19 / 04 / 2024

remax beta yaza veda partisi

remax beta yaza veda partisi

Tuzla Tepeören’de bulunan Arkeon Evleri’ndeki mülklerin satışı ve kiralanması konusunda uzman ofislerinden biri olan RE/MAX BETA ofisi, Gayrimenkul Danışmanı Nurgül Karaarslan’ın sponsorluğunda düzenlenen partiyle yaza veda etti.

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Betül Şit tarafından kuruldu.

WhatsApp'ın bu özelliğini bekleyenelere müjde! Beta testi başlıyor

WhatsApp, Android için uygulamanın en son beta sürümünde test kullanıcılarına bir ekran paylaşma özelliği sunuyor. Görüntülü arama yapan kullanıcılar, ekranlarının içeriğini aramadaki diğer katılımcılara göstermek için bir düğmeye dokunabilecek.

iOS 16.4'ün Beta sürümündeki yenilikler kullanımına sunuldu

Bu hafta iOS 16.3.1'de yapılan güncellemelerin ardından Apple, Apple Watch için watchOS 9.4 ve Apple TV için tvOS 16.4'ün ilgili betaları ile  birlikte tabletleri için iPadOS 16.4'ün yanı sıra iPhone için iOS 16.4'ün ilk Beta sürümünü yayınladı .

iPhone kullanıcılarına müjde! iOS 16.3 Beta 2 güncellemesi geldi!

iOS 16.3 Beta 2 güncellemesi geldi! Acil SOS fonksiyonunun nasıl kullanılacağı yeni versiyonda değişecek, detaylar için tıklayınız...

Çılgın indirimlerle yaza veda! 29 Ağustos 2022 Watsons fiyat listesi…

Hepimiz bakımlı olmayı severiz. Fiyatlar artsada, indirimli kovalar ve nerede uygunsa almaya çalışırız. Watsons yazın son dev indirimiyle yaza veda etmeye hazırlanıyor. İşte o muhteşem indirimler. 29 Ağustos 2022 Watsons fiyat listesi…

Etb Beta İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Etb Beta İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de Erol Tazegül tarafından kuruldu.

Etb Beta İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Etb Beta İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Erol Tazegül tarafından kuruldu.

Mar Yapı Yaza Merhaba Partisi 16 Haziran'da!

Mükemmeli hedefleyen bir anlayışla imza attığı öncü gayrimenkul projeleriyle adından söz ettiren Mar Yapı bu yılki yaza merhaba partisini 16 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Betaş Altyapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Betaş Altyapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Betaş Altyapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Beta Cephe Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beta Cephe Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Gtuğay tarafından kuruldu.

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Sadebek    Taştan, Ali Elkılıç Turgay Gezer ve Cengiz Karagülle tarafından kuruldu.

Betaş Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ve Proje Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Betaş Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ve Proje Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Betaş Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ve Proje Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Ctp Beta Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ctp Beta Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıchard John Wılkınson, Remon Leonard Vos ve CTP Turkısh Holdıng B.V. ortaklığında kuruldu.

remax beta yaza veda partisi Haberi

remax beta yaza veda partisi


Tuzla Tepeören’de yer alan Arkeon Evleri’ndeki mülklerin satışı ve kiralanması konusunda uzman ofislerinden biri olan RE/MAX BETA, 350 villadan meydana gelen bu sitede eğlenceli ve coşkulu bir yaza veda partisi gerçekleştirdi. 4 Ekim Cuma günü gerçekleştirilen ve 500’den fazla misafirin katıldığı partide Soner Arıca sahne alırken site sakinleri de birbirleriyle kaynaşma imkanı buldu.

İçerisinde kreş, çocuk oyun alanları, amfi tiyatro, kapalı ve açık yüzme havuzları, büyük ve küçük göletler ile fitness center, toplantı salonu, sauna, restoran ve küçük dükkânların bulunduğu bir sosyal merkez bulunan site, birçok ihtiyaca yanıt verebilmesiyle ön plana çıkıyor. Sakinlerinin ihtiyacını karşılamak için, sosyal tesislerde her türlü imkanı sunan Arkeon Evleri, site yönetiminin de titiz çalışmasıyla “sakin mutluluğu” yaklaşımından da asla taviz...