25 / 04 / 2024

REMAX ofisi açıldı

REMAX ofisi açıldı

İstanbul ili, Maltepe ilçesinde, Ofisim İstanbul Plazalarında aktif olarak ; ticari ofis, konut, konut projeleri, arsa ve arazi geliştirme konularında hizmet vermek üzere kısa süre önce açılışı gerçekleşen gayrimenkul danışmanlık ofisi RE/MAX İkon açıldı.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi projesinde son dakika! Kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni açtı. Söz konusu gelişmeyi KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu...

Sylvana İstanbul’un ikinci satış ofisi Bahçeşehir’de açıldı!

Reportage Türkiye, bahçeli sıra villalardan oluşan “Sylvana İstanbul” projesinin 2. satış ofisi Bahçeşehir'de açıldı.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi açıldı!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran 2021 tarihinde açıldı.

Karşıyaka'da imar çözüm ofisi açıldı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi ilçe genelindeki imar sorunlarını çözüme kavuşturmak için imar çözüm ofisi açtı. 

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi açıldı!

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi bugün Kadıköy'de 212 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Kamil Atay tarafından açıldı.

Securitas Kayseri ofisi açıldı!

Güvenlik sektörünün bilgi liderleri arasında yer alan Securitas Türkiye, İç Anadolu Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kayseri Şube Müdürlüğü Ofisi’ni hizmete açtı.

İzmir Bayraklı'da 3 kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

30 Ekim’de meydana gelen depremin ardından vatandaşlardan gelen talepler üzerine harekete geçen Bayraklı Belediyesi, 3 farklı yerde kentsel dönüşüm iletişim ofisi açtı. 

Ümraniye Elmalıkent Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı!

Ümraniye Belediyesi’nin kentsel dönüşüm anlamında attığı önemli adımlardan biri olan Elmalıkent Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm ofisi açıldı.

Ataşehir'de iki mahalle için İmar Bilgilendirme Ofisi açıldı!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin 1/5000’lik Nazım İmar Planı hakkında vatandaşların bilgi sahibi olmaları için İmar Planı Bilgilendirme Ofisi açıldı...

Eyüpsultan İslambey'de Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı!

İslambey’de gerçekleştirilecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Eyüpsultan Belediyesi’nin işbirliği ile İslambey’deki Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin açılışı yapıldı.

Ankara Mesa Plaza'daki Mesa Tanıtım Ofisi açıldı!

Ankara Mesa Plaza'da yer alan Mesa Tanıtım Ofisi hizmete açıldı. Mesa Tanıtım Ofisi hafta içi ve Cumartesi 10:00 - 18:00 arasında hizmet verecek...

THY Kırgızistan'da merkez ofisi açtı!

Türk Hava Yolları, Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te yeni merkez ofisi açtı. İki katlı yeni merkez ofisinin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Eyüpsultan Baharyaka'nın satış ofisi açıldı!

İstanbul’un tarihi dokusuna sahip ilçesi Eyüpsultan’da Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş., EK ve BRK İş Ortaklığı ile hayata geçirilecek olan 593 konutluk Baharyaka Eyüpsultan projesinin satış ofisi açıldı.

REMAX ofisi açıldı Haberi

REMAX ofisi açıldı

İstanbul ili, Maltepe ilçesinde, Carrefour Maltepe Park karşısındaki Ofisim İstanbul Plazalarında aktif olarak ; ticari ofis, konut, konut projeleri, arsa ve arazi geliştirme konularında hizmet vermek üzere kısa süre önce açılışı gerçekleşen gayrimenkul danışmanlık ofisi RE/MAX İkon sektöre hızlı bir giriş yaptı.


Zengin alternatifleri ve profesyonel hizmet anlayışı ile Halim Çolak önderliğinde kurulan RE/MAX İkon ofisi; güvenilir ve profesyonel danışman kadrosu ile birlikte, bölgesinde ve İstanbul’da ‘Dürüst Hizmet’ sloganıyla çalışmalarına devam...