25 / 04 / 2024

RE/MAX danışman eğitim

RE/MAX danışman eğitim

RE/MAX danışmanlarına verdiği online eğitimlerle akademik alanda da fark yaratıyor. RE/MAX Akademim üzerinden verilen eğitimlerle gayrimenkul danışmanları kendini daha çok geliştiriyor.

Tuğba Tuğman kimdir? Tuğba Tuğman ne iş yapar? Tuğba Tuğman eğitimi nedir?

Tuğba Tuğman Kimdir?, Tuğba Tuğman eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. İşte ayrtıntılar...

Jale Emlak Ve Eğitim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Jale Emlak Ve Eğitim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Farzad Mohammadı Zhaleh tarfaından kuruldu.

Sole Mentor Eğitim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Sole Mentor Eğitim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Yılmaz ve Hatice Baş Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı!

Endeksa tarafından organize edilen Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı...

Tamam Group Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamam Group Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Eddın Matar ve Muhammed Recep Şamloğlu ortaklığında kuruldu.

ATO tarafından düzenlenen Emlak Danışmanlığı Sertifikalı Eğitim Programı tamamlandı!

ATO ve Başkent Üniversitesi ortaklığıyla düzenlenen "Emlak Danışmanlığı Sertifikalı Eğitim Programı" tamamlandı. 

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Öztürk, Mustafa Kara ve sema Kara ortaklığında kuruldu.

Akoya Global Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Akoya Global Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Zubaır Alam tarafından kuruldu.

16 Adımda Etkili Emlak Danışmanı eğitimi 20 Şubat'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksa tarafından gerçekleşen 16 Adımda Etkili Emlak Danışmanı eğitimi 20 Şubat tarihinde gerçekleşecek. 

Revıva Turizm Sağlık Danışmanlık Proje Eğitim Anonim Şirketi kuruldu!

Revıva Turizm Sağlık Danışmanlık Proje Eğitim Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Altay tarafından kuruldu.

Vega Gözetim Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Vega Gözetim Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yiğitcan Yenilmez tarafından kuruldu.

Arayan Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Reklam Promosyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arayan Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Reklam Promosyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 200 bin TL’ye İmdat Tirsi tarafından kuruldu.

Elya Danışmanlık Eğitim Hizmetleri Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elya Danışmanlık Eğitim Hizmetleri Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Çoraklık tarafından kuruldu.

RE/MAX danışman eğitim Haberi

RE/MAX danışman eğitim

Sektör araştırmalarında en bilinen ve en çok tavsiye edilen marka olan RE/MAX, birlikte çalıştığı, alanında uzman gayrimenkul danışmanlarına eğitimle destek veriyor. Sadece RE/MAX’lilerin dahil olabildiği RE/MAX Akademim üzerinden verilen eğitimlerle gayrimenkul danışmanları kendini geliştirip sektörde öne çıkıyor.

RE/MAX’liler müşteriye sunulan hizmeti maksimum seviyeye ulaştırmak için akademik alanda çalışmalar yapılıyor. Online platformda uygulamaya sunulan ‘RE/MAX Akademim’le marka bünyesinde danışmanlık verenlere öncülük ediliyor, yol gösteriliyor. Online olmasının avantajıyla ise bu 7/24, yer ve zaman fark etmeden yapılabiliyor.

Zaman geçtikçe gelişen emlak sektöründe, RE/MAX bünyesinde yer alan gayrimenkul danışmanları ve sistemiyle değişebiliyor. Çalışma şartları, getirisi ve kendini geliştirebilme fırsatı ile çağımızın öne çıkan mesleklerinden biri olan gayrimenkul danışmanlığı, RE/MAX Akademim ile daha çok gelişiyor. RE/MAX gayrimenkul alanında faaliyet gösteren şirket ön plana çıkıyor.

Her çalışan...