgulayarak "Altunbüken markasıyla gayrimenkul sektöründe bir tarihimiz olmasına rağmen, lüks ofis ve rezidans yaşamını daha iyi tanımlamak için Relux'u oluşturduk" dedi. 


METREKARESİ 10 BİN LİRA 

Relux'un Ümraniye Tepeüstü'nde yer alan ve 2014'te Londra'da düzenlenen International Property Awards'ta 5 yıldızlı en iyi ofis projesi ödülünü kazanan Relux RSO 50 Suits&Office projesinin yüzde 40'ı satıldı. Projede metrekare fiyatları ortalama 10 bin liradan başlıyor. Ataşehir Finans...