27 / 04 / 2024

Tamam Group Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Tamam Group Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Eddın Matar ve Muhammed Recep Şamloğlu ortaklığında kuruldu.



Tamam Group Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Eddın Matar ve Muhammed Recep Şamloğlu ortaklığında kuruldu.

Tamam Group Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi konusu:
1)GAYRİMENLUL -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 2)EĞİTİM DANIŞMANLIĞI -Başta Özel üniversiteler olmak üzere tüm özel eğitim öğretim kurumları ile işbirliği yapmak eğitim danışmanlığı ile ilgili hususlarda arabuluculuk yapmak -Her türlü öğrenim gören yabancı veya yerli öğrencilere gerek yurt içinde gerek ise yurt dışında eğitim danışmanlığı vermek -Şirketin amacı eğitim-öğretim, kültürel ve teknik konularda özel gündüzlü ve yataklı ana okulu, ilk ve orta okullar, yurtlar, kurslar açmak, işletmek, -Üniversiteye hazırlık kursları , lise ve ortaokul ara sınıfları, fen ve askeri liselere, anadolu liselerine ve kolejlere hazırlık kursları açmak, işletmek. -Yabancı dil, bilgisayar programcılık ve kullanma kursları ile daktilo, muhasebe, açık öğretime takviye, sürücü ve benzeri kursları açmak, işletmek. -Kreş, ana okulu, ilkokul, ortaokul, lise, mesleki ve teknik liseler ile öğrenci yurtları açmak, işletmek. -Türk dili veya yabancı dil eğitimi yapan özel okul açmak, işletmek. -Özel lisans kursları, mesleki tedrisat yapan teknik kurslar açmak, işletmek. -Şirket maksat ve mevzuun gerçekleştirilebilmesi için her türlü basım ve yayın işleri yapmak. -Şirket maksat ve mevzuun gerçekleştirebilmesi için eğitim ve öğretim yayınları ile gazete, kitap, dergi ve benzeri yayınların dağıtımı işlerini yapmak. -Her türlü laboratuar malzemeleri ile eğitim ve öğretimle ilgili video, bant-kayıt, basım-yayın, dağıtım ve pazarlama işlerini yapmak. -Şirket eğitim-öğretim ve sosyal yarışmalar düzenleyebilir. 3)TERCÜMANLIK - Tüm dünya dillerinde yazılı ve sözlü çeviri ve tercüme işleri yapmak, yaptırmak, mahallinde tercümanlık hizmetleri yapmak, simultane tercüme işleri yapmak, devlet ve özel sektörün yazılı sözlü ve simultane tercüme işlerini yapmak, bunlarla ilgili ihalelere katılmak, - Bu çevirim işlemlerini gerekli mercilerden izin almak kaydıyla, yeminli olarak da yapılması, - Toplantılara, gezilere ve uluslararası organizasyonlara tercüman göndermek, - Tüm dünya ülkelerine ve bu ülkelerin işadamlarına tercüman ve rehber sağlamak, 4)GENEL TİCARET -Yurtiçinde üretilen her türlü ticari zirai sınai bilumum tüm bitmiş malların yurtdışına tanıtımı, pazarlamasını ve ihracatını yapmak -Yurtdışında üretilen her türlü ticari zirai sınai bilumum tüm bitmiş malların yurtiçine tanıtımı, pazarlamasını ve ithalatını yapmak


Geri Dön