27 / 04 / 2024

REMAX İkon

REMAX İkon

REMAX İKON Ticari Ofis Projelerine bir yenisini daha ekledi. REMAX Ataşehir'de CANAN BUSİNESS projesinin sıfır satışlarına yöneldi. 

REMAX İkon ofisi açıldı!

İstanbul ili, Maltepe ilçesinde, Ofisim İstanbul Plazalarında aktif olarak ; ticari ofis, konut, konut projeleri, arsa ve arazi geliştirme konularında hizmet vermek üzere kısa süre önce açılışı gerçekleşen gayrimenkul danışmanlık ofisi RE/MAX İkon açıldı.

Remax İkon yeni projeleri alıp satmaya devam ediyor!

RE/MAX İkon ; tek yetkili satış ve kiralamasını aldığı Ofisim İstanbul’da 4 ay gibi kısa bir sürede %90 doluluk oranını yakaladı.RE/MAX İkon yeni projeler almaya,satmaya ve kiralamaya devam ediyor.

Kon Mirando Akbük ön talep topluyor! Yeni proje! 

Kon Mirando Akbük projesinde ön talep süreci başladı. Projede toplam 89 adet konut bulunuyor. Peki Kon Mirando Akbük'te konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Emre Aydın ve Burhan Aydın ortaklığında kuruldu.

Yapıkon Prefabrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıkon Prefabrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  10 bin TL sermaye bedeli  ile İsmail    Oktar tarafından kuruldu.

Konçelik Ekolojik Yapı Sistemler Limited Şirketi kuruldu!

Konçelik Ekolojik Yapı Sistemler Limited Şirketi Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Önder Harmankaya ve Beyazıt Biter tarafından kuruldu.

Remax, Ayvalık'ta 1 Temmuz'da çöp toplayacak!

Remax, 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü Şirinkent İpek Restaurant önünden başlayarak, Yörük Mehmet Tesisleri'ne kadar olan güzergahta çöp toplayacak...

Remax, gayrimenkul danışman sayısını 4 bine çıkaracak!

Türkiye'de 280'den fazla franchise ofisle hizmet veren Remax Türkiye, hedef büyüttü. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, gayrimenkul danışman sayısının 4 bine çıkarılacağını açıkladı.

REMAX İKON'dan Ataşehir'de yeni satış ofisi!

REMAX İKON Ticari Ofis Projelerine bir yenisini daha ekledi. REMAX Ataşehir'de CANAN BUSİNESS projesinin sıfır satışlarına yöneldi. 

REMAX yeni ofisine taşındı!

5 yıldır gayrimenkul sektöründe hizmet veren REMAX 00 metrekarelik yeni ofisine taşındı. Ofisin açılışı bugün gerçekleştirilecek.

Özdemir Çetin, Remax'ın Gayrimenkul Satış Direktörü oldu!

Özdemir Çetin, Remax Türkiye’nin Kurumsal Gayrimenkul Satış ve İş Geliştirme Direktörü oldu. Özdemir Çetin daha önce gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında bulundu.

Remax Piramit'e Avrupa'dan ödül!

Remax Piramit, Remax Avrupa’nın en çok işlem yapan üçüncü ofisi oldu. Remax Piramit’in kurucusu, mimar Nurdan Tartanoğlu, ödülün gururunu yaşadıklarını belirtti.

Nef, Keller Williams ve Remax ile işbirliği yapacak!

Foldhome ve Garantili Proje konseptlerinin yaratıcısı Nef, satış ve pazarlama kanalında yeniliklerini sürdürerek Ankara, İzmir, Bursa ve Adana'da Keller Williams ve Remax ile işbirliği anlaşması yaptı.

Remax, Google Glass'ı gayrimenkul sektörüyle birleştirecek!

Başakşehir Akıllı Evleri bir de akıllı gözlükle görün Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul firması Remax, yeni projesini Başakşehir Living Lab'da test etti.

Üçkon İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçkon İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Ünal ve Hacı Üzüm ortaklığıyla 750 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Beylikdüzü'nde kuruldu.

REMAX İkon Haberi

REMAX İkon

Lüks ofis projelerinin satış kiralama ofisleriyle projelerin doluluk oranların artıran REMAX bu kez tercihini Anadolu Yakası'ndaki Canan Yapı'nın lüks projesinden yana kullandı. 

İstanbul Ataşehir'de yer alan CANAN BUSİNESS projenin 2. El Satış ve Kiralamasından sonra sıfır satışlarını da yönelen REMAX İKON ailesinin; Maksimum Sistem Gayrimenkul  Danışmanı Ertuğrul CANSIZOĞLU çalışmalarına devam ediyor.   

Canan Business konum olarak İçerenköy meydanda yer alıyor. Metro durağına 10 metre uzaklıkta bulunan proje yeni sahiplerini bekliyor.