18 / 04 / 2024

Rengum İnşaat genel müdürü

Rengum İnşaat genel müdürü

Safa Öktem 20 Ağustos 2007 tarihinden itibaren Öztürk Group şirketlerinden Regnum'un Genel Müdürü olarak görevine başladı.

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Parmaksız tarafından kuruldu.

Alardy İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alardy İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hussaın A S J A tarafından kuruldu.

Rezgona İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rezgona İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200  bin TL  sermaye bedeli ile A.Rahman Sams A tarafından kuruldu.

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adil Çalışkan tarafından kuruldu.

Enka İnşaat'ın genel kurul sonuçları tescillendi!

Enka İnşaat Genel Kurul Toplantısı'nda özet olarak aşağıdaki ana kararlar alındı. Alınan kararların tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Kentsel dönüşüm kredi limitinin yükseltilmesi sektörü hareketlendirecek!

Kentsel dönüşümü hızlandırmak için hak sahiplerine verilen kredi limitleri güncellendi. Konut yapım kredisi 125 binden 200 bin TL’ye çıkartıldı. Üçay İnşaat Genel Koordinatörü Mehmet Gül, alınan kararın inşaat sektörünü hareketlendirerek dönüşümü hızlandıracağını söyledi.

Bartın ve Zonguldak'ta öğrenci yurdu inşaatları tamamlandı!

Toksözler Petrol ve İnşaat Genel Müdürü Sefa Toksöz, “2018’de Kredi Yurtlar Kurumu’nun ihalelerini kazanarak Bartın ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki öğrenci yurdu projelerini üstlendik. Pandemi sürecinde yaşadığımız zorluklara rağmen, kamu yararı gözeterek inşaatlarda sona geldik” dedi. 

Sibel Huriye Üğdül, İntema İnşaat Genel Müdürü oldu!

İntema İnşaat'ın genel müdürlüğü görevine, son olarak İntema Yaşam İş Birimi Direktörü olarak görev yapan Sibel Huriye Üğdül atandı.  

TAV İnşaat’tan 'borç' açıklaması!

TAV İnşaat Genel Müdürü Ümit Kazak, ‘TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor’ başlıklı haberlerle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ''Bankalarla görüşmeler ve alacak davalarımız sürüyor'' ifadeleri kullanıldı.

KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu!

İBB üst yönetimini kamuoyuna tanıtan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ'ın başına Ali Kurt'u getirdi. KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu...

Alacalı İnşaat kapasitesini iki katına çıkaracak!

Alacalı İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Doyranlı, "2019 yılı ve sonrasında kapasitemizi iki katma çıkarmayı hedefliyoruz. Fark yaratma gücümüzü, çok katlı konut ve lojistik depo binalarını hızlı, ekonomik ve depreme yüksek dayanımlı anahtar teslimi hizmeti vererek göstereceğiz." dedi...

MÜSİAD'ın yeni genel merkezi 4 Mayıs'ta açılıyor!

MÜSİAD'ın yeni genel merkezi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla 4 Mayıs'ta açılacak. Kurumun yurtdışı teşkilatı MÜSİAD Global ve yurtiçi yapılanması da bundan sonra faaliyetlerine MÜSİAD Yerel olarak devam edecek.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Rengum İnşaat genel müdürü Haberi

Rengum İnşaat genel müdürü

1992 yılında LPG sektöründe bulunan Pet-Gaz şirketinde Mali İşler Sorumlusu olarak çalışma hayatına başlayan Safa Öktem, Öztürk Group şirketlerinden Opet Petrolcülük A.Ş.'de, sırasıyla Muhasebe Müdürü, Yönetim Kurulu Üyesi (Mali) ve Denetim Kurulu Üyesi görevlerinde bulundu. Üniversite eğitimini Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde tamamlayan, profesyonel yaşamında da özellikle SAP ve mali konulu pek çok eğitime katılan Safa Öktem, Opet'teki mevcut görevlerinin yanı sıra SAP Proje Yöneticiliği yaptı.

Koç grubu ile Opet ortaklık görüşmelerinde de görev alan Safa Öktem evli ve 2 çocuk...