28 / 03 / 2024

Renatus Turizm Otelcilik ve Oto Kiralama Limited Şirketi adresi

Renatus Turizm Otelcilik ve Oto Kiralama Limited Şirketi adresi

Renatus Turizm Otelcilik ve Oto Kiralama Limited Şirketi, Mehmet Çubukçular ve Halit Tüzün ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Esenyurt, Gökevler Mahallesi'nde kuruldu.

Şivana Turizm Otelcilik Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Şivana Turizm Otelcilik Ve Dekorasyon Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Shıva    Soleımanı tarafından kuruldu. 

Kılıç Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Kılıç tarafından kuruldu. 

Tourist Market Turizm Otelcilik Taşımacılık Nakliyat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tourist Market Turizm Otelcilik Taşımacılık Nakliyat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Demiral ve Maıs Shewaıkanı ortaklığında kuruldu. 

Ak Resort Turizm Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Resort Turizm Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Güner tarafından kuruldu.

Bentu Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Bentu Turizm Otelcilik Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Barışık tarafından kuruldu. 

Odin Lojistik Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Odin Lojistik Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Tunç Ünlüçerçi tarafından kuruldu.

Bedran Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bedran Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Bedran Yılmaz Bakay tarafından kuruldu. 

Sky Partners Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Partners Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nusret Ahmet Köker, Kazım Yıldırım ve Şaner Solak ortaklığında kuruldu.

Obahan Turizm Otelcilik Ve Kuyumculuk Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Obahan Turizm Otelcilik Ve Kuyumculuk Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Zafer Karaca ve Bekir Okur ortaklığında kuruldu. 

Anımtur Turizm Otelcilik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Havalimanı Şubesi açıldı!

Anımtur Turizm Otelcilik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Havalimanı Şubesi bugün Bakırköy'de 6 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Apex World Turizm Otelcilik Gıda Teknoloji Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Apex World Turizm Otelcilik Gıda Teknoloji Anonim Şirketi Şişli Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Demirsay Turizm Otelcilik Otomotiv Gıda Ve Seyahat Acentalığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirsay Turizm Otelcilik Otomotiv Gıda Ve Seyahat Acentalığı Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Sayılgan tarafından kuruldu. 

Ünel Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünel Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 7 milyon TL sermaye bedeli ile Münevver Üngür ve İbrahim Elkatmiş ortaklığında kuruldu. 

Renatus Turizm Otelcilik ve Oto Kiralama Limited Şirketi adresi Haberi

Renatus Turizm Otelcilik ve Oto Kiralama Limited Şirketi adresi

Renatus Turizm Otelcilik ve Oto Kiralama Limited Şirketi, Mehmet Çubukçular ve Halit Tüzün ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Esenyurt, Gökevler Mahallesi'nde kuruldu.


Renatus Turizm Otelcilik ve Oto Kiralama Limited Şirketi iş konusu; a.Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.b. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. c.Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. d.Şirket her türlü...