26 / 04 / 2024

remax önerileri

remax önerileri

Yaz aylarının gelişi ile birlikte gayrimenkul sektöründe yazlık ev satışları artış gösterdi. RE/MAX Türkiye Pazarlama ve Operasyon Direktörü Gökhan Karahan, yazlık ev almak isteyenlere tavsiyelerde bulundu.

Babalar günü hediyesi önerileri Altınbaş'tan! Yüzde 40'a varan indirimi kaçırmayın! 14 Haziran 2023 fiyat listesi

Babalar güne sayılı günler kala binlerce kişi hediye arayışına devam ediyor. Altınbaş'tan babalar günü hediyesi önerileri geldi. Bileklikten, yüzüğe tüm takı çeşitlerinde yüzde 40'a varan indirim devam ediyor. Altınbaş 14 Haziran 2023 fiyat listesi.

Borsada gözler ikinci yarıda! Nasıl bir yatırım pozisyonu almalı? İşte uzmanlardan portföy önerileri…

Seçim sürecinin atlatılmasıyla yatırımcılar yılın ikinci yarısına odaklandı. Borsa yükseliş trendini sürdürürken, yılın ikinci yarısına ilişkin nasıl bir yatırım stratejisi izlenmesi gerektiği en fazla merak edilen konulardan biri. İşte uzmanların portföy önerileri…

Borsada hangi hisselerin getiri potansiyeli yüksek? İşte, seçim öncesi aracı kurumların hisse önerileri…

Borsa İstanbul’da seçimlere kadar dalgalı bir seyir bekleniyor. Seçim öncesi BIST 100 endeksi yeniden yönünü yukarı çevirirken, borsaya yatırım yapmayı düşünenlerin hisse seçiminde dikkatli olmasında yarar var. İşte, Türkiye’nin 7 aracı kurumundan derlenen hisse önerileri…

İstanbul Deprem Bilim Kurulu'ndan son dakika deprem önerileri: Boş konut stoku, gökdelenler, deniz ulaşımı...

İBB’nin bir araya getirdiği 'İstanbul Deprem Bilim Kurulu' tarafından şehrin, beklenen büyük depreme hazırlanması için bazı önerileri gündeme getirdi. Peki bu öneriler neler? 

Konut sitelerinde aidat krizi! Fahiş aidata karşı ne yapılabilir? Aidat önerileri 10 maddede tüm detaylarıyla!

Konut sitelerinde aidat krizi başladı. Peki fahiş aidata karşı ne yapılabilir? Aidat önerileri 10 maddede tüm detaylarıyla!

Alper Taşdelen'den Saraçoğlu Mahallesi projesi önerileri!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi restorasyon projesiyle ilgili kamusal öneriler geliştirdi. Taşdelen, bu önerileri açıkladı.

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri bugün!

GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu bugün saat 14:00'te gerçekleşiyor.

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri 22 Ekim'de!

GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu 22 Ekim Perşembe günü saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Konut Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri Semineri 25 Aralık'a ertelendi!

GYODER Akademi'nin Konut Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri Semineri 11 Aralık'tan 25 Aralık'a ertelendi...

Konut Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri Semineri 11 Aralık'ta!

GYODER Akademi'nin Konut Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri Semineri 11 Aralık 2019 Çarşamba günü yapılacak...

Remax, Ayvalık'ta 1 Temmuz'da çöp toplayacak!

Remax, 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü Şirinkent İpek Restaurant önünden başlayarak, Yörük Mehmet Tesisleri'ne kadar olan güzergahta çöp toplayacak...

Home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri!

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan evde çalışmak isteyenlere önerilerde bulunuyor. İşte home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri...

Remax, gayrimenkul danışman sayısını 4 bine çıkaracak!

Türkiye'de 280'den fazla franchise ofisle hizmet veren Remax Türkiye, hedef büyüttü. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, gayrimenkul danışman sayısının 4 bine çıkarılacağını açıkladı.

remax önerileri Haberi

remax önerileri

Yaz aylarının gelişi ile birlikte gayrimenkul sektöründe yazlık ev satışları artış gösterdi. RE/MAX Türkiye Pazarlama ve Operasyon Direktörü Gökhan Karahan, yazlık ev almak isteyenlere tavsiyelerde bulundu.


'Senede 15 gün bile kalmayacağım bir yere...' ile başlayan olumsuz cümlelerin miadının dolduğunu belirten Gökhan Karahan, yazlık alırken gayrimenkul yatırımı yapıldığının bilinciyle hareket edilmesi gerektiğini söylüyor. Karahan, yazlık ev satın almak için popüler beldeler, trendlokasyonlar, öne çıkan mahalle ve yazlık bölgeleri şöyle değerlendiyor:


Çok uzaklara gitmeden de olur…


Üç büyük şehrin toplam nüfusunun 25 milyona yaklaştığını hesaba katacak olursak buralardan kolay ulaşılabilecek konumlardaki mülklerin değerli bir yatırıma dönüşmeleri olasılığı daha yüksek… Hafta sonlarını veya tek günlük tatilleri de bir kaçamak olarak değerlendirmek istiyorsanız, ‘Yakın yerler' olarak tanımlanan bölgelere yoğunlaşabilirsiniz. İstanbul için Sapanca Gölü çevresi ve Saros...